- 21 Haziran 2011
- 24.746
- 6.129
- 2.048
Yusuf'a Ahmed'e destek gerekiyor alternatif yok başka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle kişilerin Galatasarayda yeri yok
4 yabancı kontenjanı boş bırakıp liste vermek aptallıktı cidden. En kötü bir stoper kiralanmalıydı.
Yusuf ve Ahmed önce kendini motive etmeli. Taraftar şımardı etti ama fayda sağlamak isteyen ve bunun için çabalayan topçuyu da görmemezlik etmiyor.Yusuf'a Ahmed'e destek gerekiyor alternatif yok başka
Kilo vermek yerine kilo mu aliyor bu adam?
Bu yabancı sınır olayında valla ambele oldum. Hiçbir şey anlanıyorum artık. Denkleme gurbetçiler de mi giriyor diye almadılar. Net bi durum yok sanki. Sinan'ın dile getirdiği belki başka bir şeydir.
böyle kişilerin Galatasarayda yeri yok
kapattiysak kapattik diyecek. yonetimi korumak icin yalan mi soylesin?Hocanın bu aksam yapacağı aciklamalar çok önemli, yönetimi koruyacak tarzda konuşursa transferi kapattık filan derse cok tepki alabilir
Çocuktum ama hatırlıyorum, Frankfurtta 0-0 biten ilk maçta tribünlerde türk bayrağı yakmıştı bu frankfurtlu köpekler.1992 de Uefa kupasında koyup elemiştik.. Onun acısı var herhalde..
Tarih yazılmaya başlanan ilk maçlardandı..
Bunlar donna fırsatı çıkınca bize düşermi diye o olasılığı kovaladı hatta alıyorlardı fener ederson'a domalmasa. O transfer fenere olunca planlar bosa düştüler bizimkiler de Uğurcan kazığına gitti.Haziran gibiydi kaleci sorusuna musleranın gidişine hazırlıklıydık, Eylül ayından itibaren kaleci ile ilgili çalışmalarımıza başladık dedi bu adam. Ama gördük ki en ufak bir çalışma bile yapılmamış. Hatta öyle başkan aaa muslera gitti mi hiç haberim yok falan demeye getirdi.
O anı geçiştirici şeyler söylüyorlar tabiri caizse bakara makara yapıyorlar. Asla şeffaf falan değiller. GS ile ilgili herhangi bir kaygılarının olduğunu düşünmüyorum. Kulübün haklarını asla savunmadıkları gibi parayı har vurup harman savurmaktan asla çekinmiyorlar. Ama sorsan ince eleyip sık dokuyoruz, kulübün bir kuruşu bile değerli falan filan. Şu an aktif teknik direktörünüze maymun benzetmesi yapan adamlara gittiniz iyilik yaptınız ya daha ne demek lazım size bilemiyorum
O işin içinde gs iç siyaseti işi olduğunu düşünüyorum.Göz göre göre deneme bile yapmıyorlar mesela.Gs yönetiminin iyi bir sportif direktör getirmemekte ısrar etmesi inanılmaz. Bu şekilde her transfer dönemi çile olur