Yönetimin derhal tası tarağı toplayıp istifa etmesi lazımYönetimin çıkıp transfer hakkında bilgi vermesi lazım.
TR kimliği alacak diyorlardı.Jimnastikçilerin aldığı Taylan gavur sayılıyormuş ya.
Okan hocanın her sene bir oyuncu parlatmasi da buna örnek daha fazla risk alamıyor. 3 genç atıp başarılı olamazsa taraftar çiğ çiğ yerBu ülkede genç yabancı sevdasına Klüp girse taraftardan patlak verir. Öyle alıp yetiştiririz falan diye kuru sıkmayın sağa sola. Alıp patlattığın 1 tane adam yok. Alex Telles e köpek çekiyordu herkes. Bizde o sabırda yok iklimde ortamda. Hoca Jelerti kaç maç oynattı. Adam kopenhag ile citynin azına sıçmıştı. O yüzden yıllar geçsede pahalı olmuş oyuncu takıntınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Hiç genç oyuncu hamasetine girmeye gerek yok
Bu takım kendi hocasını milli takıma verdi sonra olanları biliyoruz. O maça bizdeki kesimin %99.9 unda yok Galatasaray'da bunu yapacak 2 adam tanıyorum. Ergin Ataman ve Erden Timur. Kurtuluş bu 2lide. Ergin hocanın fener nefreti başka seviye zaten. Tüm düşmanları hoplatır ama nedense gelmiyorlar hala.Linc etmeyin öncelikle. Yunus başlığına da yazdım. Galatasaray yönetimi(olmayan yönetim) rest çekmesi lazım. Gerekirse milli takıma oyuncu gondermeyiz diye. Her dönemde milli takımın ana parçası Galatasaray olmuştur. İşler bu raddeye gelirse çıksınlar oynasınlar. Hepimiz milli takım başarılı olsun isteriz ama bugün jkli tinerci yalamalar, tescillilerin trolleri hepsi yunusu hedef almış. Yeter artık vallahi yeter
Neden gelsinler abi ergine söz verip takım kurmadilar. Erdene hırsız dediler. Bastakiler siyasilerin maalesef emirleri altında. Erden Ergin gelse siyasiler nasıl emir verecek. Çok kirli bir düzen. Valla biz bunları assak üç seneye bir Avrupa kupası gelir.Bu takım kendi hocasını milli takıma verdi sonra olanları biliyoruz. O maça bizdeki kesimin %99.9 unda yok Galatasaray'da bunu yapacak 2 adam tanıyorum. Ergin Ataman ve Erden Timur. Kurtuluş bu 2lide. Ergin hocanın fener nefreti başka seviye zaten. Tüm düşmanları hoplatır ama nedense gelmiyorlar hala.
baba tamam biz de fanatiğiz de kaan ayhanı 11e yazma nolurŞu an en iyi milli oyuncular
Uğurcan
Kaan
Bardakçı
Eren
Barış
Yunus
Bu 6’lı 11’e yazılır geri kalan 5 isim de diğerlerinden seçilir.
Onlar içinde
Hakan
Orkun
Kenan
Garanti 11 olacak isimler olarak öne çıkar.
Kalan ikiyi de kim oynarsa oynasın artık sağ bek ve kanat ya da forvet bölgesinde.