GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 241

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
421,2K
Sayfa
241/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Türkiye kupasında oynatacak adam yok, as kadro yine orda da oynacak. Yada alt yapı oynayacak. Bilmiyorum ama hoca rotasyona adam yok diye ağlarsa çok büyük sıkıntı çıkar. Sen rekor para harca, kupa maçlarında rotasyon yapama. Ben böyle bir kepazelik görmedim.

Kutucu aut - kozlowski in - bertug yıldırım in scout transfer leminayı yedekleyecek biri
morata icardi yollayıp romulo çökecektik
berkan yusuf yollayıp kozlowski ah ah bazen insan üzülüyor sadece
1756840432306.webp

Orta saha, sol stoper almadan tamamladık CL listesini. Yabancı sınırında Yusuf'u da saymazsak 2+2 boşluğumuz var. Bu berbat bir planlama.

Yönetim istifa!!!

İlkay baya sağlam bir profil. Gittiği yerde etki bırakıyor. Herkes adam hakkında olumlu konuşuyor. Erken yaşta buraya gelmemesi bile mantık çerçevesinde verilmiş bir karar. 35 yaşında kalmak istiyorum dese City gibi takımda kalırdı. Belli ki kendine de iyi bakıyor. Uzun bir gelecek görüyorum İlkay'la ekibimiz arasında. Mertens gibi dünyayı gezeceğim diye tutturmayıp, futbolu bırakır bırakmaz camia içinde kalırsa çok faydalanacağımız kesin. Teknik bilgisinin yanında müthiş ikna edici olur transferler konusunda da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt