Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malmo den bir isim yazıyor haber sitelerinde cok sevindim ya. Ama havadan yüzdesi defansif biraz daha düşük bu oyuncunun. Gol ve asisti ise daha iyi
Sabah gazetesini ciddiye almiyorsun herhalde?

Ciddi bir transfer duyumu yok suan.

Haberi gördüm haber içinde kaynak olarak burası gösterilmiş sanırım. Güvenilirliği yok gibi. Aynı sitede son olarak Salih Özcan dedikodusu da var.

Sallai sağ bek sayılırsa ki 2. seçenek %100 kendisi.
Geçen sezon bittiginde
1 kaleci
1 sağ bek
1 10 numara
2 Kanat lazımdı.

Stoper de lazımdı ama Arda var diye yazmadım.
Kaan'i asla sağ bek saymadıgim için 1 tane kanat sayısal olarak %100 eksik.

1 tane forvet alalım 23 yaş altı

Her ne olursa olsun, sol stoper, yedek forvet ve Haksan Çalhanoğlu'yu almalıyız. Şampiyonlar liginde Apo ile delik deşik ederler bizi. Ayrıca fırsat transferi olacaksa da Osimhen'e alternatif almak lazım. İcardi'nin bu halde ne vereceği belli değil.

Bir ara Martinez için 40 milyon istenmişti ama Haziran ayındaydı. Belki odur

Evet transfer donemi basinda oyle konusuluyordu ama kimse o yastaki kaleciye o paralari vermeyecegi icin zaten kimsede almadi.
Orası öyle tahmin edebilirsin sen ama isim verilmeden resmi olarak neyin yazısı olacak orası saçma. Belki Martinez yada Trubin mesela.

Evet demek ki uzerine alinmislar. Zaten o kaleciyi 50 milyon euro altinda satmiyorlar biz neden 25 milyon euro teklif ettik orasi da komik.

Evet transfer donemi basinda oyle konusuluyordu ama kimse o yastaki kaleciye o paralari vermeyecegi icin zaten kimsede almadi.

Evet demek ki uzerine alinmislar. Zaten o kaleciyi 50 milyon euro altinda satmiyorlar biz neden 25 milyon euro teklif ettik orasi da komik.
O teklif yüzünden alındılarsa haklılar bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt