GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 119

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,1K
Sayfa
119/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye kadro dışı kaldı Nijerya Aslanı

Davasında haklı mı
Ya penalti oluyor bizim aslan topu kötü vurup kaciriyor. Ardindan Gasperini de "gördügüm en kötü penalti vuran futbolcu olabilir" diyor olay orada patliyor. Oyuncu Intere fln gitmek istiyor birakmiyorlar. Kadro disi kaliyor vs.

En güvenilir kaynak şu an. Buraya bakmak lazım son haberi de bu bakalım bekleyelim. CL listesine yetişmese bile Hakan olabilir kira+ zorunlu satın alam veya direk bonservisi ile.

Barış'ın kaldığı senaryoda Lookman sıkıntı olur.

Hocanın oyununda yerinin dolması imkansıza yakın ama bence satmalıyız bu saatten sonra dikiş tutması zor olacak.

Taraftar bağ konusu kritik. Yapacağı açıklama da önemli.

Hakan için duygusal olmaya gerek yok. Kariyer için bize gelmedi şimdi de biz oyun planına uymadığı için büyük ihtimalle almıyoruz.

Bence doğru karar veriyoruz ama günün sonunda onu bize sokacaklar gibi. Son sözleşmesini yapıyor aşk maşk ayakları hikaye.

Bir de tutmuş Kırkayak denen abisi Metin Oktay falan diyor. Hadi lan oradan! Az kalsın Koç ile imzalayacaktı ne anlatıyorsunuz?

Neyse ya dünkü gelişmelerden sonra acayip yıldım. Bu beceriksizlerle yola devam edersek daha çok başımız ağrıyacak.

Bunlardan kurtulmak için başarısız olmamız lazım ama bu kadar harcamaya da başarısız olursak kesin batarız. İki ucu b.klu değnek resmen....

Yahu alın Hakan ve Lookmanı, bitsin bu çile, ligte 3 sene daha şampiyonluk net garanti olur.
3 sene daha şamp = 160 milyon şamp ligi geliri. Sıfır çeksek bile.
ifb ve tjk gtlerni yırtsalar bizim kadronun üzerine çıkamazlar. Zaten 2 sene daha şamp olursak ifb mb tjk zart zurt kalmaz ülkede.

Hocanın oyununda yerinin dolması imkansıza yakın ama bence satmalıyız bu saatten sonra dikiş tutması zor olacak. Taraftar bağ konusu kritik. Yapacağı açıklama önemli.

Hakan için duygusal olmaya gerek yok. Kariyer için bize gelmedi şimdi de biz oyun planına uymadığı için büyük ihtimalle almıyoruz.

Bence doğru karar veriyoruz ama günün sonunda onu bize sokacaklar gibi. Son sözleşmesini yapıyor aşk maşk ayakları hikaye.

Bir de tutmuş Kırkayak denen abisi Metin Oktay falan diyor. Hadi lan oradan! Az kalsın Koç ile imzalayacaktı ne anlatıyorsunuz.

Neyse ya dünkü gelişmelerden sonra acayip yıldım. Bu beceriksizlerle yola devam edersek daha çok başımız ağrıyacak.

Bunlardan kurtulmak için başarısız olmamız lazım ama bu kadar harcamaya da başarısız olursak kesin batarız. İki ucu b.klu değnek resmen....
Aslında olmaz. Forvet arkası da oynuyor adam.

-------------------osimhen--------------------
--barış-------------lookman-----------sane---

Hocanın oyununda yerinin dolması imkansıza yakın ama bence satmalıyız bu saatten sonra dikiş tutması zor olacak. Taraftar bağ konusu kritik. Yapacağı açıklama önemli.

Bir de tutmuş Kırkayak denen abisi Metin Oktay falan diyor. Hadi lan oradan! Az kalsın Koç ile imzalayacaktı ne anlatıyorsunuz.

Taraftar bağ konusu UA dışında ciddi sıkıntı, çıkıp toyluk ettim bir an gaza geldim hatalıyım özürdilerim demediği sürece de hep inceden bir kopukluk olacak , en ufak sıkıntıda tamamen kopacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt