Elfsborg maçı apoya falan yazmaz ama neyse.Her takimda olur defo normal ona göre oynarsın zor bir şey değil yani.Bizim gibi defosu olan , eksik oyuncusu olan 25 tane daha takım vardır zaten clde.En çok para harcayanlardan biri de biziz yine.Cogunun defosu dışında bizim gibi ekstra oyuncusu,imkani da yok ama top da göstermezler bize
Valla bal gibi yazar aponun bizi yaktığı maçları buraya sıralasam vay be dersin ts maçı falan. Her neyse en zayıf yerin bu kadar bariz belli ise güçlendirmek gerekirdi söylemek istediğim o. Ayrıca lig içinde öyle yüzde yüz şampiyonuz diyemem allah korusun davinson yada osiden birine bir şey olursa eller havaya renktaş

ee şimdi stoper orta saha ve kanat KESİN OLARAK gelmeyecek mi lig için bile??

ben olsam sırf sayısal anlamda bir stoper bir os bir kanat eklerim

ligde bol bol şans veririm maç takviminin yoğunlaştığı dönemlerde

performelerine göre CL listesine devre arası Kutucu Berkan Yusuf üçlüsü yerine bu kişileri yazmayı değerlendiririm

bu kötü bir plan mı neden böyle bir planlama yok mevcutta??

Adammmmm

FB_IMG_1756849213969.webp

performelerine göre CL listesine devre arası Kutucu Berkan Yusuf üçlüsü yerine bu kişileri yazmayı değerlendiririm

okan muradına erdi ve evlatlatını clde oynatacak

rahat ol lig için lookman alırlar
stoperde alırlar

Su saatten sonra hangi eli ayağı düzgün oyuncu gelmek isterki konya deplasmanına çıkmak için ? Anca işte iskarta oyuncular varsa onlar , arabistantan sağdan soldan sınırı doldurmak için gelecekler falan

Geri
Üst Alt