GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 331

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,5K
Sayfa
331/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İanis Hagi, bizim Hagi'nin oğlu.
images
Lanis yapmış şapşallar :asd: :asd:

Oyuncu transferi yapılabilir ancak eldeki kadrodan kimsenin gönderilmemesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi için bildirilen kadro zaten dar, rotasyon oyuncusu dahi kaybetmemek gerekiyor.

şöyle bir 19 yaşında wonderkid alınabilir yav. Fransız olmalı.
Yusuf olur mu diye bakacağıma böyle adamı indir az silkelense oynatmadan 15 cebine koyar geçersin

Püü yoram zague kiralık gitmiş ya lan. Hemde Kopenhag denen takıma.

Abi malız biz ya harbiden bak. Nerede bu sıçanout ekibi. Aylarca yazmadık mı bu herifi girip nerede bir mal vasıfsız var getirin şimdi u23 diye

Bu ülkede genç yabancı sevdasına Klüp girse taraftardan patlak verir. Öyle alıp yetiştiririz falan diye kuru sıkmayın sağa sola. Alıp patlattığın 1 tane adam yok. Alex Telles e köpek çekiyordu herkes. Bizde o sabırda yok iklimde ortamda. Hoca Jelerti kaç maç oynattı. Adam kopenhag ile citynin azına sıçmıştı. O yüzden yıllar geçsede pahalı olmuş oyuncu takıntınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Hiç genç oyuncu hamasetine girmeye gerek yok

Bu ülkede genç yabancı sevdasına Klüp girse taraftardan patlak verir. Öyle alıp yetiştiririz falan diye kuru sıkmayın sağa sola. Alıp patlattığın 1 tane adam yok. Alex Telles e köpek çekiyordu herkes. Bizde o sabırda yok iklimde ortamda. Hoca Jelerti kaç maç oynattı. Adam kopenhag ile citynin azına sıçmıştı. O yüzden yıllar geçsede pahalı olmuş oyuncu takıntınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Hiç genç oyuncu hamasetine girmeye gerek yok
Okan hocanın her sene bir oyuncu parlatmasi da buna örnek daha fazla risk alamıyor. 3 genç atıp başarılı olamazsa taraftar çiğ çiğ yer

Hakan Çalhanoğlu (Kiralık + Zorunlu satın alma)
U23 Solak Stoper (Bonservis)
U23 Santrafor (Bonservis)
Lookman(Kiralık opsiyonlu)
Bissouma (Free Kiralık)
transferlerini bekliyoruz.

En azından ligde bunları oynatıp CL kadrosunu dinlendirebiliriz.

Linc etmeyin öncelikle. Yunus başlığına da yazdım. Galatasaray yönetimi(olmayan yönetim) rest çekmesi lazım. Gerekirse milli takıma oyuncu gondermeyiz diye. Her dönemde milli takımın ana parçası Galatasaray olmuştur. İşler bu raddeye gelirse çıksınlar oynasınlar. Hepimiz milli takım başarılı olsun isteriz ama bugün jkli tinerci yalamalar, tescillilerin trolleri hepsi yunusu hedef almış. Yeter artık vallahi yeter

Linc etmeyin öncelikle. Yunus başlığına da yazdım. Galatasaray yönetimi(olmayan yönetim) rest çekmesi lazım. Gerekirse milli takıma oyuncu gondermeyiz diye. Her dönemde milli takımın ana parçası Galatasaray olmuştur. İşler bu raddeye gelirse çıksınlar oynasınlar. Hepimiz milli takım başarılı olsun isteriz ama bugün jkli tinerci yalamalar, tescillilerin trolleri hepsi yunusu hedef almış. Yeter artık vallahi yeter
Bu takım kendi hocasını milli takıma verdi sonra olanları biliyoruz. O maça bizdeki kesimin %99.9 unda yok Galatasaray'da bunu yapacak 2 adam tanıyorum. Ergin Ataman ve Erden Timur. Kurtuluş bu 2lide. Ergin hocanın fener nefreti başka seviye zaten. Tüm düşmanları hoplatır ama nedense gelmiyorlar hala.

Bu takım kendi hocasını milli takıma verdi sonra olanları biliyoruz. O maça bizdeki kesimin %99.9 unda yok Galatasaray'da bunu yapacak 2 adam tanıyorum. Ergin Ataman ve Erden Timur. Kurtuluş bu 2lide. Ergin hocanın fener nefreti başka seviye zaten. Tüm düşmanları hoplatır ama nedense gelmiyorlar hala.
Neden gelsinler abi ergine söz verip takım kurmadilar. Erdene hırsız dediler. Bastakiler siyasilerin maalesef emirleri altında. Erden Ergin gelse siyasiler nasıl emir verecek. Çok kirli bir düzen. Valla biz bunları assak üç seneye bir Avrupa kupası gelir.

Şu an en iyi milli oyuncular

Uğurcan
Kaan
Bardakçı
Eren
Barış
Yunus

Bu 6’lı 11’e yazılır geri kalan 5 isim de diğerlerinden seçilir.

Onlar içinde

Hakan
Orkun
Kenan

Garanti 11 olacak isimler olarak öne çıkar.

Kalan ikiyi de kim oynarsa oynasın artık sağ bek ve kanat ya da forvet bölgesinde.

Şu an en iyi milli oyuncular

Uğurcan
Kaan
Bardakçı
Eren
Barış
Yunus

Bu 6’lı 11’e yazılır geri kalan 5 isim de diğerlerinden seçilir.

Onlar içinde

Hakan
Orkun
Kenan

Garanti 11 olacak isimler olarak öne çıkar.

Kalan ikiyi de kim oynarsa oynasın artık sağ bek ve kanat ya da forvet bölgesinde.
baba tamam biz de fanatiğiz de kaan ayhanı 11e yazma nolur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt