Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai iyi çocuk da şabanlığı bırakması lazım geçen maç sarı kart gördükten sonra hakeme fakof falan diyodu. Manyak topçu severiz de akıllı manyak olmak lazım.
Iyi oyuncu ama sabanligi var evet. Heleki sari kart alamaya cok müsayit. Ama o güclü fizigi ile sag beki rahat görürüyor iste.

Agalar sol capraz baglarimi koparali tam on sene oldu. Sagdan gelen topa vole vuracakken sol ayagim zemine takilip hareket etmedi pat diye sanki lastik kopma sesi gibi bir sesle capraz baglari kopardim. Futbol hayatim bitti. Birkac uzmana gosterdim 3 4 mr cektirdim belki kopmamistir ama kesin koptugunu ogrendim. Baska bir is yaptgim icin de ameliyat olmadim. Bunlar o donem aldigim fazlalik 5 6 kilo ve zemin yuzunden oldu. Ve maalesef kilolu futbolcumuz var ve zeminimiz bozuk

Tescillerin trolleri ne algi kasar simdi bakin trde sallai baris kirmizi yedi ya

Odaklandığım mesele Osi'den gelecek, Frankfurt maçında sahada olabilecek haberi. Takımda muadili yok, o yoksa %50 zayıfız.

Bize 3. bir forvet gerekliliğini belki bugünkü Osimhen mevzusu dank ettirir de birini bulup getirirler. 90 kg Icardi ve nasıl döneceği belli olmayan BAY ile zar atmaya çalışıyoruz.

Bize 3. bir forvet gerekliliğini belki bugünkü Osimhen mevzusu dank ettirir de birini bulup getirirler. 90 kg Icardi ve nasıl döneceği belli olmayan BAY ile zar atmaya çalışıyoruz.
Aslında öyle bir meselemiz yok idi, Barış zaten 2 maç forvet oynadı, Barış orada rotasyonda. Yalnız bu gelinen durum tabii tahmin edilmemiş olmalı transfer döneminde.

1757191095749.webp

Osi'ye 75 vermiş iken, Singo 30 Uğurcan 27,5 vereceğimizi hiç tahmin edemezdim. Bu konuda enteresan ve tekrarı çok zor bir dönem oldu.

Okan buruk hedefe kendini koydu senin kadron derin değil

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt