Herkes transfer yapıyor doğru ama Real Madrid dahil hemen her takımın da eksiği var(belki psgnin falan yok diyebiliriz). As sağ bekleri sakatlanınca orta sahadan bozma bek oynattı koskoca Madrid. Bu sene forvet yedeklerinden bir tanesi o dünya kulüpler şampiyonasında oynattıkları İspanyol bebe heralde. Her mevkiyi aynı veya benzer ayarda adamla yedekleyemezsinki, farklı problemler de çıkar. Bir tanesine 75 verince sonra sana herkes kapıyı 30dan açıyor bu da ayrı sorun. Sen bir şey demezsin de gidip Zhegrovu biz 8e alsak X tayfa, forum tayfa kim bu zurnacı diyecekti. Bize direkt katkı verecek adam lazım diyecekti, yine istifa hashtagleri açılacaktı. Boey'in ilk sene yemediği küfür mü kaldı, Terim'in komisyonculuğu mu kalmadı, hatırla o günleri. Bizim taraftarımız aşırı şımardı özellikle 25 yaş ve altı; açıkçası memnun etmek imkansız, Polat-Sezgin ve Canaydın yönetiminden sonraki en kötü yönetim olsa da 75 milyonun tek topçuya verilmesinden dolayı kötü iş çıkarıldığını düşünmüyorum. Apokerim tarafı belki biraz sıkıntı ama Ünyay da bu kadar iyi çıkış yapmışken ben sol stoperi gereksiz buluyordum. AZ denilen takım bizi 300bin euro değerinde 18lik bebelerle eledi.

Sanchez'i aldık ama son günlerde aldık sanırım yanlış hatırlamıyorsam, sabırla bekledik yani, şu anki İlkay transferi gibi. Beklesen ayrı dert beklemesen ayrı dert, risk de var; son dk tam tersi mecbur olduğunu bilip geçirebiliyorlar da. Torreira'yı 6ya aldık evet transfer edildiği günkü başlığı açalım %70'i dümdüz adam diyordu.
Valverde kanat veya bek rolünü sıklıkla oynayan bir adam oynar yani normal.

Asla yedek aynı kalite olsun diye bir şey de demedim Abdülkerim ligde bile zorlanıyor. Torreira da Lemina işini yapamaz dedim.

Zhegrova'yı herkes tanıyor, 12 olmasının sebebi sadece son senesi kalmasıyla alakalıydı.

Torreira geldiğinde herkes çılgın gibi seviniyordu kimse düz adam demiyordu. % 70 düz adam gibi bir şey söz konusu değildi.

Taraftarın kim bu demesi de bir mesele değil, dünyanın hiç bir takımı senin transfer politikanla başarılı olamıyor.

Real Madrid örneği de makul, onlar Gonzalo'yu koyuyorsa sen de Çağrı Balta'yı koy bakalım, koyamıyorsan onlarla da kıyaslayamazsın.

Olayı Singo olmadı Cuesta ekseninde değerlendirirsek dünyada kimse transfer yapamaz, Cafer sabah atmış Inter'in aldığı adamları, bir tane genç olmayan adam yok mesela, senin tek genç tranferin var o da 24-25 yaşında zaten ve fahiş maaş verdin adamın gelecek hedefi kalmamıştır muhtemelen.

Transfermarkt verilerine göre Süper Lig'de en değerli takım Fenerbahçe oldu.
1. Fenerbahçe 315.63 M €
2. Galatasaray 298.63 M €
3. Beşiktaş 169.20 M €
4. Başakşehir 61.05 M €
5. Trabzonspor 60.45 M €
Siteye girip bir baktım.. Ederson 20 Milyon, Uğurcan 9,5 milyon, İlkay 5 milyon...

Neye göre, kime göre?

Uğurcan ile İlkay ın toplamı Ederson yapmıyor, hatta 5,5 milyon eksik kalıyor :asd:

ben ilk defa duydum ama regen klopp diyolar
Su milli maclari iyi izlemek lazim

"Rezalet" performans gundeminde montellayi bile getirebilirler.

İsmail(son secenek) ya da Montella olacak diye beklentim var. Kisa surede en basit cozum onlar icin sanki.

Stuttgart'ın hocası geleceği parlak. TR'ye geleceğini pek sanmıyorum Fb'nin de hocaya yüksek maliyet verecek limitinin olmaması lazım artık.
Stuttgart iyidi baya ya Leverkusen in sampiyon oldugu sezon.(O zaman da ayni hoca ise tabi bilmiyorum)

Bence ismail ya da montella yapacaklar.

Geri
Üst Alt