Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocada net bir dar kadro isteği var ve kadroyu yeterli görüyor. Belli ki oynamayan adamları motive etmekle, sürekli birilerini oynatmak için çaba harcamakla filan uğraşmak istemiyor.
Kadro yetersiz ama biz istediğimiz kadar yırtınalım ekleme lazım diye, boş iş. İş ki hocanın bunu fark etmesi ve talep etmesi lazım. Yani CL'de oynayan takımlar hangi bölgede kaç kişilik rotasyonlarla bu işi götürüyor diye bir baksa gece gözüne uyku girmeyip transfer diye çırpınması lazım normalde. Çok garibime gidiyor bu iş. İnşallah kadromuzun yeterli olmadığını CL'de ve ligde acı verici şekilde öğrenmeyiz.

CL'de oynayan takımlara bakarsa zaten doğru yapmış olur zira geçen yıl şampiyon olan PSG'nin savunmada toplam 6 adet oyuncusu vardı yine orta alanda çoğu kez 3'lü oynamalarına rağmen 4 kişi vardı bir de eşantiyon Mayulu vardı.
Üst düzey takımlar zaten 15-16 + 3-4 genç ile oluşuyor.

Takımda geçen yıl Berkan Kutlu 13.14. alternatif iken şimdi 17.18. durumda aslında hocanın dediği kadro yapmakta zorlanıyorum kısmı bu çünkü kadro genişledi ve bir çok oyuncu birden fazla mevkide oynayabiliyor ama kaliteleri ve verecekleri ne durumda bilinmiyor. İcardi var evet ama yüzde 10 hazır durumda şimdi Osimhen sakatlanıp 2-3 maç oynamasa stop konumuna geliyorsun. A+ takımlarda çok nadir sakatlık oluyor ve genelde dar yapıp tek oyuncuyu +50 maç oynatıyorlar bu da zaten oyuncuların 50-100 milyon euro olmasının bir nedeni.

Taraftar biraz baskı yapsa ,enazindan u 23 transferi olur diyordum ama taraftarda durumdan memnun demekki

CL'de oynayan takımlara bakarsa zaten doğru yapmış olur zira geçen yıl şampiyon olan PSG'nin savunmada toplam 6 adet oyuncusu vardı yine orta alanda çoğu kez 3'lü oynamalarına rağmen 4 kişi vardı bir de eşantiyon Mayulu vardı.

Takımda geçen yıl Berkan Kutlu 13.14. alternatif iken şimdi 17.18. durumda aslında hocanın dediği kadro yapmakta zorlanıyorum kısmı bu çünkü kadro genişledi ve bir çok oyuncu birden fazla mevkide oynayabiliyor ama kaliteleri ve verecekleri ne durumda bilinmiyor. İcardi var evet ama yüzde 10 hazır durumda şimdi Osimhen sakatlanıp 2-3 maç oynamasa stop konumuna geliyorsun. A+ takımlarda çok nadir sakatlık oluyor ve genelde dar yapıp tek oyuncuyu +50 maç oynatıyorlar bu da zaten oyuncuların 50-100 milyon euro olmasının bir nedeni.

çok güzel yazmışsın kardeşim

müthiş

tek unuttuğun birşey var

o genç dediğin çocuklar sende banko 11 oynar

as topçularınıda rüyanda göremezsin

yani yaptığın kıyas başdan aşağı fail

Son günleri boş geçmek bizlik değil. Eyüp Aydın bile olsa birini alır koyarız.

herkes orta saha lazım diyor, biri diyor Lemina'yı dinlendirmek lazım , arkadaşlar artık herkes kabul etmeli her ne kadar sevsekte beğensekte Lemina bizim seviyede oyuncu değil, 50 maç çıkaracağından çekindiğimiz oyuncularla yola çıkamayız, Okan hoca da haklı olarak yeterince oyuncum var diyor, alın size Lemina diyor, geçen sezon haftada 1 maç oynarken verimli oldu eyvallah ama Galatasaray'ın o bölgeyi geliştirmesi lazımdı, aslında hem Lemina hem Torreira'nın işini yapabilecek tek bir oyuncu lazım oraya, dugusallıktan çıkıp mantıklı bakmak lazım

osimhen gibi bi fırsay cıkmazsa transfere kapadık okan hocanın dediğine göre. orta sahayı yeterli görüyor. kanatlar barıs kalacağı için tamam. ersin in programda rekabetin bu kadar yüksek olacağı ilk kadrom dedi. demek oluyo ki benzer güçlerde her mevkide en az 2 oyuncusu var. o yüzden transfer falan beklemeyiniz.

İtilaf takımları aralarında yine anlaşmalar yapmaya başlamışlar, Cengiz neye karşılık verildiği bence çoktan belli.

Katılıyorum ama kadrosunda hala 2 tane bariz eksik var bunu görmemesi cok garip ,sol stoper olmazsa olmaz ve kanat oyuncusu zaniolo yerine
Okan hoca ,risk almayı hic sevmeyen bir adam, gördüğüm en garantici hocalardan ,saygı duymak lazım tabi onunda tarzı bu başarılı kılan bu belki lakin sezon boyunca 12 13 oyuncuyu 50 60 maç oynatmaya çalışıyor haliyle lastik patlıyor, hepimiz biliyoruz en geç Aralık ayında hoca diyecek transfer döneminde eksik bölgeleri kapatacaz halbuki o eksikler temmuzda da vardi
Velhasıl kelam buradan planlamaya geliyoruz hocanın muhtemelen yazdıktan okey arkadaşları yada aile akrabası olan ekibini komple sepetlemesi gerek 3 yıldır aynı şeyi yazıyorum boyle ekip olmaz ,enternasyonal hocalar nasil ekip yapiyor görmesi lazım, alanın en iyisi kondisyon hocaları olmalı,farklı antrenman metotları bilen yardımcı hocalar olmalı, adamlar duran top icin taç icin antrenör getiriyor ,artetanin yardimcilarindan birisi takıma sadece pas ogretiyormus üçgen yaparak paslasnayi vs ,biz veya bizim takımlar nezaman sahada ucgenler yaparak paslastigimizi yada baskıdan hücuma ciktigimizi gördünuz hatırlayan varmi ,yani hocayı seviyoruz muazzam bir fener nefreti var ama kendisi ülke içi hocası ve bundan da memnun bence avrupa da başarı icin kadro dahil ,teknik ekip dahil ,oyun anlayışları dahil cok cok gelişmemiz gerekirdi

çok güzel yazmışsın kardeşim

müthiş

tek unuttuğun birşey var

o genç dediğin çocuklar sende banko 11 oynar

as topçularınıda rüyanda göremezsin

yani yaptığın kıyas başdan aşağı fail

Öncelikle hitap şeklinizi hiç beğenmedim ama illa dengimizi arıyorsanız geçen yıl son 16 turu oynayan Club Brugge takımının kadrosunu inceleyebilirsiniz ayrıca PSG'nin gençleri biz de asla oynayamaz. Zague bu yıl Kopenhag'a gitti ve yedek kaldı. Mayulu ile forvet Mbaye biz de ancak Türkiye kupasında şans bulur.

bu soruya karşı ben '' nereden biliyorsun belki adam kalıp, savaşıp formayı almak isteyecek'' desem
tamam işte fırsat bu anlayana oyuncunun bu durumda aklını çeleceksin. Avrupa tarzı barışa benzeyen alabileceğimiz en mantıklı adam mathias tel. Transfer dediğin şey böyle yapılır. Üstelik alırsan barışı da salarsın oynama garantisi verirsin

tamam işte fırsat bu anlayana oyuncunun bu durumda aklını çeleceksin. Avrupa tarzı barışa benzeyen alabileceğimiz en mantıklı adam mathias tel. Transfer dediğin şey böyle yapılır. Üstelik alırsan barışı da salarsın oynama garantisi verirsin
iyi de adamı ikna etmek için 3-4 katı maaş vermekten başka elinde bir şey yok.

sezon sonu apo ve leminayı satıp sol stoper ve ön libero alırız muhtemelen

sezon sonu apo ve leminayı satıp sol stoper ve ön libero alırız muhtemelen
Niye satiyoruz onu anlamadim? Yerlerine daha iyisini bulursan bunlarla rekabet eder ve digeri rotasyona duser.

Ayrica Lemina senin dedigin kadar degersiz bir oyuncu da degil. Oynamadigi maclarda yine bu sezon herkes bunu gorecektir.

kaandan hala medet umması trajikomik yauv
gerçekten düşündürücü
kafamı gidik yoksa futbolumu bilmiyor 🤦‍♂️
kendi kendime soruyorum
gerçi son ersinin programında yine havalara girmiş geniş geniş konuşuyordu

çok çabuk şımaran bir yapısı var
şımardığı an tokatı yiyor her defasında
olan bize oluyor sonra!
Kötü zamanda şımardı geçen sene lig başlamadan önceydi umarım sadece CL de yer tokadı ve 24. Sıradan da olsa bala gireriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt