Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina’yı CL dönüşlerinde dinlendirecek (sakatlık koruması) mümkünse genç orta saha mutlaka alınmalı(ydı).

Hala ihtimal var. Gidin alın.

Kaan’dan orta saha falan olmaz. Ne sertlik olarak ne de tempo olarak orada oynayacak durumda değil. 2023 senesinde değiliz hocam.

Kaan-stoper (sağ bek dahi olmaz artık)
Singo-sağ bek + sağ stoper

Olur.

Torreira
Lemina
Sara
İlkay

Dörtlüsü ve Berkan da rotasyonu tamamlayacak orta sahada şu an.

Berkan oynamaya oynamaya daha da geriye gidiyor haklı olarak çocuk. Zaten tekniği olan topu dürtmeden pas atabilen biri değildi. Şimdi maç temposu da kalmadığı için 2024 yılının da gerisinde maalesef. Eyüp’ü saymadım bile zaten.

Ofans hattı için ise Barış’ın bıraktığı gibi dönmesi şart. Ama mental açıdan çok ciddi yara aldı. Umarım toparlar. Ve daha fazla saçmalamaz.

Lemina’yı CL dönüşlerinde dinlendirecek (sakatlık koruması) mümkünse genç orta saha mutlaka alınmalı(ydı).

Hala ihtimal var. Gidin alın.

Kaan’dan orta saha falan olmaz. Ne sertlik olarak ne de tempo olarak orada oynayacak durumda değil. 2023 senesinde değiliz hocam.

Kaan-stoper (sağ bek dahi olmaz artık)
Singo-sağ bek + sağ stoper

Olur.

Torreira
Lemina
Sara
İlkay

Dörtlüsü ve Berkan da rotasyonu tamamlayacak orta sahada şu an.

Berkan oynamaya oynamaya daha da geriye gidiyor haklı olarak çocuk. Zaten tekniği olan topu dürtmeden pas atabilen biri değildi. Şimdi maç temposu da kalmadığı için 2024 yılının da gerisinde maalesef. Eyüp’ü saymadım bile zaten.

Ofans hattı için ise Barış’ın bıraktığı gibi dönmesi şart. Ama mental açıdan çok ciddi yara aldı. Umarım toparlar. Ve daha fazla saçmalamaz.

kaandan hala medet umması trajikomik yauv
gerçekten düşündürücü
kafamı gidik yoksa futbolumu bilmiyor 🤦‍♂️
kendi kendime soruyorum
gerçi son ersinin programında yine havalara girmiş geniş geniş konuşuyordu

çok çabuk şımaran bir yapısı var
şımardığı an tokatı yiyor her defasında
olan bize oluyor sonra!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt