Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 8.105
- 6.081
- 1.043
gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuzak gibi geldiEkli dosyayı görüntüle 302201
Bu pazılı çözen oldu mu
@Alpay Asma
@Berat Ulucan
@Cem Kaya
@Doğu Alkan
@Eray Emeklier
@Furkan Kaya
@Gökhan Aytepe
@İlker Atasay
@İskender Nikolov
@Hakan Ergün
@Kemal Özbaş
@Lutfu Karamermer
@Mahmut Aslan
@Naci Liboş
@Onat Can Sağıroğlu
@Ömer Karataş
@Rahmi Jelert
@Sedat Yıldız
@Sümer Muhsin
@tekno50
@Talha Küllü
@Umut ışık
Kadromuzu tamamladık almak için yabancı almayacak diyecek.Rakiplerimizde çok önemli transferler yaptı güzel bir lig olacak.Baris sürecini Uğurcan hep aklimizdaydi felan fiiyecek.Okan hoca cumartesi gunu tvye çıkacakmış, orada açıklar birseyler tepkilerin farkindami acaba merak ediyorum farkindaysa transfer olur, misal zanioloyu gonderme konusu
Modlar son hafta yasak kaynaklara müsaade etsinler de kolpa molpa sayfalar bari ilerlesin diyenler lütfen like atsın...
As kadrodan 2-3 sakat ceza verdiğinde bunlar 11e girecek tmm ama o zaman yedekler iyice düşecek.
Bu ihtimal hiç de az ol değil.
Osimhen Sanchez ve Torreira
Bu 3ü olmayınca en zayıf takım bile yenebilir bizi
Yabancı kontenjanını doldurmamıssın işte 3 tane hakkın yok munapmalıyız yani her mevki için 4er tane a kalite futbolcu mu bulundurmalıyız
fiziksel olarak o kadar kotu degiliz, kondisyon olarak sikinti var. ayrica dunyada her mac 5-6 atana bir takim yok. her mac handikap bile yapamazsin. o isler bitti.Topcudan ziyade bu takima cok iyi kondisyoner ve fizik hocalari lazim
Sané bundesliga da ucuyor kaciyor du, bizde 1 ayda olmus
Ayni filmi zaha‘da izledik
Abdül son macta kagni gibiydi
Gecen burada da yazilmisti, lemina‘nin driblingler yok olmus
Icardi‘nin haline bak, Osimhen de fiziksel cöker yakinda bu gidisle
Su asamada benim icin en büyük transfer EPL‘den Bundesliga’dan kondisyoner falan transfer etmek olur.
Her mac fiziksel dominasyon istiyorum. Rakipleri 5,6,7 atarak ezerek gecmeli.
CL‘de rekabet icin de sart bu yoksa hic asama kaydedemeyiz uluslararasi düzeyde
Doğru Deniz Zorlu'nun bu kadar ısrarı dikkate alınmalı, Hatipten de kötü incelemiş olamaz ya bu bebeyiBari 20 bin euro bonservise silas anderseni alaydik tamam reyiz mutlu olsaydı.
Zemin konusunda açıklama yapacakmış kulüp. - Burhancan Terzi
Bu ligin temposuyla alakalı istediğin ekibi getir gene bu seviyelerde olur ligimiz de rekabet yok maç temposu çok farklı antreman çok farklıTopcudan ziyade bu takima cok iyi kondisyoner ve fizik hocalari lazim
Sané bundesliga da ucuyor kaciyor du, bizde 1 ayda olmus
Ayni filmi zaha‘da izledik
Abdül son macta kagni gibiydi
Gecen burada da yazilmisti, lemina‘nin driblingler yok olmus
Icardi‘nin haline bak, Osimhen de fiziksel cöker yakinda bu gidisle
Su asamada benim icin en büyük transfer EPL‘den Bundesliga’dan kondisyoner falan transfer etmek olur.
Her mac fiziksel dominasyon istiyorum. Rakipleri 5,6,7 atarak ezerek gecmeli.
CL‘de rekabet icin de sart bu yoksa hic asama kaydedemeyiz uluslararasi düzeyde