Var olum yav nasıl yok? barçadan ayrilıp pep istedi diye city e giden ilkay içinde aynı şeyler deniyordu. Bugün geldi işte herif hakanda devre arasi yada seneye yazın gelir giyer formayi net.Bundan sonra olasılığı yok
Var olum yav nasıl yok? barçadan ayrilıp pep istedi diye city e giden ilkay içinde aynı şeyler deniyordu. Bugün geldi işte herif hakanda devre arasi yada seneye yazın gelir giyer formayi net.Bundan sonra olasılığı yok
Seskoyu blockladim
Kalmak istemiyordu galibaZaniolo’yu niye gönderdi bunlar?
Köpek gibi piṣmanin. Ben ettim siz etmeyin desinO özür dilenecek başka yolu yok. Özür diler kalırsa ilk 11 garanti.
Once bir ciksin ozur dilesin...bizim taraftarın fener kitlesinden farkı yok,oyuncuyu kazanmak yerıne gönderin deniyor,yeri dolma ihtimali olmayan hicbir oyuncu gidemez,çiftlikmi burası
bizim taraftarın fener kitlesinden farkı yok,oyuncuyu kazanmak yerıne gönderin deniyor,yeri dolma ihtimali olmayan hicbir oyuncu gidemez,çiftlikmi burası
Osimhenin ilk gelişinde stresten boşalan hatipoğlu rahatlığı...Olm siz bunların 2 gün üst üste çalışacağını düşündünüz mü cidden.
Dün akşamdan sonra ne çalıştık yav diyip birbirini tebrik edip dağılmışlardır.
Bugün değil lookman messi ihtimali olsa mal gibi bakarlar.
Ne futboldan ne planlamadan anlayan aciz sürüsü kendileri.
Gitmek isteyebilir çok para kazanacak olabilir siyah ekran atıyor idmana çıkmıyor surat asıyor lan IQ su eksik bunları yapmasan zaten satardı dursun seni.Köpek gibi piṣmanin. Ben ettim siz etmeyin desin
Bir insan tataftarin sevgilisiyken 1 haftada nasil tataftarin nefreti olur canli canli görmus olduk
Messi yi alma işi olup alınmama olayi olsaydı gscforum hayatımOlm siz bunların 2 gün üst üste çalışacağını düşündünüz mü cidden.
Dün akşamdan sonra ne çalıştık yav diyip birbirini tebrik edip dağılmışlardır.
Bugün değil lookman messi ihtimali olsa mal gibi bakarlar.
Ne futboldan ne planlamadan anlayan aciz sürüsü kendileri.