Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.328
- 67.152
- 4.933
hoenes diye bi hocayı istiyomuş fb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool - 0
hoenes diye bi hocayı istiyomuş fb
Valverde kanat veya bek rolünü sıklıkla oynayan bir adam oynar yani normal.Herkes transfer yapıyor doğru ama Real Madrid dahil hemen her takımın da eksiği var(belki psgnin falan yok diyebiliriz). As sağ bekleri sakatlanınca orta sahadan bozma bek oynattı koskoca Madrid. Bu sene forvet yedeklerinden bir tanesi o dünya kulüpler şampiyonasında oynattıkları İspanyol bebe heralde. Her mevkiyi aynı veya benzer ayarda adamla yedekleyemezsinki, farklı problemler de çıkar. Bir tanesine 75 verince sonra sana herkes kapıyı 30dan açıyor bu da ayrı sorun. Sen bir şey demezsin de gidip Zhegrovu biz 8e alsak X tayfa, forum tayfa kim bu zurnacı diyecekti. Bize direkt katkı verecek adam lazım diyecekti, yine istifa hashtagleri açılacaktı. Boey'in ilk sene yemediği küfür mü kaldı, Terim'in komisyonculuğu mu kalmadı, hatırla o günleri. Bizim taraftarımız aşırı şımardı özellikle 25 yaş ve altı; açıkçası memnun etmek imkansız, Polat-Sezgin ve Canaydın yönetiminden sonraki en kötü yönetim olsa da 75 milyonun tek topçuya verilmesinden dolayı kötü iş çıkarıldığını düşünmüyorum. Apokerim tarafı belki biraz sıkıntı ama Ünyay da bu kadar iyi çıkış yapmışken ben sol stoperi gereksiz buluyordum. AZ denilen takım bizi 300bin euro değerinde 18lik bebelerle eledi.
Sanchez'i aldık ama son günlerde aldık sanırım yanlış hatırlamıyorsam, sabırla bekledik yani, şu anki İlkay transferi gibi. Beklesen ayrı dert beklemesen ayrı dert, risk de var; son dk tam tersi mecbur olduğunu bilip geçirebiliyorlar da. Torreira'yı 6ya aldık evet transfer edildiği günkü başlığı açalım %70'i dümdüz adam diyordu.
İsmi Ohannes gibi gorundugu icin video koydum yav.Gelmez TR'ye o adam bir de bonservisi var onun 7 milyon civarı . Leverkusen alabilir hazır hocayı da kovmuşken.
Siteye girip bir baktım.. Ederson 20 Milyon, Uğurcan 9,5 milyon, İlkay 5 milyon...Transfermarkt verilerine göre Süper Lig'de en değerli takım Fenerbahçe oldu.
1. Fenerbahçe 315.63 M €
2. Galatasaray 298.63 M €
3. Beşiktaş 169.20 M €
4. Başakşehir 61.05 M €
5. Trabzonspor 60.45 M €
Yok ya adi benziyor Ohannes tabirine , ismi bana tanidik gelmiyor, tipini gorsem belki tanirim. Bilmiyorum kisacaiyi adam mı
ben ilk defa duydum ama regen klopp diyolarYok ya adi benziyor Ohannes tabirine , ismi bana tanidik gelmiyor, tipini gorsem belki tanirim. Bilmiyorum kisaca![]()
Su milli maclari iyi izlemek lazimben ilk defa duydum ama regen klopp diyolar
Stuttgart'ın hocası geleceği parlak. TR'ye geleceğini pek sanmıyorum Fb'nin de hocaya yüksek maliyet verecek limitinin olmaması lazım artık.İsmi Ohannes gibi gorundugu icin video koydum yav.
Bilmiyorum adami ismen![]()
Ben deplasmanlardan daha umutluyum açıkcası. Ev sahibi iken daha çok puan kaybedileceğini düşünüyorum.Bütün deplasman maclarina 0 yazabiliriz Sampiyonlar liginde, hic sasirmam
gs formasını giymek istemeyen adamı hala oynatmak istiyorsunuz ha
vallahi de billahi de sizlere yazıklar olsun gsliyim diye dolaşmayın
Ajax ve Monaco yu yeneriz Akanım Mike Tyson ımLiverpool - 0
Manchester City (D) - 0
Atletico Madrid - 1
Eintracht Frankfurt (D) - 1
Bodo Glimt - 3
Ajax (D) - 1
Monaco (D) - 1
Union sg - 3
Cok üzgünüm hocam
Stuttgart iyidi baya ya Leverkusen in sampiyon oldugu sezon.(O zaman da ayni hoca ise tabi bilmiyorum)Stuttgart'ın hocası geleceği parlak. TR'ye geleceğini pek sanmıyorum Fb'nin de hocaya yüksek maliyet verecek limitinin olmaması lazım artık.
Cok zor hocam, tas gibi takimlarAjax ve Monaco yu yeneriz Akanım Mike Tyson ım![]()