Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl uasın sen?uğurcanın oynadığı ilk maçta yabancı madde atacağım kendisine
Kırmızı Tuborg mu ?uğurcanın oynadığı ilk maçta yabancı madde atacağım kendisine
Fenerin verdiklerini gördükten sonra bunu diyorsan diyecek söz bulamıyorum. Kiralık 25 verdiler + menajer ücreti 5-6Bunca yıldır futbolu takip ederim transfer konusunda gs ve manu kadar keriz kulüp olduğunu sanmıyorum. Bu iki kulüp yarışır bu konuda
Bu yallah araplara muhabbeti artık komik olmaya başladı be aykutum.Baktın Ederson mantara bağlıyor yollarsın Arabistana.
Bunu nereye yolluyacaksın.
Hayır aç ağzınıİlkay iptal olabilir şaşırmam.
biat sadece allahadırnasıl uasın sen?
o kriterlere hiç uymuyorsun.
Ve o da ne!Ersin Destanoğlu beşiktaş ile sözleşme uzatıyormuş.
rakipler sahaya 3 kişi falan çıksa olabilirdi belki buBen edersonu da yeterli buluyordum osimhene senelik 6-7 asisti olurdu.
Orada da keremin avrupa listesi mevzusu vardı malesef koz olarak kullanmamak da bize 10 milyon euroya mal olmuştur. Bu 3-4 günde yapılanları o kadar sindiremiyorum ki, 13. Olduğumuz sezonki hissiyatı vermeye başladı.bence de ederson da iş yapardı zaten ama onu da iyi şartlara almamış olacaktık
daha doğrusu fb itlik yapmasa görece iyi şartlara alcaktık, 8-10 bonservis 5-6 maaş bandına biterdi ama sonsuz parası olan bi herif var her şeyi zorlaştırmaya çalışan