GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 347

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419K
Sayfa
347/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaloriferci geliyormus yine Fenere. Bu kadroyu kesin idare edemez, Ederson, Asensio vs kültür sokuna ugrayacaklar, Pep‘den sonra kaloriferci😂

Herifler yaris arabasi alip traktör söförüne emanet ediyorlar.

Herifin tek basarisi yok sürekli hoca opluyor bunlara 😂😂😂

Yine koyup kovduracagiz allahin izniyle😀
Kartalın mekana girişi
IMG_20250904_153114.webp

12 milyon transfermarkt değeri var 20 den aşağı çekmezler oyuncuyu bilmiyorum tabi birde bu u23 oyuncular cl ye bildirmesekte dahil edilebiliyormu
Ne alaka yav 5 ay sonra istedigi kuluple anlasip sezon sonu belese kacabilir.

Braga 6.5 teklif etmis hatta. Yani 6-7 milyonluk bir transfer gibi duruyor suan.

RSC Anderlecht, Mario Stroeykens'i (20) SC Braga'ya neredeyse 6.5 milyon euro'ya satıyordu, ancak Portekiz ekibine transferi son anda gerçekleşmedi. [Het Nieuwsblad]

Ne alaka yav 5 ay sonra istedigi kuluple anlasip sezon sonu belese kacabilir.

Braga 6.5 teklif etmis hatta. Yani 6-7 milyonluk bir transfer gibi duruyor suan.
6-7 bu çocuğa vereceğimize Yirenkyi'yi alalım bence. Bu çocuğun fizik, defans, ikili mücadele zayıf deniyor okuduğum yorumlarda. Yirenkyi ise hem ismi daha güzel geldi hem de fizik olarak güçlü duruyor.

6-7 bu çocuğa vereceğimize Yirenkyi'yi alalım bence. Bu çocuğun fizik, defans, ikili mücadele zayıf deniyor okuduğum yorumlarda. Yirenkyi ise hem ismi daha güzel geldi hem de fizik olarak güçlü duruyor.
Belcika'daki cocuk 10 numara bolgesinde oynuyormus yani fizik olarak biraz daha zayif olmasi anlasilabilir bir durum orada azman fizikli biri oynamaz zaten kolay kolay.

O dedigin oyuncu da daha farkli pozisyonda oynuyormus.

Belcika'daki cocuk 10 numara bolgesinde oynuyormus yani fizik olarak biraz daha zayif olmasi anlasilabilir bir durum orada azman fizikli biri oynamaz zaten kolay kolay.

Pozisyonlar farklı onu biliyorum da bizim ligde Belçikalı çocuk yapamaz ve bizde gelişemez gibi geldi. Diğerini geliştirmek ve fayda sağlamak daha kolay.

Stroeykens 10 oynuyor, Yirenkyi 6-8 İlkay olmasa Stroeykens'i mantıklı bulurdum ama onu alacağımıza Tel'i kiralayalım sol ve forveti kapatırdık

Tipi müthiş yav :)

5276cb_344df434d2b8489abdc0609296736b7e~mv2.jpeg
Regen Alex Song

8 dakikalık videosunu izledim analizi veriyorum aksdgjdgjhas :asd:

- Sığır press için biçilmiş kaftan.

- 8 dakikalık videonun 4 dakikası pas arası yaptığı aksiyonlardan oluşuyor. Ön sezgisi iyi demektir.

- Hava topuna saçlardan dolayı çok komik çıkıyor ama vuruyor falan yani sıkıntı yok.

- Diyagonal pas desen var atıyor sağa sola. Tek top falan yapıyor hücum bölgesinde.

- Savunma bilinci yerinde doğru adama koşup doğru yerde pozisyon alıyor. Çok pas arası yapan adam için normal bir şey.

- Fizik iyi birebirde yıkılmadığı anlar var. Kısa mesafelerde çabuk hızlanıyor gibi.

- Videoda hiç şutu yok. Attığı 2 gol kaleciden seken topu boş kaleye tamamlıyor.

- Topla dribling yok. Kısa mesafede küçük çalımlar atıyor ama topu alıp gitmesi çok az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt