150 milyon harcadığımız transfer sezonunu en az 3 eksikle kapattık. Büyük saçmalık bu.

Mevzu tam olarak nedir hiç haberim yok , ama dediğin gibi alkollü şekilde bir kadına sarkıntılık edersen zımbalarlar , bu tarz şeyleri bahane ederek Karadeniz'den nefret ederler , gerçek sebebi ise milliyetçilik , adaletsizliğe boyun eğmeme ,itlik kopukluğa topyekûn müdehale ,terörist düşmanı (gerekirse 14 yaşındaki çocuk şehit olur)
Ben İstanbul'da büyüdüm 5 yıldır Karadeniz'deyim , gece 3,4te küçücük çocuklar paten bisiklet biniyor sokaklarda , bu tarz şeyler herkese batar , dediğin mevzuya dönecek olursak, senin dediğin gibiyse çok iyi olmuş, benim kafa böyle, mağaramda mutluyum

Hangi sehir reis merak ettim

En azindan kiralik sol stoper, onun disinda genc bir kanat/forvet oyuncusu alinabilir oyle cok maliyetli biri olmasina gerek yok. Tabi o konuda bir calisma yaptilar mi bilemiyorum.

Valla benim beklentim(bu yonetimin bana verdigi vibe):

-Kalan surede CL ye yazdigin baris gidecek
-sonrasinda tarftar iyice delirince transfer yapacaklar CL listesi isi gitmisken

0 guvenim var.1 cuval inciri berbat etmek konusunda ustumuze yoktur.

City'i benden iyi bilen yoktur forumda, direkt City verilerine göre çok kötü demek doğru değil. Çok gezgin bir kaleci çünkü, tüm topları atak oluşmadan süpürebilir de ama net bir şey var mental olarak hiç iyi değil. İki senedir geleni geçeni yiyor.
Fenerde mental olarak iyi bir camia değil bakalım neler olacak inşallah hayırsız olur

Sonraki transfer dönemleride rezillikler olacak o yüzden istifa şart.Bizim klüptede siyasi parti gibi kovulma istifa diye birşey kalmadi.Cenk ergün kovulana kadar kaç yil geçmişti.

Çok değişik işler yapılıyor takımda kanat Sane Yunus Barış üç tane direk kanat var.Sallai normalde kanat oyuncusu sağ bek olarak oynuyor kanata yazsan sağ bek lazım.Singo stoper sağ bek oynayabiliyor sağ beke yazarsan stoper lazım.Devsirme devşirme plan yapılıyor.Frankowski ve Jelert 2 tane sağ bek gönderildi Singo bana göre stoper

2 hafta once yapilsaydi ilkay ve ugurcan transferi en azindan takimla calismis olacaklardi.

İlkay: bekledim diyir
Ugurcan o paraya zaten haziranda bile biterdi heralde.

Frankfurt delplasmanina 3 4 idmanla mi cikacaklar simdi.

Çok değişik işler yapılıyor takımda kanat Sane Yunus Barış üç tane direk kanat var.Sallai normalde kanat oyuncusu sağ bek olarak oynuyor kanata yazsan sağ bek lazım.Singo stoper sağ bek oynayabiliyor sağ beke yazarsan stoper lazım.Devsirme devşirme plan yapılıyor.Frankowski ve Jelert 2 tane sağ bek gönderildi Singo bana göre stoper
Modern football böyle artık

Geri
Üst Alt