Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.297
- 8.155
- 1.898
Biraz da deniz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüzünü batıya döndüGüney yavşağı nerde
lazlarda pina sakatlanmış fb maçında yok
eskihellaç ve arif boşluk diye herhangi biri ile çıkacaklar derbiye
Transfer dönemi kapalıyken kimse iyi oyuncusunu vermez. Lookman Hakan falan alıyorsan okey de şu an boşa sokmaya gerek yok artık. Almak için almayalım. He devrede de kimse oyuncusunu kolay bırakmaz da bir nebze daha kolay olur. Büyük yanlış yaptı bizimkiler, yapacak bir şey yok artıkYabanci kontenjanı varken transfer yapılmazsa büyük hainlik,en kötü ihtimalle genç potansiyelli birilerini kiralarsın bonservis veremiyosan ama 3 kontenjanı boş bırakırsan art niyet aranmalıdır..
Zor abi ya maliyetli transfer yapmazlar artık devre arasına kadar anca barış giderseBen son günde olsa Hakan’ın geleceğini düşünüyorum.
paraşüt sporunda bile sadece 1 yedek paraşüt var.napmalıyız yani her mevki için 4er tane a kalite futbolcu mu bulundurmalıyız
Şu saatten sonra kiralayacağın oyuncu milletin çöpü olur. Bir de kiralama kontenjanından dolayı devrede satabileceği ya da daha iyi bir yere gönderebileceği adamları da sana göndermeyip seçici davranıyorlarArkadaş bizim oyuncu kiralama olayimiz yasakmi? Her oyuncu alımı bonservis olarak lanse ediliyor. Boş kontenjanı kiralık filan doldurun
Ben o şekilde düşünmüyorum. Sonuçta şampiyonlar ligi vitrininde yer alicaz. Kiralık oyuncu ve kulübü içinde iyi birşeyŞu saatten sonra kiralayacağın oyuncu milletin çöpü olur. Bir de kiralama kontenjanından dolayı devrede satabileceği ya da daha iyi bir yere gönderebileceği adamları da sana göndermeyip seçici davranıyorlar
Neden sağ bek ve kaleci almayıp hala orta saha için Muçi kovalıyor ki bunlar.lazlarda pina sakatlanmış fb maçında yok
eskihellaç ve arif boşluk diye herhangi biri ile çıkacaklar derbiye