- 29 Ocak 2023
- 9.609
- 5.660
- 1.068
Bu stroeykensi fm harici tanımıyorum orda kanatti bir de bu.Pa'si 160-180 arasi oluyordu yani buraya göre potansiyelli ama gerçekte 1 saniye bile izlemedim hiç, fb maçlarını da izlemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende oradan gördüm, umarım gerçek değildir. Bu saatten sonra Arda’ya güven verip şans tanırsak daha iyi olurAfrica foot'un haberi ama ciddi mi anlamis degilim, kolpa da olabilir.
10 milyon euroya transfer ettigimizi soyluyor.
Nasıl oyuncu acaba? Sakatlıkla ilgili böyle bir riskte alındığına göre fizik olarak merkez orta sahada tutunabilecek biri gibi gelmedi ama hiç bilmiyorum tabi oyuncuyu merak ettim bakalım.Ayrıca fatih tekke'nin oyuncu hakkında şöyle ilginç bir açıklaması var;
"bouchouari ile ilgili söyleyeyim. omurunda bir stres kırığı var. bu üç ay önce olan bir şey. bu oyuncu bence sağlamlaşırsa, iyi olursa bizi çok heyecanlandıracak bir oyuncu. zaten sakatlanmamış olsa bizim bu maliyetlere trabzonspor'a gelmeleri mümkün değil. bu riski ben aldım. allahım inşallah utandırmaz. trabzonspor adına aldım. bu risk bana ait."
Gelsinler de şu zargana kılıklı Isak'in kılçığını ayıklayalım.
Hayırdır KuzeyBi topçuyu da bil be adam
Objektif olarak birebir kıyas yapalım
KingWilf
Kuzey kim hocamHayırdır Kuzey
Objektif olarak birebir kıyas yapalım
Uğurcan = Alisson
Eren > Kerkez
Abdül < Konate
Davinson = Van Dijk
Singo > Frimpong
Torreira >= Mac Allister
Lemina <= Gravenberch
İlkay > Wirtz
Barış > Ekitike
Osimhen > Isak
Sane <= Salah
Anavlizlerime göre yenmemiz için Allah'ın sahada bizim tarafa zuhur etmesi lazım.