GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 348

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419K
Sayfa
348/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tipi mithiş

Caleb-Yirenkyi-1-637x424.webp

10 sene sonra hoca oynatmasa "hoca şu gençleri oynatsa ya" diye bilip bilmeden hocaya sallayacağımız, hoca oynatsa ve tutmasa "altyapıdan bir tane topçu çıkmaz mı, kapatın şu altyapıyı" diye söveceğimiz, hoca oynatsa ve tutsa "bu da kesin fenerlidir, zaten o şerefsiz menajerle çalışıyor" diye öfkeleneceğimiz elemanı transfer etmişiz. Bu geleneklerimizin yaşatılması için yapılan bu yatırımları çok takdir ediyorum.

Cl ayak bastı parası = Osimhen maaşı
CL'de 1 puan = 700 bin Euro
CL'de 10 puan = Torriera+Sara maaşı

Cl tek başına ilk onbirin çok önemli 3 oyuncusunun maaşını ödeyebiliyor.

Gerisi sponsorlar, kulüp kaynakları (tüm gelirler) vb.

Şu an için maaşlar ödenir, sorun olmaz da, Cl olmadığı an büyük sıkıntı olur.

Özellikle Osimhen olduğu sürece, Gs her daim Cl gruplarında olmalıdır.

CL'ye gidemediğimiz an Osimhen'i satarız muhtemelen. Hele düzgün yedeği varsa... Ön elemesine gidersek belki satmayız ama ön elemede elenirsek transferin o son günlerinde yine gidebilir.

bu bayernde izlerken tel miydi olise miydi hangisi hatirlamiyorum ama inanilmaz iyi ortalari vardi. eger tel ise sakin kacirmayin o cocugu muthis katki verir bizde

Baska birsey söracam ya; siz nasil 10.000i geçtim 50.000 mesaj falan atmis oluyorsunuz be. Anasini satim surda günlük burdayim, okuyup arada sirada birsey yaziyorum 13 senedir, daha 3500 mesaja gelmemisim.

Muhammed Kudüs ilk çıktığında bu takımda ve Gana genç milli takımda oynarken 8 numara oynuyordu.

Hey gidi hey o zamanlar alın gelin diyorduk Skov Olsen ile birlikte. İkisi de nasip olmadı.

Şu takımdan bir wonderkid gelsin artık.

Gerçi dolaylı yoldan Nelsson geldi ama önce Kopenhang bu takımdan aldı sonra biz aldık.

En azından 1 tane scout transferi iyi olacaktır. Taraftarın enerjisini yukarı çıkarır ve maçlarda oyuna girsin diye beklediğimiz bir adam olur en azından yoksa Yusuf Demir ile Kutucu girip girip duracak ligde.
Hazır hak ve para var iken kiralık ve opsiyonlu 2 deneme yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt