Millet Frankfurt kolay gibi görüyo da. Zor maç iyi takım. Skor buluruz illaki ama defansa dikkat etmemiz lazım. İyi şut atan ve ceza sahası içine iyi kesen adamları var. Bitiricilikleride iyi. İki lig maçını izledim ikisinde de rakip defans baya leşti ancak tehlikeli ataklar yapıp kolay skor buluyolar. Buna dikkat etmeniz lazım. Topu fazla verirsek gol yeriz. Çok fazla adamla hücuma çıkarsak arka boş kalır yine gol yeriz. Süper Lig takımları gibi kaçırmazlar. Topa sahip olup arkada kalabalık olmamız lazım. Dengeli oyun o maçın kilidi. Defansı eksik yakaladıkları anda tehlikeli atak yapıyolar. Bu oyunlarının karşılığında da defansif zaafları var. Geçen senede aynı oyunu oynuyolardı. Oynadıkları büyük takımların hepsine gol attılar. Ama çokta yiyolar. Oyuncu sattılar ama halen tehlikeli oyuncuları var. Umarım bizim teknik ekip dersine iyi çalışır. Heyecanlı şeyler peşinde koşmaz. İlk maçımız ve önemli.. İlkay Sane ve Oshimene çok iş düşüyor aynı şekilde orta sahamıza da. Keşke ilkay biraz daha önce alınsaydı. Oyunumuz biraz daha oturmuş olurdu.

Son düzenleme:
İzlenmesi gereken filmlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum Brat'ın. Şarkıları da efsanedir, Mater Bogov gibi...

Ekli dosyayı görüntüle 302200

Sezona iki golle başladı yahu sakin ne bu Icardi nefreti.

Okan Buruk'u vuracaksanız da başka konular üzerinden hedef alın hiç değilse.

Icardi yine 20 gol atar bu sezon en az.
Harbiden bende tereddütteydim de herife kilolu falanda diyoruz herif atıyor yani golünü basit golde olsa ligdeki çoğu forvet onları bile kaçırıyor

1757074039024.webp

Bu pazılı çözen oldu mu

@Alpay Asma
@Berat Ulucan
@Cem Kaya
@Doğu Alkan
@Eray Emeklier
@Furkan Kaya
@Gökhan Aytepe
@İlker Atasay
@İskender Nikolov
@Hakan Ergün
@Kemal Özbaş
@Lutfu Karamermer
@Mahmut Aslan
@Naci Liboş
@Onat Can Sağıroğlu
@Ömer Karataş
@Rahmi Jelert
@Sedat Yıldız
@Sümer Muhsin
@tekno50
@Talha Küllü
@Umut ışık

Uğurcan: Tarihi kazık, kova
Sallai: Çok faul yapıyor
Singo: Pahalı Luyindama
Abdulkerim: Forvetlere yetişemez
Jakobs: Kronik sakat
Lemina: Artık bitik halde
Sara: Beli dönmüyor
İlkay: Çok yaşlı beli kalın
Barış: Zaten sildik.
Icardi: Şişko
Osimhen: Küstü story atmıyor

Bu sene de şampiyonuz Allah'ın izniyle. Davinson ve Torreira'yı da gömmeye başlarsak Avrupa'da top 16 gelir.

sallai
lemina
icardi
arda
berkan
kaan
barış
jakobs
ünyay

kadronun abartıldığı kadar dar olduğunu düşünmüyorum

2 kişi daha olmalıydı bence de ama yapacak bir şey yok
As kadrodan 2-3 sakat ceza verdiğinde bunlar 11e girecek tmm ama o zaman yedekler iyice düşecek.

Bu ihtimal hiç de az ol değil.

Osimhen Sanchez ve Torreira

Bu 3ü olmayınca en zayıf takım bile yenebilir bizi

Okan hoca cumartesi gunu tvye çıkacakmış, orada açıklar birseyler tepkilerin farkindami acaba merak ediyorum farkindaysa transfer olur, misal zanioloyu gonderme konusu

Geri
Üst Alt