Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.777
- 34.720
- 2.478
Bu kadroya ragmen öyle farkli kazanamiyorlar. Döṣamp gavatinin elinde macronun kasedi mi var ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok tam tersi gidecekse yüksek bonservis bedeli getirecek 3 senelik sözleşmeli yoksa kalip katkısını verecek.Bedava mı verelim? Osimhen istedi ama kulübü istediğini aldı mı, aldı. Uğurcan Trabzondan ayrılmak istiyordu ama kulübü istediğini aldı. Barışa neom teklifi nedir biliyor musun? 20ye mi bırakalım? Neyin ısrarını yapıyor?
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun oyuncudan üstün olduğunun kanıtı geçenki avrupa maçlarıydı zaten.Adamlarda kadro olarak bizden gerideyken oyun olarak ezdiler.Rakipler de tırt değil
Geçen sene Uefa’da ilk 8e kalmamak başarısızlıktı mesela o kurada ama bu sene çok bir şey diyemem.
Çok terbiyesiz birisin ağlayan sensin. Senin seviyene düşemem. Kendini kral görüyorsun. Al formunu tepe tepe kullan.Çıkartırsam bırakacak mısın forumu?
Osimhenle Yunus’a kadar ben dedim evet lafımın da hala arkasındayım o piyangolar olmasa şampiyon olamazdın.
Geçmiş iki senede geldin fenerin her transferinde ağladın burada. Senin arşiv bunu unuttu herhalde.
Barış için de kanıtlayamıyorsan git çığırtkanlığını twitterda yap, burada yapamazsın.
Keşke eski sistem olsa gruptan uefa Avrupa ligi düşme şansımız olsa tercih ederdim mevcut kadro orada iş yapabilirdi cl çok başka seviyeRakipler de tırt değil
Geçen sene Uefa’da ilk 8e kalmamak başarısızlıktı mesela o kurada ama bu sene çok bir şey diyemem.
Kendimi yüksek gördüğüm yok, Barış’ı eleştiriyorsun haklısın da ama gelip siz nasıl savunursunuz diyemezsin ki savunan da görmedim.İstiyorsan çok bırakmamı sana iyi forumlar. Kendini bu kadar yüksek görme. Çocuğun değilim. Hadi çıkart hepsini övdüğümü.
Açın işte bir konu da şu mesajları atın oraya… hatta bir de anket koyunFrankfurt maçı çok mesaj verecek yahu, anlarız çok kalmadı. O maç bir puan çıkarırsak mesela haa sanki 24 hedef olabilir denebilir; Monaco vs de hedef hale gelir. Bodo vs USG net alman gerek zaten başka şansın yok.
OkÇok terbiyesiz birisin ağlayan sensin. Senin seviyene düşemem. Kendini kral görüyorsun. Al formunu tepe tepe kullan.
Ilk etapta ilk 24 hedef. Sonrasi allah kerimBu arada bir konu açın da şu Avrupa da başarının adını bir koyalım… malum kuralar çekildi transferler bitti. Şimdi başarının adını koyma vakti geldi sanırım.
Büyük takımlara kök söktüren bir futbol mu? İlk 24 mü? Son 16 mı? Çeyrek final mi? Yarı final mi? Final mi?
Nerede başarılı nerede başarısız sayacağız takımı?
Gtleri kaşınıyor da ondan… bizi tahrik edeceklerini sanıyorlardır belki ama tam tersi olacağını motivasyonu arttıracaklarını bilmiyorlar sanırım…bu ne lan
niye küfür ediyolar bize
eintrachtla ne problemimiz oldu ki tarihte
Cafer Lemina yedek değil bunu bir değiştir lütfensallai
lemina
icardi
arda
berkan
kaan
barış
jakobs
ünyay
kadronun abartıldığı kadar dar olduğunu düşünmüyorum
2 kişi daha olmalıydı bence de ama yapacak bir şey yok
O değilde Kutucuyu düşünüyor olabilir .Biz ne kadar düşünmesek te hala kadroda zatialleri.İcardiyi 2. Yarı oyuna alamayacağım diye transfer istemiyor galiba Okan hoca
Pool, city, madrid haric hepsi bizim seviyemiz rakipler. Burda artik hocanin taktik zekasi devreye girecek eger varsa öyle birseyRakipler de tırt değil
Kendiside sitem etti.Bencede ilk transfer o olmalıydı.Millet Frankfurt kolay gibi görüyo da. Zor maç iyi takım. Skor buluruz illaki ama defansa dikkat etmemiz lazım. İyi şut atan ve ceza sahası içine iyi kesen adamları var. Bitiricilikleride iyi. İki lig maçını izledim ikisinde de rakip defans baya leşti ancak tehlikeli ataklar yapıp kolay skor buluyolar. Buna dikkat etmeniz lazım. Topu fazla verirsek gol yeriz. Çok fazla adamla hücuma çıkarsak arka boş kalır yine gol yeriz. Süper Lig takımları gibi kaçırmazlar. Topa sahip olup arkada kalabalık olmamız lazım. Dengeli oyun o maçın kilidi. Defansı eksik yakaladıkları anda tehlikeli atak yapıyolar. Bu oyunlarının karşılığında da defansif zaafları var. Geçen senede aynı oyunu oynuyolardı. Oynadıkları büyük takımların hepsine gol attılar. Ama çokta yiyolar. Oyuncu sattılar ama halen tehlikeli oyuncuları var. Umarım bizim teknik ekip dersine iyi çalışır. Heyecanlı şeyler peşinde koşmaz. İlk maçımız ve önemli.. İlkay Sane ve Oshimene çok iş düşüyor aynı şekilde orta sahamıza da. Keşke ilkay biraz daha önce alınsaydı. Oyunumuz biraz daha oturmuş olurdu.
lemina sara torreira ilkaydan biri oturacak işte çok önemi yokCafer Lemina yedek değil bunu bir değiştir lütfenBence torreirayı ve leminayı yedekleyecek ,sağ beki yedekleyecek "Lütfen sallai ve kaan deme" ve ilkayı yedekleyecek fransa 2.liginden özellikle 2+2 gelecek vaadeden topçular bulunabilir.6 gün kala.Daha kanat& golcü vs demedim farkındaysan.
Ağa siz sallai yi niye sağ beki yedekleyecek biri olarak düşünmüyorsunuz?Cafer Lemina yedek değil bunu bir değiştir lütfenBence torreirayı ve leminayı yedekleyecek ,sağ beki yedekleyecek "Lütfen sallai ve kaan deme" ve ilkayı yedekleyecek fransa 2.liginden özellikle 2+2 gelecek vaadeden topçular bulunabilir.6 gün kala.Daha kanat& golcü vs demedim farkındaysan.