Ayağı iyi diye top tutamayan kaleci sokacaklardı Pep bile akıllandı. Donna kalbimizde yara olarak yerini almıştır yine de adı geçenlerden en iyisi Uğurcan.
Çok şükür senin gibi adamlar var da yazdıklarını okuyunca bir ferahlama geliyor bir umut doğuyor içime üstat. Varolasın. :hat:

Abi mesela hakanı aldık diyelim muhakkak 11 oynayacak ligde torreira hakan ikilisi yaptık 4-5 maç üst üste, sonra şl maçı gelince bir anda hiç oynamayan birini hakan yerine ilk 11e atmak garip olmayacak mı sonra şl dönüşü tekrar hakan ilk 11 falan çok sürdürülebilir gelmiyor yedek oturmayacak adam almamak lazım bence
Hakan bir süre rotasyon gibi takılırdı çok sorun olmazdı bence.

Mevzu rekabet yaratıp en iyi kişinin oynaması.

Zaha, Tete, Ziyech, Keremle sezona girip sezonu bitiren en iyi kanadın Barış olması gibi hikayeler önemli rekabet mevzusunda.

1 ay önce fırsata çeviremezdin Lookman için 50 milyon euro istedikleri için 45e Inter'e vermediler, son gün Bayern, Tottenham kiralık opsiyon teklif etti yine vermediler. Kiralık verecek olsalar onlara giderdi yani. Bu adamın alınma ihtimali o parayı vermekten geçiyor.

Hakan konusunda da ağustosta 20lere düşmüyorlardı. Şu an alsan alabilirdin.
Firsat derken illa lookman vs olarak demek istemedim aslinda, onceden gorusmen olurdu bir sey olurdu vs vs. Olur olmaz baska bir detay - ben niyet etme/vaktinde hamle yapmak icin gereken kararliligin olmamasini cok agir sorguluyorum. Lookman olmaz baksasi olur, o olmazda farkli ihtiyacini dusunursun, hakanin fiyat kirilmaz bu kadar entrika ortami olmaz vs.

Bos bos muhabirlere tivitler yazdirilmazdi, hep bir drama var isin icinde.

En akilda olan ornek diye soyliyeyim. Erden Timur agustos ayini bu sekilde yonetmezdi mesela.en azindan iletisim daha duzgun olurdu.

Stoper ( sol ayaklı )
Sağ Bek yedeği ( gökhan sazdağı )
Orta Saha
Kanat
Forvet

Çok net gerekli. U-23 dahil olmak üzere 3 yabancı hakkımız var. Lig için almamız gerekiyor, kadro alternatifimiz çok iyi değil. Özellikle şampiyonlar ligi maçları sonrası rotasyonumuz oldukça dar

Çok şükür senin gibi adamlar var da yazdıklarını okuyunca bir ferahlama geliyor bir umut doğuyor içime üstat. Varolasın. :hat:
Açıklansa forumun yarısının ceza alacağı Onana ile Ederson'un geçen seneki kurtarış yüzdesi eşit. Lammers ile Restes iyi çıkabilir ama bizim gireceğimiz risk değildi bir tık fazla bayıldık ama ne vereceği belli en azından.

Barışı dehleyip kiralık+opsiyon Trossard çekelim 2 gömlek üstü
Kontrat uzatmadi ama maas iyilestirilip tuttular onu daha yeni. Surkeli adam sakatlaniyir arsenalde zaten.

Birde sadece tr liginde oynamaya akli basinda iyi adami sadece yuksek maasla getirirsin buraya acikcasi

solucan kafa 5 m euro maaş teklif edildi demiş barışa, solucan kafanı ezeyim senin annesi kaşar, yalan haberden annene laf getirmek hoşuna mı gidiyor kafasını ezdiğim

Açıklansa forumun yarısının ceza alacağı Onana ile Ederson'un geçen seneki kurtarış yüzdesi eşit. Lammers ile Restes iyi çıkabilir ama bizim gireceğimiz risk değildi bir tık fazla bayıldık ama ne vereceği belli en azından.
3 gündür ben de çevreme aynen "Pep bile ayaklı kalecinin değil kolu olan kalecinin daha önemli olduğunu anladı o yüzden Donna'yı aldırdı, Uğurcan net olarak Ederson daha iyi kaleci kalecilik özellikleri olarak" diyorum da aynısını senden görünce sevindim. Ederson gelse vallahi 2 haftaya ana bacı sövülürdü, geçen seneki performansıyla özellikle. Tamam fazla verdik ama 4 yıllık maliyet hala daha uygun Uğurcan'da ve kesinlikle daha iyisini aldık. Daha genç +1 kontenjan demek vs vs bir sürü avantajı var.

Güzel ama şu an elimizdekiler arasında az da olsa umut verici bir şeyler göstermiş olan tek genç oyuncumuz da stoper. İki genç stoperin ikisine de gelişsinler diye süre veremezsin, ya da verirsen aslında birbirlerinin süresinden çalmış olurlar. Arda'dan umutluysak önünü kapatmak pek mantıklı değil sanki...
Sanchez - ana rol
Abdülkerim - ana rol

Yedek stoperler:

(Zaman zaman Singo), Kaan, Arda, Metehan

Bence Hamza'nın transferi Arda'nın sürelerinden düşündüğün kadar çalmayacaktır.

Zira Kaan'ı yedek stoper tercihi olarak üst sıralarda düşünülmesi taraftarı değilim pek. Kendisi stoper ve bek olarak değil de, orta saha rotasyonunda daha faydalı olur gibi geliyor.

Metehan da benim için yok hükmünde gibi.

Sanchez-Apo (Arda-Hamza) gibi bir ana dörtlü düşündüm ben.

Bir de ilk alıntıda vurguladığım gibi, oyuncu sözleşme durumu itibariyle fırsata dönüşmüş durumda. Kaçırmamak lazım.

Transfer sezonu bitti, başta başkan ve yönetici diye koyduğu Kavukçu ve Hatipoğlu çuvallamıştır. Galatasaray'ı bir dünya külfetin altına sokmuşlardır kendi yetersiz ve beceriksizliklerinden dolayı.

Barışta düşük maaşa Okey zaten 😁 Barış gitsin tatlıya bağlansın konu
Keske oyle bir sey olsa.

Tarftar ile ara bozuldu. Sosyal medya parazitleri zaten lookman gaziyla sovmus dun asiri derecede. Baya agir laflar yazilip cizilmis.

Normale donecegini hic sanmiyorum o surecin maalesef..en azindan kisa vaadede

Geri
Üst Alt