Covid'in bittiğini kim söyledi renktaş

Şu anda çok fena salgın var etrafımda da duydum çok kişi Covid oluyor maalesef

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Covid olduğunu zannetmiyorum test yapılmıyor 2 belirti tutunca adına covid deniliyor.

Ortalıkta farenjit benzeri covide benzer bir hastalık var evet benim çevremde de bu hastalık var hatta 1 ay önce bence hasta oldum.

Covid dediğin aynı ortamda 10 dakika kaldığında bulaşan bir illetti. Şuan yaşanan salgın bulaşı o kadar yüksek değil. O illet hastalıkta vücudunda etler kopuyormuş gibi ağrı, bitmeyen boğaz ağrısı, 20 saniye öksürmeden duramama, kemiklerin içinin ağrısı daha da saymayayım. Bu hastalığı 2 kere geçirdim ikisinde de semptomlar değişmedi aynıydı.

Şuan toplumsal olarak yaşadığımızın farklı bir hastalık olduğunu düşünüyorum hatta bu konuyla ilgili bir araştırma ve haber vardı bulursam alıntılarım.

Cezalı olduğu ve oynamayacağı halde milli takımda kalmak nedir? Hala savunan var bu adamı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki milli takım heyeti göndermiyordur sendeki bu nefret ne asıl

Savunan yok da isteyen savunur da

Biz senin geçmiş 2 senede fenerin tüm transferlerini övüp başarılı olamadıklarında hiç dememiş gibi davranmana bir şey diyor muyuz

Bu arada bir konu açın da şu Avrupa da başarının adını bir koyalım… malum kuralar çekildi transferler bitti. Şimdi başarının adını koyma vakti geldi sanırım.

Büyük takımlara kök söktüren bir futbol mu? İlk 24 mü? Son 16 mı? Çeyrek final mi? Yarı final mi? Final mi?

Nerede başarılı nerede başarısız sayacağız takımı?

Salih özcanın alamancı olması dışında ne gibi ekstra bir özelliği var yahu.
Bu kadar hypelanan başka bir herif görmedim, türk futbol taraftarında apayrı bir mallık mevcut bir taktı mı kurtulamıyor bundan.

Bu arada bir konu açın da şu Avrupa da başarının adını bir koyalım… malum kuralar çekildi transferler bitti. Şimdi başarının adını koyma vakti geldi sanırım.

Büyük takımlara kök söktüren bir futbol mu? İlk 24 mü? Son 16 mı? Çeyrek final mi? Yarı final mi? Final mi?

Nerede başarılı nerede başarısız sayacağız takımı?
24

Belki milli takım heyeti göndermiyordur sendeki bu nefret ne asıl

Savunan yok da isteyen savunur da

Biz senin geçmiş 2 senede fenerin tüm transferlerini övüp başarılı olamadıklarında hiç dememiş gibi davranmana bir şey diyor muyuz
Kanıtlar mısın? İftira atma. Kanıtla. Hepsini övdüğümü. Geçen sene fener şampiyon olacak diyen sen değil miydin? Unutmaz arşiv.

Kanıtlar mısın? İftira atma. Kanıtla. Hepsini övdüğümü. Geçen sene fener şampiyon olacak diyen sen değil miydin? Unutmaz arşiv.

Çıkartırsam bırakacak mısın forumu?

Osimhenle Yunus’a kadar ben dedim evet lafımın da hala arkasındayım o piyangolar olmasa şampiyon olamazdın.

Geçmiş iki senede geldin fenerin her transferinde ağladın burada. Senin arşiv bunu unuttu herhalde.

Barış için de kanıtlayamıyorsan git çığırtkanlığını twitterda yap, burada yapamazsın.

İlk 24 yarı final yapmış kadar sevinirim.Hocaya mükemmel kadroda verilse max olacak bu.Adamın max yapabileceği bu.
Rakipler de tırt değil

Geçen sene Uefa’da ilk 8e kalmamak başarısızlıktı mesela o kurada ama bu sene çok bir şey diyemem.

Çıkartırsam bırakacak mısın forumu?

Osimhenle Yunus’a kadar ben dedim evet lafımın da hala arkasındayım o piyangolar olmasa şampiyon olamazdın.

Geçmiş iki senede geldin fenerin her transferinde ağladın burada. Senin arşiv bunu unuttu herhalde.

Barış için de kanıtlayamıyorsan git çığırtkanlığını twitterda yap, burada yapamazsın.
İstiyorsan çok bırakmamı sana iyi forumlar. Kendini bu kadar yüksek görme. Çocuğun değilim. Hadi çıkart hepsini övdüğümü.

Hala çok eksiğiz rotasyon yok, şampiyonlar ligi sonrası patlamaya müsait bu takım.

yabancı hakkımız var, Barış dün görüldüğü üzere, kafa gitmiş, Osi veya Icardi' ye bir şey olsa yedek forvet yok.

Yine kanat rotasyonu yetersiz, orta sahaya U23 bir yabancı şart, sol stoper mutlaka alınmalı

bu şekilde kapatırsak transferi büyük sıkıntı yaşarız, suyun karşı tarafının rotasyonu çok iyi kağıt üstünde ve UEFA' da oynayacaklar, rakipler de basit.

tökezlersek bu sefer yakalam şansımız daha zor, umarım farkındalardır
%100 haklısında bizim rotasyonumuz ne zaman iyi oldu ki? söylermisin .Bizde öyle bir fıtrat yok.şimdiye kadar 100 defa yapılabilirdi o transferler ama istemiyorlar.biz avrupada solda berkan sağda kaanla oynamaya (pardon oynayamamaya )alışmış bir takımız.

ilk 24’e ihtimal veremiyorum yav
o ışığı hiç göremedim şu ana kadar

Geri
Üst Alt