Biraz da deniz

IMG-20250905-181441.jpg

lazlarda pina sakatlanmış fb maçında yok

eskihellaç ve arif boşluk diye herhangi biri ile çıkacaklar derbiye

Yabanci kontenjanı varken transfer yapılmazsa büyük hainlik,en kötü ihtimalle genç potansiyelli birilerini kiralarsın bonservis veremiyosan ama 3 kontenjanı boş bırakırsan art niyet aranmalıdır..

Yabanci kontenjanı varken transfer yapılmazsa büyük hainlik,en kötü ihtimalle genç potansiyelli birilerini kiralarsın bonservis veremiyosan ama 3 kontenjanı boş bırakırsan art niyet aranmalıdır..
Transfer dönemi kapalıyken kimse iyi oyuncusunu vermez. Lookman Hakan falan alıyorsan okey de şu an boşa sokmaya gerek yok artık. Almak için almayalım. He devrede de kimse oyuncusunu kolay bırakmaz da bir nebze daha kolay olur. Büyük yanlış yaptı bizimkiler, yapacak bir şey yok artık

Arkadaş bizim oyuncu kiralama olayimiz yasakmi? Her oyuncu alımı bonservis olarak lanse ediliyor. Boş kontenjanı kiralık filan doldurun

Arkadaş bizim oyuncu kiralama olayimiz yasakmi? Her oyuncu alımı bonservis olarak lanse ediliyor. Boş kontenjanı kiralık filan doldurun
Şu saatten sonra kiralayacağın oyuncu milletin çöpü olur. Bir de kiralama kontenjanından dolayı devrede satabileceği ya da daha iyi bir yere gönderebileceği adamları da sana göndermeyip seçici davranıyorlar

Kontenjan boşa harcanmasın diye Yusuf' un hala gönderilmemiş olmasına kızgınım; halihazırda 3 kontenjan daha boş!

Sağbek, 6-8, stoper, Barış' ın gitme ihtimaline karşı sol kanat mevkilerinden en az ikisine transfer yaparlar herhalde diye umuyorum. İlle isimli, maliyeti yüksek adamlar olsun da demiyorum; gelecek sezonlara hazırlık babında potansiyel vaad eden birilerini bulmak o kadar da zor olmamalı. Başka kulüplerin şimdi 3 e 5 e aldıkları adamlar kendisini ispatladıktan sonra 15-20 vermek şart sanki?!

Şu saatten sonra kiralayacağın oyuncu milletin çöpü olur. Bir de kiralama kontenjanından dolayı devrede satabileceği ya da daha iyi bir yere gönderebileceği adamları da sana göndermeyip seçici davranıyorlar
Ben o şekilde düşünmüyorum. Sonuçta şampiyonlar ligi vitrininde yer alicaz. Kiralık oyuncu ve kulübü içinde iyi birşey

Potansiyelli 2 tane genç yabancı oyuncu bulamıyor mu scout ekibi, yusuf ve jelert gibi topçular değil ama. Yabancı kontenjanının boş kalması plansızlığın ve amatörlüğün kanıtı gibi

Geri
Üst Alt