Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 14.511
- 14.854
- 2.463
Muazzam bir üçleme olur, keşke finali bu şekilde yapabilsek.Laporte
Lookman
Hakan
Üçü alınıp transfer kapatılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muazzam bir üçleme olur, keşke finali bu şekilde yapabilsek.Laporte
Lookman
Hakan
Üçü alınıp transfer kapatılmalı.
Doğruya doğru 5 tane verim alamadığın oyuncu yerine, 5 tane ilk 11 oyuncusu geldi. Ama hala kadro genişliği olarak eksikler var bu da doğru, yedek olarak metehan, kutucu, berkan, yusuf gibi oyunculara güveneceğiz mecburen.Şu 150m verdik gene eksik girdik muhabbetine katilmiyorum. Zaten yüksek kalite oyunculara yöneldiğimiz için bu böyle oldu. Her mevkiye 3,4 denemelil oyuncu alıp bidahii sezon gitmelerini beklemektense iyidir. Paramın Osimhenden sonra her mevkiye yetmeyeceği belliydi
Hayır admirim yanlış biliyorsun 75 VERECEĞĞĞĞEZZZ LUKMANI DA ALACAĞĞAAZZZZ..Lookman’ı Atalanta kullanacak demiştim yani öyle kadro dışı bırakıp seni çürüteceğiz deme hakları zaten yok, oyuncuyu mağdur edemez.
O iş yaş kısacası, daha fazla beklentiye gerek yok.
Hakan işi istense Inter’in inadı kırılarak belki olabilir ama onlar da yerine oyuncu almadılar öyle bir durum var.
Bu dakikadan sonra anca Laporte gibi ayrılacak olup ayrılamayan ya da genç oyuncular gelir. ŞL listesine yazmadan da maliyete girmemeleri çok olası.
Akilli yonetim, derdi tamamen ileriye gitmek olan yonetim bunlari 1 ay boyunca firsata cevirmesini bilirdi.Lookman’ı Atalanta kullanacak demiştim yani öyle kadro dışı bırakıp seni çürüteceğiz deme hakları zaten yok, oyuncuyu mağdur edemez.
Hakan işi istense Inter’in inadı kırılarak belki olabilir ama onlar da yerine oyuncu almadılar öyle bir durum var.
Bu dakikadan sonra anca Laporte gibi ayrılacak olup ayrılamayan ya da genç oyuncular gelir. ŞL listesine yazmadan da maliyete girmemeleri çok olası.
Kesinlikle katiliyorum.O kadar boktan kurallarimiz var ki. Ulan bitirsene sende şu dönemi Avrupa ile. Bizde neden 10 gün daha açık. Saçma sapan boktan işler
1 ay önce fırsata çeviremezdin Lookman için 50 milyon euro istedikleri için 45e Inter'e vermediler, son gün Bayern, Tottenham kiralık opsiyon teklif etti yine vermediler. Kiralık verecek olsalar onlara giderdi yani. Bu adamın alınma ihtimali o parayı vermekten geçiyor.Akilli yonetim, derdi tamamen ileriye gitmek olan yonetim bunlari 1 ay boyunca firsata cevirmesini bilirdi.
Interde 7 tane falan os var.17-18 versek verirlerdi yine her türlü.Chivuda inzaghi gibi geriden top çıkarmalik bir sistem yok Hakan'in elzem olduğu şuan.352yi isim olarak oynuyor sadeceLookman’ı Atalanta kullanacak demiştim yani öyle kadro dışı bırakıp seni çürüteceğiz deme hakları zaten yok, oyuncuyu mağdur edemez.
Abi mesela hakanı aldık diyelim muhakkak 11 oynayacak ligde torreira hakan ikilisi yaptık 4-5 maç üst üste, sonra şl maçı gelince bir anda hiç oynamayan birini hakan yerine ilk 11e atmak garip olmayacak mı sonra şl dönüşü tekrar hakan ilk 11 falan çok sürdürülebilir gelmiyor yedek oturmayacak adam almamak lazım benceLookman’ı Atalanta kullanacak demiştim yani öyle kadro dışı bırakıp seni çürüteceğiz deme hakları zaten yok, oyuncuyu mağdur edemez.