Su fotoya o kadar fazla diyalog yazilabilir ki.
Su an bile 5 tane aklima geliyor ama ugrasamayacagim simdi
Su fotoya o kadar fazla diyalog yazilabilir ki.
Bunuda aynı şartlarda çözebiliriz bonservisle almıyoruz ki Avrupa'da ki takımlar için çıkan haberlerde hep kiralık + opsiyon üzerineydi.amma abarttın şu adamı ya
osi kiralık geldi ayrıca
bence abartılacak bi topçu rdaş avrupa ligini tek başına kazandırdı 3 golle boru gibi futbolcuamma abarttın şu adamı ya
osi kiralık geldi ayrıca
TR'ye gelmesi şart değil artık.Bu saatten sonra birinin listeye yetişmesi için sanırım şu saatlerde uçakta olması gerekiyor. Sol stoper almamak büyük sıkıntı oldu
valla Okan hocayı severim ama Lookmanı istemeyecek hocanın lisansını yırtar atarım. hele hele bu şartlarda, karşında başka talip ve rakip yok. Adam kadro dışı. Yani illaki şu ifb nin kadroyu boşaltıp ta akşama onlarında talip olmasını mı bekliyorlar anlamış değilimLookman istemicek hali yok heralde.
En güvenilir kaynak şu an. Buraya bakmak lazım son haberi de bu bakalım bekleyelim. CL listesine yetişmese bile Hakan olabilir kira+ zorunlu satın alam veya direk bonservisi ile.
Fena kuruluyorum simitçiye 10 gündür filanne alaka ulan kavukçu
15+3 m euro bonus(şampiyon olursak)
Her duamıza Vasco da Gama'nın kümede kalmasını da ekleyelim lütfen arkadaşlar.Ya rabbi hakan ve lookman'i asıl formamız altında izlemeyi nasip eyle. Yönetim uyuma
2 topçu aldık 5 topçu eklenmiş bu görsele sanki
15+3 m euro bonus(şampiyon olursak)
Agustos basindaki şov ve antipatikligi hic irite etmedi mi yani?Fena kuruluyorum simitçiye 10 gündür filan