GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 336

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,4K
Sayfa
336/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gündür yabancı kontenjanın illa doldurulması gerektiğini söyleyen postlar görüyorum utanmasanız sokaktan senegalli çevirip kadroya sokacaksınız

böyle 1 saçmalık var mı yaw

2 yabanci denemekte fayda var .. Bir tane noname fransiz orta saha olabilir..Bir de Tel'in kiralanmasini isterim..
Stoper Slye yazilmayacagi icin cok elzem bulmuyorum.. Burada dedigin gibi rastgele bir senegallidense Ardaya guvenmek lazim..
Davinson- Singo- Apo- Arda hatta Kaan gayet yeterli lig icin..

2 yabanci denemekte fayda var .. Bir tane noname fransiz orta saha olabilir..Bir de Tel'in kiralanmasini isterim..
Stoper Slye yazilmayacagi icin cok elzem bulmuyorum.. Burada dedigin gibi rastgele bir senegallidense Ardaya guvenmek lazim..
Davinson- Singo- Apo- Arda hatta Kaan gayet yeterli lig icin..
2 tane transfer kesin lazım zaten

ama sınır bugün 20 olsa 10 yabancı daha lazım diyecek baya adam var

Her türlü genç yabancı scout oyuncu getirip denemeliyiz

Yabancı sayısının boş kalması mantıklı değil

Ama bu transferi yaparken kalkıp da Arda gibi potansiyelin olduğu yere değil de olmayan mevkiye yapmak ve denemek lazım

Önümüzdeki sezon Merih Demiral kesin olarak Fener'e gidecektir.

Kısa vadede bizim için Hakan Çalhanoğlu, Ferdi Kadıoğlu, Can Uzun, Eren Dinkçi, Emre Can ve Zeki Çelik en üstte olmalı

Takip edilmesi gereken diğer oyuncular: Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Mert Kömür, Livan Burcu, Aral Şimşir ve Eser Gürbüz olarak göze çarpıyor.

Gurbetçi/yabancı kontenjanından Yusuf, Ahmed ve Berkan'ı başka oyuncularla değiştirmiş oluruz seneye.

En iyi yerli oyuncular bizde olmalı.

Yurt içinde yetişmiş insan kaynağı çok az.

2 tane transfer kesin lazım zaten

ama sınır bugün 20 olsa 10 yabancı daha lazım diyecek baya adam var

Transfer obezligi tamamen.. Takimin net eksikleri ortada Sl'de ekstra yorulan topcularimizi dinlendirecek alternatif bakmak lazim... Bilhassa leminayi tasarruflu kullanmaliyiz SL icin cok kritik bir adam onun gibi alan kapatan topcumuz yok maalesef.. O bolgeye genc bir 6 no alinsa bizi baya rahatlatir..

Görünen o ki, Yusuf Demir'e son bir şans verildi. Artık kendi bilir. Evet bugüne kadar bir kaç şansı iyi değerlendiremedi ama sonuçta hala daha 22 yaşında bir oyuncu. Şok edici şekilde geç açılan onlarca oyuncu var tarihte.

Umarım bunun farkındadır.

Bu kadro içinde süperstar olmasından bahsetmiyorum bakın, kulübeden gelecek +1 rolünü bile belli bir seviyede üstlense mükemmel bir şey olur Gs adına.

Profil olarak fark yaratan tipte meziyetleri olan bir oyuncu zira.

Kutucu'dan çok daha fazla şey vaadediyor mesela oyuncu özellikleri ve yaş olarak.

Yusuf Demir'e son bir şans verildi. Artık kendi bilir. Evet bugüne kadar bir kaç şansı iyi değerlendiremedi ama sonuçta hala daha 22 yaşında bir oyuncu. Şok edici şekilde geç açılan onlarca oyuncu var tarihte.

Bu kadro içinde süperstar olmasından bahsetmiyorum bakın, kulübeden gelecek +1 rolünü bile belli bir seviyede üstlense mükemmel bir şey olur Gs adına.

Maalesef ondan hiç umudum yok renktaş

Keşke dediğin gibi olsa da sonradan açılsa

Ama hiç umutlu değilim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf Demir'e son bir şans verildi. Artık kendi bilir. Evet bugüne kadar bir kaç şansı iyi değerlendiremedi ama sonuçta hala daha 22 yaşında bir oyuncu. Şok edici şekilde geç açılan onlarca oyuncu var tarihte.

Cuesta adam olur yusuf adam olmaz o derece umutsuzum.. Cok zayif bir mentali var..

Görünen o ki, Yusuf Demir'e son bir şans verildi. Artık kendi bilir. Evet bugüne kadar bir kaç şansı iyi değerlendiremedi ama sonuçta hala daha 22 yaşında bir oyuncu. Şok edici şekilde geç açılan onlarca oyuncu var tarihte.

Kutucu'dan çok daha fazla şey vaadediyor mesela oyuncu özellikleri ve yaş olarak.
Şans vermekten çok ortaya bu adamın maaşını %100 karşılayarak kiralayacak kulüp ortaya çıkmamış olabilir. Israrla kontenjanı boşaltalım diye herkesi yolladık, bir o kaldı çünki. Mistik bir olay.

Önümüzdeki sezon Merih Demiral kesin olarak Fener'e gidecektir.

Kısa vadede bizim için Hakan Çalhanoğlu, Ferdi Kadıoğlu, Can Uzun, Eren Dinkçi, Emre Can ve Zeki Çelik en üstte olmalı

Takip edilmesi gereken diğer oyuncular: Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Mert Kömür, Livan Burcu, Aral Şimşir ve Eser Gürbüz olarak göze çarpıyor.

Gurbetçi/yabancı kontenjanından Yusuf, Ahmed ve Berkan'ı başka oyuncularla değiştirmiş oluruz seneye.

En iyi yerli oyuncular bizde olmalı.

Yurt içinde yetişmiş insan kaynağı çok az.

Ferdiyi kiralik cok isterim.. Ama oyle bir durumda fener ne yapar ne eder alir..

Şampiyonlar Ligi listesinde yer alan hiç bir oyuncu artık gönderilemez.

Şampiyonlar Ligi listesine verilmeyen 18 yaş üstü çocukları kiraya vererek ayrılıkları bitiririz.

-Jankat Yılmaz
-Enes Emre Büyük
-Kazımcan Karataş
-Eyüp Aydın
-Gökdeniz Gürpüz
-Yasin Kasal
-Siraçhan Nas
-Eren Aydın

Okan hoca göreve başladığından beri devre arası transfer sayıları: 3,3,6.

ŞL listesinde 3 değişiklik yapılabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt