- 27 Haziran 2009
- 5.656
- 1.338
- 2.248
Haklısın, diyecek birşey yok.Interde 7 tane falan os var.Harac vermeseydik tsye alırdık 20ye falan.Neyse daha bu konu hakkında konuşmak dahi istemiyorum zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın, diyecek birşey yok.Interde 7 tane falan os var.Harac vermeseydik tsye alırdık 20ye falan.Neyse daha bu konu hakkında konuşmak dahi istemiyorum zaten
Jelerte ucurtma dendi ama 120M + a liverpoolun aldigi(photoshop mudur bilemem)
Lig için de kadro yetersiz ya. Ben ilk defa 3 sene sonra böyle hissediyorum her şeye rağmen.şimdi pazartesiye kadar tatil yaparlar bodrum çeşme yaparlar
pazartesi gününde birden halukdan
gs transferde gaza bastı lig için transfer yapacaklar diye haber girecek
sonra 2 yabancı 2 u23 birde hakanı alırlar
hepiniz göreceksiniz
osimhen ve okan lookmanı görüntülü aramış
sizce bırakırlarmı o transferi
okan lig için herşeyi yapar
30luk adam olmasın en azından atletik genç rotasyonda sırıtmayan biri mutlaka olmalıydı. 1 kişinin defoları yüzünden çok canımız yanar geçen sene olduğu gibi. Arda hoca çıktı maçtan sonra aponun arkasına atılan uzun toplarda sıkıntı yaşadığını biliyorduk dedi ve ordan çok ekmek yediler peki sonra ne oldu ligde hemen hemen bütün eli ayağı düzgün takımlar bunu denedi ve zorluk çıkardılar. Avrupa maçlarını saymıyorum bile bir elfsborg maçı var ki aponun dillere destan maç az daha berabere biticekti biraz daha süre olsaydı.Heryerde de 30mlik oyuncu olmasın yav aponun performansı bence de düşük ama takım olarak doğru oynarsan zaten onun defolari one çıkmaz
Osimhen preslemiştir onu geleceksen sadece bize gel kalanı pişmanlık olur diye.
Afrika için Drogba neyse, Nijerya milli takımda Osimhen o şu an için.
Bence o iş zor. Kontenjanları da solu ve bence söylemiyorlar ama limitleri de doldu Ederson ile.
BB’den çıkarlarsa o zaman ayrı ama dönem bitiyor.
Ha şunu da söyleyim 12’sine kadar Hakan ve Lookman gelmek isterse CL olmadığı halde 4 ay derhal alınmalılar.
İlk 24 yaparsak bir şekilde orada ikisi de çok fark yaratır. Lookman hele oynamayacağı için orada, 4 ay yatmak yerine gelmek isteyebilir bize
130M "pound"İstanbul maratonunda koşan siyahiler gibi bu ne lan
Elfsborg maçı apoya falan yazmaz ama neyse.Her takimda olur defo normal ona göre oynarsın zor bir şey değil yani.Bizim gibi defosu olan , eksik oyuncusu olan 25 tane daha takım vardır zaten clde.En çok para harcayanlardan biri de biziz yine.Cogunun defosu dışında bizim gibi ekstra oyuncusu,imkani da yok ama top da göstermezler bize30luk adam olmasın en azından atletik genç rotasyonda sırıtmayan biri mutlaka olmalıydı. 1 kişinin defoları yüzünden çok canımız yanar geçen sene olduğu gibi. Arda hoca çıktı maçtan sonra aponun arkasına atılan uzun toplarda sıkıntı yaşadığını biliyorduk dedi ve ordan çok ekmek yediler peki sonra ne oldu ligde hemen hemen bütün eli ayağı düzgün takımlar bunu denedi ve zorluk çıkardılar. Avrupa maçlarını saymıyorum bile bir elfsborg maçı var ki aponun dillere destan maç az daha berabere biticekti biraz daha süre olsaydı.
Bu gece son abi. İyice bunalmıştık anca toparladı kafa.alpay sorması ayıp senin tatilin bitmedimi la
instaya girdiğim an senin biryerlerde bir havuz başında storyini görüyorum
sinirlerimi bozuyorsun
ayaksız demediniz mi
Dursun tepki ile iş yaptırabileceğin birisi değil. Daha önceki başkanlık zamanında Florya'ya toma göndermek zorunda kalmışlardı protestolardan dolayı. Herif yine de istifa etmemişti.Sizce Uğurcan ve Ilkay 2 - 3 hafta önce gelseydi bizimkiler yeni transfer için baskıya dayanabilirler miydi?
Jankat da B listeye yazılabiliyor.