Milli muhabbet hic çekilmiyor. Milli ekipler ne zaman kapatılacak yetti be.
%100 katılmakla birlikte şu milli aradan nefret ediyorum. Yetmezmiş gibi Uluslar Ligi çıkardılar. Boş işler.Milli muhabbet hic çekilmiyor. Milli ekipler ne zaman kapatılacak yetti be.
İcardiyi 2. Yarı oyuna alamayacağım diye transfer istemiyor galiba Okan hoca
İcardiye nefretim yok. İlkay ve taraftar çok istemese orta saha almayacaktık. Rotasyona karşı Okan hocaEkli dosyayı görüntüle 302200
Sezona iki golle başladı yahu sakin ne bu Icardi nefreti.
Okan Buruk'u vuracaksanız da başka konular üzerinden hedef alın hiç değilse.
Icardi yine 20 gol atar bu sezon en az.
İstemez en az 20 sene Rumen istemiyorum takımda.academia hagi'den genç sol stoper ianis lupulescu'yu düşünebiliriz. bayağı potansiyelli bir oyuncu. ucuz olur, daha 18 yaşında. tutarsa büyük kazandırır.
5 sene sonra Real Madrid'de ismini duyduğunda duvardan duvara vurursun kafanı amaİstemez en az 20 sene Rumen istemiyorum takımda.
Octavian Popescu içinde öyle diyorduk kayboldu gitti. Rumen futbolu epey düşüşte, bir Draguşin var bide belki oda şu renkli kafalı sağ bek gerisi tırt.5 sene sonra Real Madrid'de ismini duyduğunda duvardan duvara vurursun kafanı ama
Veli diyorsa o topçuyu dikkate almak lazım derim benOctavian Popescu içinde öyle diyorduk kayboldu gitti. Rumen futbolu epey düşüşte, bir Draguşin var bide belki oda şu renkli kafalı sağ bek gerisi tırt.