GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 175

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,6K
Sayfa
175/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sövdürtme kardeşim :ROFLMAO: bazen diyorum ki aslında iyi adam ama çevresi kötü! Erden Timur yapsaydı bu yaz transferleri en az 50 milyon kardaydık. Yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Aynen… yemine de ispata da gerek yok… elbet erden de gelecek bir gün tekrar bu koltuğa… bekliyoruz… sportif başarısızlığa kadar da birşey demeyeceğim…

yav hala daha oyuncu üzerinden laf söylüyorsun elmayla armut karşılaştırmaya gerek yok anlıyorsun ne dediğimi sen de.İlkay'ı city bırakıyordu zaten , karşısına alacağı kulübü yoktu yani şimdi bu orkun-kerem-hakan durumlarıyla aynı mı ? 4e de okey dedi ilkay hiçbir şey yapmadan getirdin , kulüp ne yaptı mesela burada ? Hiçbir şey.İlkay kadar rahat transfer yoktu zaten.Şimdi bu Hakan'la aynı mı ? Serbest oyuncu aldık.Hakan serbest olsa onu ben de alırım zaten gidip.27 Uğurcan'a veriyorsun , gs için her şeyi yapan adama fedakarlık yapıp , arkasında durmuyorsun.Bundan bahsediyorum zaten Orkun ve Kerem örneğinden de bariz belli.
Hakan bu yangını fb için yapsaydı ali koç dün milli takımdan önce indirmişti istanbula.
Hakan'ın daha 1-2 ay önce gazeteciler üzerinden yaptıkları var onu unutma. Hakan bizim için ne yaptı? Antrenmana çıkmamazlık yaptı mı? İnter kulübüne ben burada oynamam artık dedi mi? 15 milyona çıkacağım dedi ama İtalya basınına göre adamlar en başından beri 25-30'un altına inmedi mesela. Denilene göre Hakan'ın fedakarlık 7 milyon maaşını 4-5 milyona indirmek bu da fedakarlıktır ama kulübü bırakmıyor 25 milyon bonserviste vermemeliyiz 2-3 yılı olan bir oyuncu için.

sol stoper
epl işportacısı yedek kalmayı sorun etmeyecek bir 3. santrafor (batşuayi ya da en kötü vinicius kasa)

2 transfer daha olsa fena olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt