uğurcan yine kaleci ok da

27-28 üstü adamlara çok bonservis vermek saçmalık, buna lookman da dahil

İnterin bu yılki transferleri, bundan gayri böyle adamlara gidilmeli

1756885351829.webp

Keske oyle bir sey olsa.

Tarftar ile ara bozuldu. Sosyal medya parazitleri zaten lookman gaziyla sovmus dun asiri derecede. Baya agir laflar yazilip cizilmis.

Normale donecegini hic sanmiyorum o surecin maalesef..en azindan kisa vaadede
Antrenmana çıkmamak defteri tamamen kapattı zaten, hiçbirşey eskisi gibi olamaz artık, 40 civarı satabilrisek harika iş olur

Baris mental olarak bizle olursa onun verdigi katkiyi kolay kolay kimseden alamayiz..
Ayni seyleri tekrarlamaktan sıkılıyorum ama bugun dunya capinda Sane'yi aldik su ana kadar verdigi katki 0 aci gercek maalesef
.Haa bunun uyum sureci olur zamanla belki en degerli kanat oyuncumuz olur ama o kisim maalesef hala muallak..
SLye oyuncu yazdiramayacagimiza gore su an tek alternatif bir sekilde barisi tekrar kazanmak..

Bu kdv muhabbeti yuzunden aklima geldi.

Hep ingilterede ulke ici transferler ucuk rakamlar oluyor ya. Onlar da acaba vergi dahil edilmis meblaglar mi? Bilen var mi?

Yani ornek liverpool 130 M vergi dahil mi transfer ediyor, yoksa muaf mi ya da icinde mi?

Antrenmana çıkmamak defteri tamamen kapattı zaten, hiçbirşey eskisi gibi olamaz artık, 40 civarı satabilrisek harika iş olur
Satmamisiz iste dun eger dedikodusu dogru ise. 40 temiz bize kalacak teklif gelmis guya...

Ama iletisim rezalet oldugu icin hic bilemeyecegiz. Herkes bizim her haltimizi iceriden ogreniyor gunun sonunda, evirip cevirip etkilesimini ,yayinda izleyicisini alip devam ediyor

Baris mental olarak bizle olursa onun verdigi katkiyi kolay kolay kimseden alamayiz..
Ayni seyleri tekrarlamaktan sıkılıyorum ama bugun dunya capinda Sane'yi aldik su ana kadar verdigi katki 0 aci gercek maalesef
.Haa bunun uyum sureci olur zamanla belki en degerli kanat oyuncumuz olur ama o kisim maalesef hala muallak..
SLye oyuncu yazdiramayacagimiza gore su an tek alternatif bir sekilde barisi tekrar kazanmak..
Bu kadar açık sade ve net anlatılır.Agzina sağlık.

O cocugun potansiyali müthis ya 24-26 yaslari arasinda patlama yapmasini bekliyorum. Ayrica Bayern ilerde cok pisman olacak

Ben bu herifi Saneye benzetiyorum mental olarak.. Kafasi sahada oldugunda world class topcu ama bazen sacma sapan tercihleri oluyor zaten bu yuzden gonderildi..

Barışa rest çekilmeli yeter şu maldan denen itten ayrıl takıma dön adam givi oyununu oyna yada git alt yapıyla antrenmana çık denmeli yeter sezonun başından beri uğraşıyoruz

İlk 11’mizin geçen seneden çok daha iyi olduğunu ve an itibariyle oyunu değiştirebilecek yedekten oyuncu da dahil edebileceğimizi düşünüyorum

Örneğin Frankfurt maçına şöyle çıkabiliriz

Uğurcan
Singo-Sanchez-Apokrim-Eren
Torreira-Lemina
Sane-İlkay-Yunus
Osi

Yedekten Sallai, Jakops, Sara, Barış ve İcardi girebilir oyuna.

Genç Fransızları kovalamak lazım, her türlü piyasaları oluyor. Dünyanın en iyi altyapıları da orada.

Tel çok güzel fırsat olabilirdi mesela Lookman Tottenham'a gitse.
Kesinlikle harfi harfine katılıyorum ama 300 binlik oyuncuyu 10 milyona getirmeden bir zahmet.Turkiye Ligi'nde bizim oyuncuları yedekleyebilecek ileride faydalı olabilecek 2+2 oyuncu getirebilme şansımız mevcut bulunmaktadır.

Transfer sezonu başında, "Bu sene Şampiyonlar liginde olacağız ve herkes bize gelmek istiyor" diye PR yapan yöneticilerin, bu kozu kullanarak kimseyi getirmemesi beni rahatsız ediyor. Elinde CL kozu var ama gelen oyuncuların hepsi bundan bağımsız para odaklı transferler

Osimhen; zaten bizim oyuncumuzdu ve CL olmadığında bile oynamıştı, aidiyet odaklı bir transfer
Singo; kendi takımı da zaten CL de oynuyordu ama yüksek bir bonservis ve o yaşına rağmen çok yüksek bir maaş ile ikna edilebildi
Uğurcan; Fener zamanında Trabzon ile anlaşabilse, onlara da gidebilirdi. Onun önceliği takımlardan bağımsız İstanbul a gelmekti
Sane; Avrupa da hiçbir takımdan alamayacağı bir yıllık ücret ödendiği için kabul etti
İlkay; kendi takımı da CL de idi ve daha iddialıydı. Ama hem orada artık oynama imkanı olmadığı için hem de bizim takımla olan bağından ötürü geldi

Bunların hiçbiri yaz başında söylenen o sözle uyuşmuyor. Böyle olunca da malum yöneticilere şunu sormak gerekiyor : "Biz Şampiyonlar ligi gibi büyük bir koz varken, neden onu kullanıp genç ve yetenekli birkaç oyuncuyu takıma kazandıramadık?"
Rakip takım CL de değil ama onlardan ne farkımız kaldı anlamadım. Her iki taraf da sadece maddi gücünü ön plana çıkararak ikna etmeye çalışmış gibi duruyor
Bu açıdan bakınca yönetimde bazı kişiler sınıfta kaldı maalesef...

Tek diyeceğim şey Franky keşke ayrılmasaydı oluyor bugünden bakınca. En azından hem sağ bek hem sağ kanat beki yedekliyordu, bu sene daha çok ısınmış ve iyi performans sergileyebilirdi. Rotasyon için dururdu işte kenarda

Bu arada ŞL deplasmanlarına 5-3-2 çıkarsak çok daha fayda görürüz diye düşünüyorum çünkü gerçekten kontra atak için çok uygun oyuncularımız var.

Uğurcan
Sallai Singo Sanchez Lemina Eren
İlkay Torreira Sara
Osimhen Sane

Şimdi clde icerde kritik bir mac olsa taraftar tepki gösterecek sonra barış dese gitmek istedim yollamadiniz diye o zaman ne denecek acaba , göz göre göre durduk yere kaos çıksın istendi kulüpte valla gereksiz gereksiz işler

Sane'yi aldik su ana kadar verdigi katki 0 aci gercek maalesef
Demek ki beklentiyi Messi seviyesine koymuşsun. Sane'den de bağımsız bizim toplum olarak sorunumuz beklentileri arşa çıkarmamız. Sonrasında ne yaparsa yapsın tatmin olmamamız.

Halbuki oynadığı lig maçlarının birinin yıldızı oldu. Toplamda 4 maçta 1 gol 1 asist yaptı. 3 gol 3 asist de olabilirdi pozisyonlar gole çevirilebilse.

Ne uçtu kaçtı ne de 0 katkı durumu oldu. Ortalama gidiyor şimdilik.

Geri
Üst Alt