Bu stroeykensi fm harici tanımıyorum orda kanatti bir de bu.Pa'si 160-180 arasi oluyordu yani buraya göre potansiyelli ama gerçekte 1 saniye bile izlemedim hiç, fb maçlarını da izlemedim

Ayrıca fatih tekke'nin oyuncu hakkında şöyle ilginç bir açıklaması var;

"bouchouari ile ilgili söyleyeyim. omurunda bir stres kırığı var. bu üç ay önce olan bir şey. bu oyuncu bence sağlamlaşırsa, iyi olursa bizi çok heyecanlandıracak bir oyuncu. zaten sakatlanmamış olsa bizim bu maliyetlere trabzonspor'a gelmeleri mümkün değil. bu riski ben aldım. allahım inşallah utandırmaz. trabzonspor adına aldım. bu risk bana ait."
Nasıl oyuncu acaba? Sakatlıkla ilgili böyle bir riskte alındığına göre fizik olarak merkez orta sahada tutunabilecek biri gibi gelmedi ama hiç bilmiyorum tabi oyuncuyu merak ettim bakalım.

Galatasaray Liverpool maçına 1 bilet olan dm den iletişime geçebilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelmeyin yaw

1757083152355.webp

Galatasaray: "RAMS Park’ın çim sahası, Avrupa’nın önde gelen çim saha şirketlerinden SIS Pitches tarafından anahtar teslim bakım kapsamında yönetilmektedir. Kulübümüzün uzman ekibi ise sürecin her aşamasını yakından takip ederek düzenli kontrolleri sağlamaktadır."

Kulubumuzun uzman ekibi olsa her sene ayni rezalet olur mu?

Bu stoykens gecen sezonlarda as 11 iken bu sezon yedege dusmus. Sebebi ne ola ki?

Kulüpte BAY su kaynatır diye endişelenen yok mu?
Neden önlem almıyoruz?

Geri
Üst Alt