Adam hazır İstanbul'da
Aylardır beni alın beni alın diye bağırıyor
Sana altın tepside fırsat sunulmuş
Aylardır beni alın beni alın diye bağırıyor
Sana altın tepside fırsat sunulmuş
Kesinlikle Barışı satarım, o paraya da Lookmanı çekerim. 2-3 milyona takımı satanı asla ama aslaa affetmem. Bugün tmm der, ocakta bidaha zart zurt eder, bu şekilde bir Lookman fırsatı varken anında yollarım Barışı.kusura bakmayın da barışın kaldığı senaryoda lookmanı 45-50ye almak gerizekalılıktan başka bir şey olmaz
payimi da isterimKonya yerinde olsam 15 te diretirim transfer sonuna kadar , 1 gram inmem
Bu dayı kimdi ya güvenilir mi
Kimdi bu sokuk
200 milyon demiş bizimkiler Btc yeTam olarak bu sezon ki transfer bütçemiz ne kadar harca harca bitmedi gizli tutuluyor sanırım
Lookman düşünülmeyen adam para konuşur ama Hakan'da para kar etmeyebilir adamların o belge rotasyonu çok dar.1 saatte bile isler degisebiliyor olayi dun icin dogruydu. Su an parayi veren dudugu calar isleri gecerli
2 yıl sözleşmesi varInter e teklif yapsak havada kabul ederler bu adamlar salak mı bedava aldıkları adam 6 ay sonra bedavaya sözleşme imzalayabilir
12+3'e satardım. Konya diretirse TS başka kaleciyi alır.Konya yerinde olsam 15 te diretirim transfer sonuna kadar , 1 gram inmem