Hakan Ergün
10 Numara!
Fiyati ucuk olmayacaksa alin gelsin Yirenky‘i
Yildiz isimlerin arasina böyle gencleri de serpistirmek lazim
Kartalın mekana girişiKaloriferci geliyormus yine Fenere. Bu kadroyu kesin idare edemez, Ederson, Asensio vs kültür sokuna ugrayacaklar, Pep‘den sonra kaloriferci
Herifler yaris arabasi alip traktör söförüne emanet ediyorlar.
Herifin tek basarisi yok sürekli hoca opluyor bunlara
Yine koyup kovduracagiz allahin izniyle![]()
Boyle bir derdim yok fakat meraktayim.
Günlük hayatta biri basit ricalarda bulunduğunda bu şekil tepkilerin var mı?
"Pardon, şurdan peçete uzatır mısın" falan dendiğinde "Bunlar hep emperyalizm" falan diyor musun?
Ne alaka yav 5 ay sonra istedigi kuluple anlasip sezon sonu belese kacabilir.12 milyon transfermarkt değeri var 20 den aşağı çekmezler oyuncuyu bilmiyorum tabi birde bu u23 oyuncular cl ye bildirmesekte dahil edilebiliyormu
Genç oyuncular alınsın tabi ama o adı geçen oyuncu, en iyi hareketlerin derlendiği videoda bile pek ışık vermiyorFiyati ucuk olmayacaksa alin gelsin Yirenky‘i
6-7 bu çocuğa vereceğimize Yirenkyi'yi alalım bence. Bu çocuğun fizik, defans, ikili mücadele zayıf deniyor okuduğum yorumlarda. Yirenkyi ise hem ismi daha güzel geldi hem de fizik olarak güçlü duruyor.Ne alaka yav 5 ay sonra istedigi kuluple anlasip sezon sonu belese kacabilir.
Braga 6.5 teklif etmis hatta. Yani 6-7 milyonluk bir transfer gibi duruyor suan.
şuan aldık aldık, Kudus gibi epl yaparFiyati ucuk olmayacaksa alin gelsin Yirenky‘i
Belcika'daki cocuk 10 numara bolgesinde oynuyormus yani fizik olarak biraz daha zayif olmasi anlasilabilir bir durum orada azman fizikli biri oynamaz zaten kolay kolay.6-7 bu çocuğa vereceğimize Yirenkyi'yi alalım bence. Bu çocuğun fizik, defans, ikili mücadele zayıf deniyor okuduğum yorumlarda. Yirenkyi ise hem ismi daha güzel geldi hem de fizik olarak güçlü duruyor.
Pozisyonlar farklı onu biliyorum da bizim ligde Belçikalı çocuk yapamaz ve bizde gelişemez gibi geldi. Diğerini geliştirmek ve fayda sağlamak daha kolay.Belcika'daki cocuk 10 numara bolgesinde oynuyormus yani fizik olarak biraz daha zayif olmasi anlasilabilir bir durum orada azman fizikli biri oynamaz zaten kolay kolay.
O dedigin oyuncu da daha farkli pozisyonda oynuyormus.
Stroeykens 10 oynuyor, Yirenkyi 6-8 İlkay olmasa Stroeykens'i mantıklı bulurdum ama onu alacağımıza Tel'i kiralayalım sol ve forveti kapatırdıkBelcika'daki cocuk 10 numara bolgesinde oynuyormus yani fizik olarak biraz daha zayif olmasi anlasilabilir bir durum orada azman fizikli biri oynamaz zaten kolay kolay.
O dedigin oyuncu da daha farkli pozisyonda oynuyormus.
Bu bir hastalık. Mecazi anlamı yok, gerçek psikolijik bir rahatsızlik.
Topla iliskisi iyi evet.Lemina kesici fakat sadece kesici değil farkı bu yaratıyor. Sadece savunmanın önünde kalıp savunma ile ilgilenen bir ön libero değil. Amrabat tipi stoper gibi oynayan, takımı geride pozisyon almaya iten ve takım boyunu uzatan ön liberoları hiç sevmiyorum.
Regen Alex SongTipi müthiş yav
![]()