Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.291
- 1.947
- 1.198
Bize hem sol açık hem de santrafor lazım. Osimhen’in her maçını yüreğimiz ağzımızda izliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötüsünü düşünürüm hep
Dallamanin biri sert girdi osimhene. Sonra oyuna devam etti ama sonra değiştir dedi.nedir durum
ben maci izleyemiyorum update verin canlar
o sert girenin soyunu sopunuDallamanin biri sert girdi osimhene. Sonra oyuna devam etti ama sonra değiştir dedi.
Afrikalılar aralarında mac yapmamali
Yazıyor, maçtan çıktığını ben dahil 2 3 kişi yazmıştır halihazırda.niye kimse yazmiyor son durumunu cikti mi oyundan?
Osi hiç bir şey yapmadı, defans oyuncusu gereksiz sert girdi, yani ortada öyle hırs ekstra bir şey vs yoktu. Olağan pozisyonda rakip defans gereksiz müdahale yaptı ahbOsimhende kafadan sorun var demiştim geçen sene abi bu kadar kasılmaz. Senin gibi 10 tane daha herif var adı çıkmış sokumsal kupada götünü yırtmaya çalışıyorsun.
Çok meraklıysan git nijeryada bir kulüpte oyna arkadaş.
Sinir oluyorum şu işe sana yatırım yapıyor bu kulüpler. Siktiriboktan bit maç için yırtınmaya ne gerek var. Ulan zaten yürüseniz kupaya katışacak sonuçları alıyorsunuz.
Bunu afrika kupasına göndermeyin arkadaş gıcık oldum
Ruanda diye bir ülke mi olur arkadaş. Bunun topçusu nerden bilsin top oynamayio sert girenin soyunu sopunu
dünya kupası elemesi olduğu için bence önemsemesi normal rdaşOsimhende kafadan sorun var demiştim geçen sene abi bu kadar kasılmaz. Senin gibi 10 tane daha herif var adı çıkmış sokumsal kupada götünü yırtmaya çalışıyorsun.
Çok meraklıysan git nijeryada bir kulüpte oyna arkadaş.
Sinir oluyorum şu işe sana yatırım yapıyor bu kulüpler. Siktiriboktan bit maç için yırtınmaya ne gerek var. Ulan zaten yürüseniz kupaya katışacak sonuçları alıyorsunuz.
Bunu afrika kupasına göndermeyin arkadaş gıcık oldum