Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.735
- 1.064
- 473
Barış bundan sonra iş görmez, sol açığa da kalifiye bi adam gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neymiş 80 milyon TL almış; bu sene 100 milyon TL’cik alacakmış, mağdurmuş. Barış da hiç gitmek istememiş yanlış anlamışız.2 gram beyniyle barışı aklamaya çalışıp gs bokluyor avel
King wilfi hainveremogluna yenilmesinde koruyamadık maalesef tek üzüntüm odur bu konuda heis.Boşuna sevmedik
Allahın ifbli iblisine karşı her daim müdafa ettik
Alnımız pürüzsüz ahbert
de mi
Sn @Mehmet Eroğlu
Sn @Naci Liboş
Sn @Zaha avatarlı soyismini unuttuğum emre rtaş
Bu muhabirler her boka yorum yapma yetkisini nereden kendinde buluyor?
Suçlu ilan edilmemiz yakın gibi duruyoeBarış çıkıp tek laf niye etmedi
Bu muhabirler her boka yorum yapma yetkisini nereden kendinde buluyor?
Liverpool’a gitmeden öncede istedim şuandada isterim gelsin derimChiesa'yı alalım Liverpool gönderecekmiş
Bu nasıl isim tövbe tövbeacademia hagi'den genç sol stoper ianis lupulescu'yu düşünebiliriz. bayağı potansiyelli bir oyuncu. ucuz olur, daha 18 yaşında. tutarsa büyük kazandırır.
Genel Türkiye Gündemi konusuna girdim sandım bir anbarış süreci iyi yürütülmeli.. hala bonservis potansiyeli en yüksek oyuncu.. katkı açısından bakılırsa da takımda ilk iki.. kenara koyma gibi bir lüksümüz yok..
Griffin yeni adını güle güle kullan, güzel olmuşGenel Türkiye Gündemi konusuna girdim sandım bir an
Dalga geçmiyon dimi reisacademia hagi'den genç sol stoper ianis lupulescu'yu düşünebiliriz. bayağı potansiyelli bir oyuncu. ucuz olur, daha 18 yaşında. tutarsa büyük kazandırır.
Sağolasın SalihimGriffin yeni adını güle güle kullan, güzel olmuş
Yok yahu öyle biriDalga geçmiyon dimi reis