Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.540
- 95.531
- 4.978
kaşmerin yüzüne bakmamışlar güzel
Barış hala takip ediyo bu iti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaşmerin yüzüne bakmamışlar güzel
Yuzde yuz. En kilit oyuncu o su an. Cok farkedecegini dusunuyorum.Kimse okadar yukselmedi ama sezonu kurtaran ilkay transferi olacak
Perez 2002'deydi 2001'de değil.Hepsi standart oyunculardı
2001 kadrosu oyuncuları çok daha değerlidir benim için
Mesela o çok övülen Pino bir perez dahi edemez gözümde
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus her türlü 11 olmalı benceUğurcan
Sallai Sanchez Singo Eren
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen
Günay
Kaan Arda Abdulkerim Jakobs
Berkan Sara
Yunus Yusuf Ahmed
İcardi
Lige her türlü yeter, Avrupa'yı konuşmak için artık çok geç 24'e girersek devre arası konuşuruz.
Bizimkiler pazarlık yapmak istediTransfer nasil %100 gerceklesebilyor atalanta pazarliga yanasmayinca?
Valla ilkay gelmese şuan yönetim istifa twitleri 1 milyon olmuştu ilkay transferi herkesi yumuşattı. Çok önemli bir transfer oldu.Kimse okadar yukselmedi ama sezonu kurtaran ilkay transferi olacak
bir şey olmaz. Biraz bekleyip görmek lazım, çok fazla bilgi kirliliği var o konu ile ilgili. Tek net olan bir şey var o da yavşak ve beyin noksanı bir menajeri var.şu barışın kalması canımı sıkıyor. taraftarla arasında illaki sorun olacak. satamadılar gitti şu herifi.
İlkay'ın 11 olduğu sistemde koşu atan oyuncuların, önüne pas isteyen oyuncuların daha başarılı olacağını düşünüyorum, Sara oynadığı sistemde Yunus tercih daha doğru olacağını düşünüyorum.Yunus her türlü 11 olmalı bence
Herkes transfer yapıyor doğru ama Real Madrid dahil hemen her takımın da eksiği var(belki psgnin falan yok diyebiliriz). As sağ bekleri sakatlanınca orta sahadan bozma bek oynattı koskoca Madrid. Bu sene forvet yedeklerinden bir tanesi o dünya kulüpler şampiyonasında oynattıkları İspanyol bebe heralde. Her mevkiyi aynı veya benzer ayarda adamla yedekleyemezsinki, farklı problemler de çıkar. Bir tanesine 75 verince sonra sana herkes kapıyı 30dan açıyor bu da ayrı sorun. Sen bir şey demezsin de gidip Zhegrovu biz 8e alsak X tayfa, forum tayfa kim bu zurnacı diyecekti. Bize direkt katkı verecek adam lazım diyecekti, yine istifa hashtagleri açılacaktı. Boey'in ilk sene yemediği küfür mü kaldı, Terim'in komisyonculuğu mu kalmadı, hatırla o günleri. Bizim taraftarımız aşırı şımardı özellikle 25 yaş ve altı; açıkçası memnun etmek imkansız, Polat-Sezgin ve Canaydın yönetiminden sonraki en kötü yönetim olsa da 75 milyonun tek topçuya verilmesinden dolayı kötü iş çıkarıldığını düşünmüyorum. Apokerim tarafı belki biraz sıkıntı ama Ünyay da bu kadar iyi çıkış yapmışken ben sol stoperi gereksiz buluyordum. AZ denilen takım bizi 300bin euro değerinde 18lik bebelerle eledi.Singo sol stoper oynamamış
Torreira ise Lemina gibi alan kapatamaz
Dünyada her takım transfer yapıyor, herkes fahiş bonservis ya da maaş ödemiyor.
Zhegrova 12 milyon euro bonservis 2.5 m euro maaş transfer oldu mesela, oyuncu bulunamıyorsa bu da teknik heyet ve yönetimin başarısızlığıdır.
Singo'ya 31 m euro bonservis 5 m euro maaş verildi mesela, ne verecek şu bedeli karşılayacak merak ediyorum
Bir de arkamı dönüyorum 6ya Torreira, 9'a Davinson, 3'e Akerim, beleşe Mertens, 10'a Icardi görüyorum. Herkese 30-40 vereceksek işimiz var.
DeğilCl de ilk 24e kalmak hayal beyler (üzülerek)
Cok da fifiydi TM degerleri.Transfermarkt verilerine göre Süper Lig'de en değerli takım Fenerbahçe oldu.
1. Fenerbahçe 315.63 M €
2. Galatasaray 298.63 M €
3. Beşiktaş 169.20 M €
4. Başakşehir 61.05 M €
5. Trabzonspor 60.45 M €
Galatasaray bu parayı nereden buluyor kardeşim?Transfermarkt verilerine göre Süper Lig'de en değerli takım Fenerbahçe oldu.
1. Fenerbahçe 315.63 M €
2. Galatasaray 298.63 M €
3. Beşiktaş 169.20 M €
4. Başakşehir 61.05 M €
5. Trabzonspor 60.45 M €