şimdi pazartesiye kadar tatil yaparlar bodrum çeşme yaparlar
pazartesi gününde birden halukdan

gs transferde gaza bastı lig için transfer yapacaklar diye haber girecek

sonra 2 yabancı 2 u23 birde hakanı alırlar

hepiniz göreceksiniz :)

osimhen ve okan lookmanı görüntülü aramış
sizce bırakırlarmı o transferi :)

okan lig için herşeyi yapar
Lig için de kadro yetersiz ya. Ben ilk defa 3 sene sonra böyle hissediyorum her şeye rağmen.

Barış dönerse ve aklını futbola verirse dengeyi değiştirir de orayı bilemiyorum.

Hakan
Lookman
Beraldo / U23 Stoper
U23 Forvet

Bu dördü olmalı. U23 forvet bulunamazsa yerli Bertuğ olabilir beğenmesem de çok.

Barış dediğim şekilde dönerse forvete gerek yok. Lookman da zaten 2. Santrafor gibi kendisi de öyle oynayabiliyor.

Yazarken farkettim.

Lookman da gelirse bence tarihin en çok yönlü hucüm hattı, Hakan gelirse de tarihin bence en iyi 2. Orta sahası kurulmuş olacak.

Ligi kopartıp ilk yarıdan fişi çekersek puan farkını 9-11 bandına çekip, Svrupa da 24. Sıradan bile üst tur alsak 2. Yarı çok farklı şeyler konuşabiliriz lig daha cepte olacağı için Avrupa’da da 2000 gibi (sonu kupa olmasa da)

Heryerde de 30mlik oyuncu olmasın yav aponun performansı bence de düşük ama takım olarak doğru oynarsan zaten onun defolari one çıkmaz
30luk adam olmasın en azından atletik genç rotasyonda sırıtmayan biri mutlaka olmalıydı. 1 kişinin defoları yüzünden çok canımız yanar geçen sene olduğu gibi. Arda hoca çıktı maçtan sonra aponun arkasına atılan uzun toplarda sıkıntı yaşadığını biliyorduk dedi ve ordan çok ekmek yediler peki sonra ne oldu ligde hemen hemen bütün eli ayağı düzgün takımlar bunu denedi ve zorluk çıkardılar. Avrupa maçlarını saymıyorum bile bir elfsborg maçı var ki aponun dillere destan maç az daha berabere biticekti biraz daha süre olsaydı.

Osimhen preslemiştir onu geleceksen sadece bize gel kalanı pişmanlık olur diye.

Afrika için Drogba neyse, Nijerya milli takımda Osimhen o şu an için.

Bence o iş zor. Kontenjanları da solu ve bence söylemiyorlar ama limitleri de doldu Ederson ile.

BB’den çıkarlarsa o zaman ayrı ama dönem bitiyor.

Ha şunu da söyleyim 12’sine kadar Hakan ve Lookman gelmek isterse CL olmadığı halde 4 ay derhal alınmalılar.

İlk 24 yaparsak bir şekilde orada ikisi de çok fark yaratır. Lookman hele oynamayacağı için orada, 4 ay yatmak yerine gelmek isteyebilir bize

alpay sorması ayıp senin tatilin bitmedimi la

instaya girdiğim an senin biryerlerde bir havuz başında storyini görüyorum 😂

sinirlerimi bozuyorsun

Şu milli takım arasında, biraz zemin için tatava yapsak iyi olur :asd: Bunu kaçırmayalım bari.

30luk adam olmasın en azından atletik genç rotasyonda sırıtmayan biri mutlaka olmalıydı. 1 kişinin defoları yüzünden çok canımız yanar geçen sene olduğu gibi. Arda hoca çıktı maçtan sonra aponun arkasına atılan uzun toplarda sıkıntı yaşadığını biliyorduk dedi ve ordan çok ekmek yediler peki sonra ne oldu ligde hemen hemen bütün eli ayağı düzgün takımlar bunu denedi ve zorluk çıkardılar. Avrupa maçlarını saymıyorum bile bir elfsborg maçı var ki aponun dillere destan maç az daha berabere biticekti biraz daha süre olsaydı.
Elfsborg maçı apoya falan yazmaz ama neyse.Her takimda olur defo normal ona göre oynarsın zor bir şey değil yani.Bizim gibi defosu olan , eksik oyuncusu olan 25 tane daha takım vardır zaten clde.En çok para harcayanlardan biri de biziz yine.Cogunun defosu dışında bizim gibi ekstra oyuncusu,imkani da yok ama top da göstermezler bize

ugurcan
singo sanchez bardakci eren
torreira
ilkay sara
yunus osimhen baris
iste cl'de 12 puan toplayacak kadro

Jelerte ucurtma dendi ama 120M + a liverpoolun aldigi(photoshop mudur bilemem)

Bu herifi 3 ayda azmana dönüştürürler. Bizim Jelert vegan filan olabilir bence. Yoksa TR'de yaşayan en çelimsiz adam bile 3 ayda kilo alır yemeklerden dolayı. Benle 52 kilo olmam sebepli çok taşşak geçilmiştir ama bu Jelert 52 bile yok muhtemelen. Lan bir de sporcu adamsın, yediğin her şey özel ama ona rağmen kağıttan uçak gibisin. Dünyada kesin döverim dediğim 3-5 kişiden biriydi kral. :asd:

Sizce Uğurcan ve Ilkay 2 - 3 hafta önce gelseydi bizimkiler yeni transfer için baskıya dayanabilirler miydi?

ayaksız demediniz mi

Sana karşı çıkmak için değil de bir örnek vermek açısından söylüyorum.

1.48'deki pasın aynısını (hatta GS'li oyuncunun çevresi bundan daha rahat olduğu pozisyonlarda bile) Muslera attığında, GS'li oyuncu (Demirbay-Oliveira-Taylan-Berkan) hemen tekte sağ/sol beke oynamak yerine o topu kontrol etmeye çalışıp kaptırdığında veya aynı pası deneyip kaptırdığında burada maç başlığında elli kişi Muslera'ya sövüyordu... Yemin ederim 10 tane öyle kaptırdığımız pozisyon varsa belki 1-2 tanesi hariç topu alan oyuncular bu örnekten rahattı.

Bin kere de anlatmaya çalıştım, hoca önceliği pasla çıkmaya verdiyse o paslar gayet atılır paslar, oyuncunun hatası o pozisyon diye ama anlatamadım. Bari burada olumlu diye koyulan örnek üzerinden tekrar belirtmek istedim. Eğer o Trabzonlu oyuncu topu kontrol edip arkasındakine kaptırsaydı hata Uğurcan'ın değildi. Şimdi tribünler büyük bir testten geçecek. Lütfen kusuru Uğurcan'a bulmayın böyle pozisyonlar yaşarsak... Elbette Uğurcan'ın hatalı olduğu örnekler de olabilir ama o ayrımı iyi yapın...

Uğurcan'ın ayaklarına gelince. Geliştirdi muhtemelen son yıllarda biraz ama hem gözle görülen (bu subjektif, bana göre) hem de istatistikler (bu objektif) söylüyor ki... Uğurcan'ın ayakları son 3-4 sezon beğenilmeyen Muslera'nın ayaklarıyla yaklaşık aynı seviyede veya hatta belki çok az geri... Yani ayakları kötü değil iyi ancak öyle çok çok güvenilecek bir ayak kalitesi de yok...

Gerçi ayak kalitesinden çok tercih hataları yapmaması önemli. Beni Uğurcan'da asıl korkutan o. Benim izlediğim baskılı maçlarda o hataları çok yaptı ayakla pas verirken. Milli maçlarda vs... Mesela Onana'nın da ayaklar süper ama ayağı kötü olduğundan değil bariz atmaması gereken yere saçma sapan toplar attığı için o kadar çok top kaybetti ki son dönemde... Mental olarak özgüvenli ve sahada kalması kritik...

Sizce Uğurcan ve Ilkay 2 - 3 hafta önce gelseydi bizimkiler yeni transfer için baskıya dayanabilirler miydi?
Dursun tepki ile iş yaptırabileceğin birisi değil. Daha önceki başkanlık zamanında Florya'ya toma göndermek zorunda kalmışlardı protestolardan dolayı. Herif yine de istifa etmemişti. :puhaha:

Geri
Üst Alt