Şampiyon oldu adamlar UEFA'da.bu arada totenham maci bizi baya yaniltmis gecen sene totenhama cakmayan var miydi
Şampiyon oldu adamlar UEFA'da.bu arada totenham maci bizi baya yaniltmis gecen sene totenhama cakmayan var miydi
Dostum alınmalı tabiki sen seni bir arım öteye götürecek olan bu adımı neden atmayacakmışsın ki.2 tane transfer kesin lazım zaten
ama sınır bugün 20 olsa 10 yabancı daha lazım diyecek baya adam var
Yabancı kontenjanı 16'yken bulduğumuz her elemanı kadroya katıyorduk, şimdi 14'e düşmüşken daha seçici davranıyoruz ama işe yaramayan Yusuf dahil 4 kontenjanın boş kalması akıl işi değil, kimse kusura bakmasın. Kiralık sol stoper ve bir kanat oyuncusu getirmekte hala fayda var.
Yusuf'a sert bir Anadolu macerası lazım, veya Championship'te kemik kıran takımlara karşı oynamalı. Fazla ılık takılıyor saha içinde.Görünen o ki, Yusuf Demir'e son bir şans verildi. Artık kendi bilir. Evet bugüne kadar bir kaç şansı iyi değerlendiremedi ama sonuçta hala daha 22 yaşında bir oyuncu. Şok edici şekilde geç açılan onlarca oyuncu var tarihte.
Umarım bunun farkındadır.
Bu kadro içinde süperstar olmasından bahsetmiyorum bakın, kulübeden gelecek +1 rolünü bile belli bir seviyede üstlense mükemmel bir şey olur Gs adına.
Profil olarak fark yaratan tipte meziyetleri olan bir oyuncu zira.
Kutucu'dan çok daha fazla şey vaadediyor mesela oyuncu özellikleri ve yaş olarak.
Lookman ve Barış, hem Atalanta hem biz dik duruş gösterip adamları salmadık. O iş geçti reis.Beraldo (PSG) -U23
Lookman (zorunlu ops ile kitalık olursa)
Ya da
U23 Kanat (iyi fırsat olursa)
Beraldo
Alınmalı. Yusuf kalmak durumunda CL listesine de yazıldı kadroyu nicelik olarak daraltmayalım daha Avrupa için oraya alacağımız ismi yazamayacağız çünkü.
Devre arası da Yusuf gider yerine başka bir oyuncu gelir ofansif
biz niye yokuz burada
berkan, yusuf, kutucu, metehan toplamda 15 dk anca oynarlarYusufun avrupa maçlarında giyeceği forma süresi 1.5 dakika falan.
Yusuf yazıldı diye umut bağlamayın boşa.
4 maçta kısıtlı kadro varken kadroya bile alınmamış bir adamdan bahsediyoruz.
Alt yapıdan adayı sokarım oyuna bunu sokmam.
Beratı gönderip bunu tutmak akıl tutulmasıdır.
Sözleşmesi de uzatılmayacak ve öyle boş bir senenin ardından gidecek
bana göre bize 2 transfer daha lazım, yerli yabancı bilmem fazlası gereksiz olur.Dostum alınmalı tabiki sen seni bir arım öteye götürecek olan bu adımı neden atmayacakmışsın ki.
Bu aynı anda gelecek adına fırsattır. Doğru scout hamlelerini yaptıracak esnekliği sağlar.
Jelert sorunlu ve boş olan bir bölgede oynamak zorunda olduğu için patladı.
19-20 yaşında hızı ve fiziğiyle ön planda olan çok uygun bir herifi getir en azından ilk 11deki kaliteli adamlar sayesinde maçı rahatlattıktan sonra girer bir baskı olmaz üzerinde.
Tamamen ofans hattına katkı olmalı.
Hepsini de kullanmalıyız.
Ahmet gidiyormuş, eyüp gidiyor, barış su kaynattı 2 hafta önce devre arasında yine kaynatma ihtimali yüksek, 2 tane yerli aldık diye sorunlar çözülmüş değil ki.
Şu dakika hiç olmadığı kadar scout hamleleri ile kendimizie katkı sağlayabiliriz.
Cuesta almak zorunda değilsin. 2 milyonluk mendy çekebilirsin ama böyle düşünmek lazım .
Yusuf vasıfsızı var takımda yav
berkanı bunlarla aynı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değil 800-1000 dk da oynar totaldeberkan, yusuf, kutucu, metehan toplamda 15 dk anca oynarlar
clde diyoruzberkanı bunlarla aynı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değil 800-1000 dk da oynar totalde
reis bizde de cl oynayamayacak. niye gelsin kiTel sanırım Tottenham da kadroya bildirilmemiş.
Ofans hattına fırsat olursa düşünülmeli
Nereye gitse oynamayacak ama oraya bilenmiştir beni almadılar diye ayrılmak istiyor olabilir.reis bizde de cl oynayamayacak. niye gelsin ki