Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
Butun gurbetci nefretini kendi ustune alsan, biraz paratoner gorevi gor.Bakiyorum da konu Ilkay olunca gurbetçi nefreti kaybolmuş
Butun gurbetci nefretini kendi ustune alsan, biraz paratoner gorevi gor.Bakiyorum da konu Ilkay olunca gurbetçi nefreti kaybolmuş
eyvah
Alsa 5-0 mi yenilecekti?saneyi bende almazdım
![]()
Galatasaray tente sa chance avec Jonas Adjetey | AfricaFoot
Alors qu'il était dans le viseur de Brentford cet été, Jonas Adjetey pourrait finalement signer à Galatasaray, qui est passé à l'action.africafoot.com
duymak ıstemıyoruzBen bugün 1 haber aldım
Burcu konusuna yazabiliyor musun? Kontrol et bakalım.Ben bugün 1 haber aldım
Hocanın Abdülkerim'i kesebileceğine seni inandıran nedir.Adjetey denilen herif sağ ayaklı. Sol stoper alın bari. Allah'ın cezaları!
Adjetey ismi mi çıktı? Şu anda hulldayım kendisi öğrencimGustavo Sa’yı kim salladı
Adjetey kim
Cik konus nagelsman iti
Polyanna düşüncelerimHocanın Abdülkerim'i kesebileceğine seni inandıran nedir.![]()
kaynak güvenilir değil dediğiniz adamlar singoyu çat diye girmiştiu23 oyuncuyu hiç tanımıyorum. Kaynak güvenilir değil gibi ama belli de olmaz. Haberin içeriğinde 10 milyon euro ve Ayhan Akman adı geçiyor görüşmeleri o yapıyormuş gibi o da biraz kuşkulandırdı.
Konu yeni açıldı dur 1 kanks yavBurcu konusuna yazabiliyor musun? Kontrol et bakalım.