yarın nandodan da bi tebrik mesajı gelir

1756765526040.webp

Muslera için 2024-2025 sezonunun son sezon olduğu 1 senedir belliyken o süre zarfında kaleci almayıp son gün Uğurcan'a 36 milyon euro domalan iş bilmezler tarafından yönetiliyoruz. Gardi'ye 150 milyon euroyu verseydin sana tarihin en kusursuz kadrosunu kurardı. Vallahi de billahi de sinir hastası olduk yav. Bu kulüp bu liseli fosillerden acilen kurtulmalıdır. İhtilal şart!

Baktın Ederson mantara bağlıyor yollarsın Arabistana.

Bunu nereye yolluyacaksın.
Bu yallah araplara muhabbeti artık komik olmaya başladı be aykutum.

Olmuyor işte adamlar almıyorlar. Satamıyoruz, elinde ziyech, zaha falan varı satabildin mi satamadın. Burada 10 milyon alacak kaleci neden 5 milyon fazla alabilmek için gitsin ki. Keza oradaki kulüplerin kaleci diye bir problemi de yok ki.
Piyasada bir sürü potansiyel çıkabilir onana bile orada yer bulur kendine. Meret falan var.
Eskiden di o her futbolcuya salça olalım muhabbeti artık çok seçiciler marka muhabbetinden dolayı.

Fenerin sürekli rahat bir şekilde oyuncu gönderesinden dolayı işleri kolay zannediyoruz da adam servet yakıyor da rahatça elden çıkıyormuş gibi duruyor.
3 milyon maaş alan 10 milyon bonservis verdikleri kaleciyi kiraladılar güya millet de kova diye can atıyordu.
15 milyon verdikleri stoperi kiraladılar.
10 milyon verdikleri başka stoperi rusyaya kiraladılar. 15 milyon bonservisi daha bu sene ödedikleri amrabatı kiraladılar.
Sadece kiralama bedeli 25 milyon yakmış gibi duruyor birde bonservisler herif sadece bir osimhen parasını gönderdikleri için çöpe attı ve bunlar seneye geri gelecekler.

Uğurcanı da arabistan tarafında küçümsemeyin bu taraftaki bazı yerli futbolculara iyi bir aracı menajer bulursan 15 -20 milyon gibi bir bonservis de kazanabilirsin. Hem avrupa kulüpleriyle adı sık sık anılıp isim yapmış hemde milli takım kalecisi belli olmaz o işler yani.

Baris’in ugurcan’la arasi iyi milli takim dan

Belki bundan dolayi da kalmis olabilir iyi bir ortam olur antremanlarda

Ama hala özür dilemedi bu nasil olacak

Nasıl coşuyor kap geliyor kap diye
Sanki yüzyılın başarısı

Uğurcan işine çok şeeetmedim ama ona 27.5 net verirken Hakan'ı almazlarsa adama net ayıp edilmiş olur. Adam haftalardır beni alın diye haber yolluyor, her türlü fedakarlığı yapıyor. Yani boyle bir özcimbomluyu ortada bırakmak yakışmaz bize. Inter zaten satmak istemese masaya bile oturmaz, ocakta bakarız derdi. Onlar da bu birlikteliğin fayda getirmeyeceğinin farkında. Resmen gel gel yapıyorlar bize. Yani bu iş olmazsa anca bizim yüzümüzden olur.

bence de ederson da iş yapardı zaten ama onu da iyi şartlara almamış olacaktık

daha doğrusu fb itlik yapmasa görece iyi şartlara alcaktık, 8-10 bonservis 5-6 maaş bandına biterdi ama sonsuz parası olan bi herif var her şeyi zorlaştırmaya çalışan
Orada da keremin avrupa listesi mevzusu vardı malesef koz olarak kullanmamak da bize 10 milyon euroya mal olmuştur. Bu 3-4 günde yapılanları o kadar sindiremiyorum ki, 13. Olduğumuz sezonki hissiyatı vermeye başladı.

Geri
Üst Alt