Sami Taha Özkan
Sarı Üye
- 12 Haziran 2025
- 151
- 32
- 28
Sığır press artık futbolun yadsınamaz bir gerçeği. Birinci bölge ve 3. Bölgede ne yapıyorsan osun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berke'yi bize satmayacaklarmis yazın başından söylemişler.30 milyona Berke + Veiga alsaydık daha iyi konumda olacaktık.
1992 de Uefa kupasında koyup elemiştik.. Onun acısı var herhalde..bu ne lan
niye küfür ediyolar bize
eintrachtla ne problemimiz oldu ki tarihte
İstanbulda ilk gittiğim GS maçıydı. Uğur koydu maçın başıydı sanırım.1992 de Uefa kupasında koyup elemiştik.. Onun acısı var herhalde..
Tarih yazılmaya başlanan ilk maçlardandı..
Kaan’dan, Berkan’dan cok bir artisi var diyebilir miyiz?İsteriz.
Kaynak nedirTedesco ile anlaşmış suyun öte tarafı,devin bey ısrarla terzic istemiş
Menajer arkadaşım, terzic icin yetki verdikleri kişilerden birini tanıyormuş sanirim ama imza oldumu sormadimKaynak nedir
Menajer arkadaşım, terzic icin yetki verdikleri kişilerden birini tanıyormuş sanirim ama imza oldumu sormadim
Duyduklarımi söylüyorum ,misal okan hoca goztepeden stoper tahayi cok istemiş ama danimarkali yuksek rakam çekince olmamışMadem menejer arkadasin var bize neden iyi topculari yönettirmiyon halim abi
Sofascoredan ikisinin istatistiklerine baktım.Kaan’dan, Berkan’dan cok bir artisi var diyebilir miyiz?