Gz8aBbeWIAA7gcT

gibi nöbet

Okan hoca cumartesi gunu tvye çıkacakmış, orada açıklar birseyler tepkilerin farkindami acaba merak ediyorum farkindaysa transfer olur, misal zanioloyu gonderme konusu
Kadromuzu tamamladık almak için yabancı almayacak diyecek.Rakiplerimizde çok önemli transferler yaptı güzel bir lig olacak.Baris sürecini Uğurcan hep aklimizdaydi felan fiiyecek.

As kadrodan 2-3 sakat ceza verdiğinde bunlar 11e girecek tmm ama o zaman yedekler iyice düşecek.

Bu ihtimal hiç de az ol değil.

Osimhen Sanchez ve Torreira

Bu 3ü olmayınca en zayıf takım bile yenebilir bizi

napmalıyız yani her mevki için 4er tane a kalite futbolcu mu bulundurmalıyız

Aga bu ne :censored: , gerçi biri şey demiş yeni zemin serilmiş hibrite geçiyormuşuz ama bununla ilgili bir açıklama yapsa kulüp birilir kişileride öğrensek doğrusunu

Topcudan ziyade bu takima cok iyi kondisyoner ve fizik hocalari lazim

Sané bundesliga da ucuyor kaciyor du, bizde 1 ayda olmus

Ayni filmi zaha‘da izledik

Abdül son macta kagni gibiydi

Gecen burada da yazilmisti, lemina‘nin driblingler yok olmus

Icardi‘nin haline bak, Osimhen de fiziksel cöker yakinda bu gidisle

Su asamada benim icin en büyük transfer EPL‘den Bundesliga’dan kondisyoner falan transfer etmek olur.

Her mac fiziksel dominasyon istiyorum. Rakipleri 5,6,7 atarak ezerek gecmeli.

CL‘de rekabet icin de sart bu yoksa hic asama kaydedemeyiz uluslararasi düzeyde
fiziksel olarak o kadar kotu degiliz, kondisyon olarak sikinti var. ayrica dunyada her mac 5-6 atana bir takim yok. her mac handikap bile yapamazsin. o isler bitti.

Hakan Ç. gelsin çok isterim zaten 1000 defa söyledim.

Sadece tek bir endişem var, Hakan gerçekten aşırı papaz bir futbolcu.

Takıma geldiği gibi milli takımda da kaptan olduğu için yerliler üzerinde kaptanlığa otomatik devam edeceğim modunda takılıp yabancılarla arası bozulabilir. Velhasıl böyle bir şey yaşanmasa bile kendisinin mevcut durumu yönetilmek adına zor geliyor.

Topcudan ziyade bu takima cok iyi kondisyoner ve fizik hocalari lazim

Sané bundesliga da ucuyor kaciyor du, bizde 1 ayda olmus

Ayni filmi zaha‘da izledik

Abdül son macta kagni gibiydi

Gecen burada da yazilmisti, lemina‘nin driblingler yok olmus

Icardi‘nin haline bak, Osimhen de fiziksel cöker yakinda bu gidisle

Su asamada benim icin en büyük transfer EPL‘den Bundesliga’dan kondisyoner falan transfer etmek olur.

Her mac fiziksel dominasyon istiyorum. Rakipleri 5,6,7 atarak ezerek gecmeli.

CL‘de rekabet icin de sart bu yoksa hic asama kaydedemeyiz uluslararasi düzeyde
Bu ligin temposuyla alakalı istediğin ekibi getir gene bu seviyelerde olur ligimiz de rekabet yok maç temposu çok farklı antreman çok farklı

Geri
Üst Alt