Gökhan Aytepe
10 Numara!
Singo izleyen varmı hiç?
adam tekrar başkan seçilip tekrar istifaya çağırılacak müthiş biri
Devin aliye yerli hocadan bir sey olmaz yabanci alak diyomuşfb neden yabancı hoca bakıyor
zeki adamsınİlkay ı aldık ya avrupa için
Singo izleyen varmı hiç?
bu serefsizlerin geliri nasil bizden sadece 50m euro dusuk oluyor? nasil 300m euro gelirleri olabilir anlamiyorum ya gram basari yok kulupte 15 yildir210 m euro maaş ödediklerini sanmıyorum, gelirleri 300 civarında olacak bu sene.
Bizim de 350 civarında olacak ama duruma göre değişebilir.
En basiti kur atağı olursa gelirin düşüyor, döviz giderin fazla olunca negatife düşebiliyorsun yani tek başına bir şey söyleyemeyiz şu an.
bu hafta monaco macini izledim ama singo oynamadiSingo izleyen varmı hiç?
Düzenli psg izlememe ragmen görmedim herifi monaco maçlarinda bu arada sanirim bizim maclarla cakısıyordu o günNaci libos gordugum en iyi defans diyor cok iddali konustu bakalim ne cikacak
Zikils videolarindan beğendim herifi :dbuçi laba var ya yeter.. dönem dönem açıklamaları ile aydınlatır bizleri..FM oynamayi biraktiysaniz biriniz Kavukcu'ya mesaj atsin, ne zaman bir basin toplantisi yapmayi dusunuyor?
Transfer donemi Avrupa'da kapanmisken biraz taraftari aydinlatsa mesela, yani bizde kapattik mi yoksa baska bir calisma var mi? Insani bosuna bekletmesinler kimsede cikip konusayim demiyor.
En kotu 45 dk as 11 dusunduklerini oynatir, baska hazirlik/adaptasyon maci yok.okan buruk hocamı tanıdıysam sırf taraftara inat şöyle çorba bir ilk 11 ile çıkarız sahaya, tatsız oyunla 3 puan alırız. ağızda kekremsi tad, şl de boku yedik diye ortalık yıkılması, sinire bağlı vücut sıcaklığının yükselmesi neyse 3 puan diye yarı sinire düşüp uyumak.
günay
sallai - singo - sanchez - jakops
torreia - lemina
yunus sara eren
osimhen
değişikler +5 uzatma
dk 90 günay > uğurcan
dk 94.38 sn sara > ilkay
PR yapacak bir şey yokken ne açıklaması yahu. Podyum olmadığı sürece çok umrunda mı senin alacağın topçular.FM oynamayi biraktiysaniz biriniz Kavukcu'ya mesaj atsin, ne zaman bir basin toplantisi yapmayi dusunuyor?
Transfer donemi Avrupa'da kapanmisken biraz taraftari aydinlatsa mesela, yani bizde kapattik mi yoksa baska bir calisma var mi? Insani bosuna bekletmesinler kimsede cikip konusayim demiyor.
Cikip bir hava alin arkadaslar tuhaf oneriler geliyor