Pool, city, madrid haric hepsi bizim seviyemiz rakipler. Burda artik hocanin taktik zekasi devreye girecek eger varsa öyle birsey

Sigir press oynarsak 4-5 puanla köyumuze döneriz
Bizim seviyemiz dediklerimiz de tırt değil işte kastım o

lemina sara torreira ilkaydan biri oturacak işte çok önemi yok

sallai sağ bek yedeği için kafi gayet bence

bence as stoper ve yedek kanat eksiğimiz var başka bi eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum
Torreira Lemiana önlerinde ilkay oynayıp sara maalesef kenarda oturup süre bekleyecek.

Lan ne eyup aydinmiṣsin yav. 2 senedir kilini kipirdatmadin

Insanin icinde olmaz mi bi yere kiralik gidiyim kendimi göstereyim? Yok ben Gsde oynuyorum etiketi kariyerinin önunde tutuyor herhalde
Yada kendimi geliştireyim düşüncesi maalesef.İlk geldiğinde ümitlenmiştik ama ümidimiz filizlenemedi.

O değilde Kutucuyu düşünüyor olabilir .Biz ne kadar düşünmesek te hala kadroda zatialleri.
Istedigimiz teklifler gelmiyor ondan gönderemedik bence. Yoksa ahmedi dusunen adam 4 macta en az toplam 60dk falan da olsa sure verirdi herhalde, 1dk oynamadi daha

30 milyona Berke + Veiga alsaydık daha iyi konumda olacaktık.

Istedigimiz teklifler gelmiyor ondan gönderemedik bence. Yoksa ahmedi dusunen adam 4 macta en az toplam 60dk falan da olsa sure verirdi herhalde, 1dk oynamadi daha
1milyonluk oyuncuya 6m verirsen eğer , o beklediğin teklifler selamsız bandosuna döner :) biz okadar pahalıya alıyoruzki ,çıtayı okadar yukarıya çıkartıyoruz ki,hiçbir takım yaklaşamıyor maalesef.Göztepe 20 ye sattı 5 vermiyor.Böyle bir dünya işte.

Orijini sağbek olmadığından sürekli ileriye deplase olduğundan yağ gibi kaydığından bir türlü sağ bek diyemedim ne bileyim:) sallaide nereyi yedekleyecek kanatımı sağbekimi.??
Olur olur. Ferdi de 10 numara geldi sol bek olarak transfer yaptı…

Bizim seviyemiz dediklerimiz de tırt değil işte kastım o
Tabiki tirt degil. Tek tirt takim sg. Ama iste artik hoca takima göre taktik cikarip oynatacak takimi. Yok ben kendi oyunumu oynarim derse gecmis olsun

Artik akillanmistir diye umit ediyorum avrupa konusunda. Oda biliyor avrupada 1 basarisizlik daha Gs kariyerini sonlandirabilir

1milyonluk oyuncuya 6m verirsen eğer , o beklediğin teklifler selamsız bandosuna döner :) biz okadar pahalıya alıyoruzki ,çıtayı okadar yukarıya çıkartıyoruz ki,hiçbir takım yaklaşamıyor maalesef.Göztepe 20 ye sattı 5 vermiyor.Böyle bir dünya işte.
Gecen sezon biraz skor yapsa gene aldigimiz fiyata yakin satardik ama herif sanki ilk defa futbola baslamis gibi oldu bizde

Tırt lig maçlarında sara torreira ilkay görürüz lemina clde daha çok lazım
Katılıyorum.Avrupa'da çok daha fazla lazım.Ama Sara nın 10 oynarken kaybolduğu gibi 8 de de eğer kaybolursa asla olmaz .Bizim ligimizde bile çok göze batar.Sara maalesef Olivirera gibi kaçak güreşiyor o huyunu hiç sevemedim bir türlü.

Okadar elestiriyorum hocayi ama olmasaydi teröristlerle rol degisirdik herhalde. Yönetim diye birsey yok cunku

Geri
Üst Alt