Salih Özcan uygun maliyetle gelmeli mi gereksiz mi olur

4 yabancı kontenjanı boş bırakıp liste vermek aptallıktı cidden. En kötü bir stoper kiralanmalıydı.

Bu yabancı sınır olayında valla ambele oldum. Hiçbir şey anlanıyorum artık. Denkleme gurbetçiler de mi giriyor diye almadılar. Net bi durum yok sanki. Sinan'ın dile getirdiği belki başka bir şeydir.

Bu yabancı sınır olayında valla ambele oldum. Hiçbir şey anlanıyorum artık. Denkleme gurbetçiler de mi giriyor diye almadılar. Net bi durum yok sanki. Sinan'ın dile getirdiği belki başka bir şeydir.

4 altyapı
4 TR içi

17 tane ister yabancı ister yerli ama TR dışı ister yerli ve TR içi, tamamen sana kalmış.

Biz Yusuf, Berkan, Kutucu gibi adamları gereksiz şekilde yazdık, bunların yerine yabancı oyuncular koyabilirdik kastım o.

Altyapı 4 değil hatta Batuhan Şen de gereksiz kaldı 23

Üstüne bu 3lü de zor süre bulur kaldı 20 adam

B listedinden zaten kimseyi koymuyoruz sahaya.

20 oyuncuyla gidiyoruz ŞLye neredeyse ki ikisi de Metehanla Arda yani

böyle kişilerin Galatasarayda yeri yok

Haziran gibiydi kaleci sorusuna musleranın gidişine hazırlıklıydık, Eylül ayından itibaren kaleci ile ilgili çalışmalarımıza başladık dedi bu adam. Ama gördük ki en ufak bir çalışma bile yapılmamış. Hatta öyle başkan aaa muslera gitti mi hiç haberim yok falan demeye getirdi.
O anı geçiştirici şeyler söylüyorlar tabiri caizse bakara makara yapıyorlar. Asla şeffaf falan değiller. GS ile ilgili herhangi bir kaygılarının olduğunu düşünmüyorum. Kulübün haklarını asla savunmadıkları gibi parayı har vurup harman savurmaktan asla çekinmiyorlar. Ama sorsan ince eleyip sık dokuyoruz, kulübün bir kuruşu bile değerli falan filan. Şu an aktif teknik direktörünüze maymun benzetmesi yapan adamlara gittiniz iyilik yaptınız ya daha ne demek lazım size bilemiyorum

Hocanın bu aksam yapacağı aciklamalar çok önemli, yönetimi koruyacak tarzda konuşursa transferi kapattık filan derse cok tepki alabilir

Haziran gibiydi kaleci sorusuna musleranın gidişine hazırlıklıydık, Eylül ayından itibaren kaleci ile ilgili çalışmalarımıza başladık dedi bu adam. Ama gördük ki en ufak bir çalışma bile yapılmamış. Hatta öyle başkan aaa muslera gitti mi hiç haberim yok falan demeye getirdi.
O anı geçiştirici şeyler söylüyorlar tabiri caizse bakara makara yapıyorlar. Asla şeffaf falan değiller. GS ile ilgili herhangi bir kaygılarının olduğunu düşünmüyorum. Kulübün haklarını asla savunmadıkları gibi parayı har vurup harman savurmaktan asla çekinmiyorlar. Ama sorsan ince eleyip sık dokuyoruz, kulübün bir kuruşu bile değerli falan filan. Şu an aktif teknik direktörünüze maymun benzetmesi yapan adamlara gittiniz iyilik yaptınız ya daha ne demek lazım size bilemiyorum
Bunlar donna fırsatı çıkınca bize düşermi diye o olasılığı kovaladı hatta alıyorlardı fener ederson'a domalmasa. O transfer fenere olunca planlar bosa düştüler bizimkiler de Uğurcan kazığına gitti.

Barışı bu sene tutmak zorundayız,taraftar bir şekilde affedecek o da özür dileyecek gereksiz büyüttük bu olayi,neler gördük biz efsanemiz fatih hocanın bir telefonla siyasiler icin bizi satıp tupcuyle opustugunu gördük, o gun burada yazılanları insanlar çabuk unutuyor ,insan hata yapar hatadan dönüyorsa affederiz elbet çünkü biz fb kulübü değiliz şahıslar degil arma önemli bizim icin

Geri
Üst Alt