Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 26.040
- 21.229
- 2.738
sen ua değilsin o zamanbiat sadece allahadır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ua değilsin o zamanbiat sadece allahadır
sence Hakanı alacakmıyız ? Ne düşünüyorsunSinirliymis Inter zorluk cikariyor diye
Araplar Superstarlara gözü kapalı giriyor, Kaleci için yüksek maliyet girmezler yani girerler ama o kaleci Donnarumma olur veya Courtois olur. Bakma sen Araplarda akıllandı.Baktın Ederson mantara bağlıyor yollarsın Arabistana.
Bunu nereye yolluyacaksın.
tamam dostumsen ua değilsin o zaman
yarın hakanı 1 tur daha zorlayacakmışızana kontenjana 2
u23'e 1
toplam 3 yabancı hakkımız kaldı. bu hakları kullanacak mıyız acaba? herhalde kullanırız.
Ben satış konusundaki kerizliğimizi de hesaba katarak söyledim bunuFenerin verdiklerini gördükten sonra bunu diyorsan diyecek söz bulamıyorum. Kiralık 25 verdiler + menajer ücreti 5-6
Yeri gelmişken avatarı değişeyim. Nefretlik Allahın cezası adam
Inter bence birakmayacak cunku adamlarin transfer donemi kapandi. Yerine kimseyi koyamazlar suan.sence Hakanı alacakmıyız ? Ne düşünüyorsun
İşte orada dur Feramuz efendi başka Galatasaray yok kendine gel70 yaşında babama ve sülaleme gsyi bıraktırdım alın gsyi başınıza çalın
Maasini versen olmayabilirdidursun'un yüzünden
durup durup 30 sıkıyor sağa sola
30 uğura veren birinden lookman için 40 vermesini bekler millet ben artık yadırgamıyorum
donnaruma na mümkündü tabi orda taraftar ne yapmak nereye varmak istedi anlamış değilim