GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 323

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,7K
Sayfa
323/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cl sonrası transferler

Böyle trollüğü Ron bile yapmaz :asd:

200w.gif

Hasan Şaş: "Galatasaray, Lookman için devamlı masada olması lazım. Atalanta, 55 milyon euro istemiş duyduğum kadarıyla. O oyuncu çok iyi oyuncu. Atalanta'da mutsuz oyuncu. Orası dikkatle izlenmeli. Temas bozulmamalı, bu oyuncu alınmalı. Mevki dolu olabilir, iyi oyuncu yakalayınca almalısınız."

Hasan Şaş: "Galatasaray, Lookman için devamlı masada olması lazım. Atalanta, 55 milyon euro istemiş duyduğum kadarıyla. O oyuncu çok iyi oyuncu. Atalanta'da mutsuz oyuncu. Orası dikkatle izlenmeli. Temas bozulmamalı, bu oyuncu alınmalı. Mevki dolu olabilir, iyi oyuncu yakalayınca almalısınız."

aşk bu adam aşk

Yav tel sanki bizde cl oynayabilecek mi ? Bize gelmek için yalvaran adamı bile alamıyor bunlar.Gecti bu iş artık hayalleri bırakmak lazım.En fazla alabilecegimiz kisi jota silvadir

@Keramettin TANRIVERDİ
Yok yav demin baktim tel'e önceki kirayla beraber 01.07.25 de 45m€ vermisler. Hayatta bonservisiyle vermezler birde 20 yasinda daha adam. Niye o yatirimi yapsinlar. En fazla maasina kiraya verirler.
Muani’yi alacak parayı verdik mi salarlar

Muani fırsatı son anda geldi ellerine

Daha bir şey beklemek maalesef çok iyimser.En fazla regen cuesta gelir 1 tane daha.Ben ihtimal vermiyorum zaten bertug gibi f- oyuncular dışında birilerini alacağımızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt