Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Eren
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

Günay
Kaan Arda Abdulkerim Jakobs
Berkan Sara
Yunus Yusuf Ahmed
İcardi

Lige her türlü yeter, Avrupa'yı konuşmak için artık çok geç 24'e girersek devre arası konuşuruz.​

Hepsi standart oyunculardı

2001 kadrosu oyuncuları çok daha değerlidir benim için

Mesela o çok övülen Pino bir perez dahi edemez gözümde

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Perez 2002'deydi 2001'de değil.

Konusu açılmışken,benim gördüğüm en Avrupai GS takımı 2000-01'di net bir şekilde.ŞL alınacaksa o sezon alınabilirdi.

Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Eren
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

Günay
Kaan Arda Abdulkerim Jakobs
Berkan Sara
Yunus Yusuf Ahmed
İcardi

Lige her türlü yeter, Avrupa'yı konuşmak için artık çok geç 24'e girersek devre arası konuşuruz.​
Yunus her türlü 11 olmalı bence

şu barışın kalması canımı sıkıyor. taraftarla arasında illaki sorun olacak. satamadılar gitti şu herifi.
bir şey olmaz. Biraz bekleyip görmek lazım, çok fazla bilgi kirliliği var o konu ile ilgili. Tek net olan bir şey var o da yavşak ve beyin noksanı bir menajeri var.

Singo sol stoper oynamamış

Torreira ise Lemina gibi alan kapatamaz

Dünyada her takım transfer yapıyor, herkes fahiş bonservis ya da maaş ödemiyor.

Zhegrova 12 milyon euro bonservis 2.5 m euro maaş transfer oldu mesela, oyuncu bulunamıyorsa bu da teknik heyet ve yönetimin başarısızlığıdır.

Singo'ya 31 m euro bonservis 5 m euro maaş verildi mesela, ne verecek şu bedeli karşılayacak merak ediyorum

Bir de arkamı dönüyorum 6ya Torreira, 9'a Davinson, 3'e Akerim, beleşe Mertens, 10'a Icardi görüyorum. Herkese 30-40 vereceksek işimiz var.
Herkes transfer yapıyor doğru ama Real Madrid dahil hemen her takımın da eksiği var(belki psgnin falan yok diyebiliriz). As sağ bekleri sakatlanınca orta sahadan bozma bek oynattı koskoca Madrid. Bu sene forvet yedeklerinden bir tanesi o dünya kulüpler şampiyonasında oynattıkları İspanyol bebe heralde. Her mevkiyi aynı veya benzer ayarda adamla yedekleyemezsinki, farklı problemler de çıkar. Bir tanesine 75 verince sonra sana herkes kapıyı 30dan açıyor bu da ayrı sorun. Sen bir şey demezsin de gidip Zhegrovu biz 8e alsak X tayfa, forum tayfa kim bu zurnacı diyecekti. Bize direkt katkı verecek adam lazım diyecekti, yine istifa hashtagleri açılacaktı. Boey'in ilk sene yemediği küfür mü kaldı, Terim'in komisyonculuğu mu kalmadı, hatırla o günleri. Bizim taraftarımız aşırı şımardı özellikle 25 yaş ve altı; açıkçası memnun etmek imkansız, Polat-Sezgin ve Canaydın yönetiminden sonraki en kötü yönetim olsa da 75 milyonun tek topçuya verilmesinden dolayı kötü iş çıkarıldığını düşünmüyorum. Apokerim tarafı belki biraz sıkıntı ama Ünyay da bu kadar iyi çıkış yapmışken ben sol stoperi gereksiz buluyordum. AZ denilen takım bizi 300bin euro değerinde 18lik bebelerle eledi.

Sanchez'i aldık ama son günlerde aldık sanırım yanlış hatırlamıyorsam, sabırla bekledik yani, şu anki İlkay transferi gibi. Beklesen ayrı dert beklemesen ayrı dert, risk de var; son dk tam tersi mecbur olduğunu bilip geçirebiliyorlar da. Torreira'yı 6ya aldık evet transfer edildiği günkü başlığı açalım %70'i dümdüz adam diyordu.

MT ın as oyuncuları
Uğurcan
Abdül
Eren
Yunus
Barış
Kaan
Hakan dır aksini iddia eden ya düşman ülke ya da fbjkli dir

Transfermarkt verilerine göre Süper Lig'de en değerli takım Fenerbahçe oldu.
1. Fenerbahçe 315.63 M €
2. Galatasaray 298.63 M €
3. Beşiktaş 169.20 M €
4. Başakşehir 61.05 M €
5. Trabzonspor 60.45 M €

İlkay'ın 8,5 oynadığı sistemde güçlü takımlara karşı kanatları Barış (kafa düzeldiyse) ve Sane gibi önüne atılan toplara hareketlenebilen hızlı oyuncularla yapmak daha uygun olur diye düşünüyorum. Yunus maçın durumuna göre sonradan oyuna girebilir.

Transfermarkt verilerine göre Süper Lig'de en değerli takım Fenerbahçe oldu.
1. Fenerbahçe 315.63 M €
2. Galatasaray 298.63 M €
3. Beşiktaş 169.20 M €
4. Başakşehir 61.05 M €
5. Trabzonspor 60.45 M €
Galatasaray bu parayı nereden buluyor kardeşim?

Geri
Üst Alt