Kıçı kırık Arap takımı için, idmana ve maçlara çıkmayan herif için hakan ve lookman dan vaz gecenler istifalarını hazırlasın.
20 milyona bırakıyor.Uğurcan gibi 3.sınıf kaleciye verdin daha fazlasını.Hakan bu arada fbye evet demedi hiçbir zaman onu geçelim , 90 kere anlattım eski mesajlarımda da var.Birkaç fbli muhabir algı yaptı sadece.Ok verdiği an Kereme 25 veren adam ona da 30 verir indirirdi direkt.Hakan'ın daha 1-2 ay önce gazeteciler üzerinden yaptıkları var onu unutma. Hakan bizim için ne yaptı? Antrenmana çıkmamazlık yaptı mı? İnter kulübüne ben burada oynamam artık dedi mi? 15 milyona çıkacağım dedi ama İtalya basınına göre adamlar en başından beri 25-30'un altına inmedi mesela. Denilene göre Hakan'ın fedakarlık 7 milyon maaşını 4-5 milyona indirmek bu da fedakarlıktır ama kulübü bırakmıyor 25 milyon bonserviste vermemeliyiz 2-3 yılı olan bir oyuncu için.
lig icin alcaklar muhtemelenYav bu kadar bütçe varken hiç u23 e uygun potansiyelli oyuncu alınmamasıda skandal.
icardiyi zayıflatır mıİlkayi dinledim bırakın yerlileri, yabancı oyuncularımızı bile hizaya getirir. Çok önemli transfer yaptik
Oynayıp takıma zarar vermesinler diyeOlm madem kimseyi almayacaktınız yok pahasına Zaniolo'yu Köhn'ü niye yolladınız lan?
İnancım 0.lig icin alcaklar muhtemelen
ya şimdi sövdük ama şöyle bir bakınca o kadar da kötü değil gibiAn itibariyle ilk ŞL maçına şöyle çıkabiliriz;
Uğurcan
Singo - Sanchez - Apokerim - Eren
Torreira - Lemina
Sane - İlkay - Barış
Osimhen
Yedekler
Günay
Arda
Kaan
Jakops
Sallai
Sara
Yunus
İcardi
sol stoper
epl işportacısı yedek kalmayı sorun etmeyecek bir 3. santrafor (batşuayi ya da en kötü vinicius kasa)
2 transfer daha olsa fena olmaz.