Suudi Arabistan Ligi'nde 3 fırsat transferi ihtimali var:

Aymeric Laporte (Maaş 24M Euro)
Otavio Monteiro (Maaş 13M Euro)
Marcos Leonardo (Maaş 5M Euro)

Marcos Leonardo, sözleşmesini feshetmeye çalışıyormuş. Genç yetenek sayılır, 2003'lü.

Diğer iki oyuncunun %80-90 maaşını karşılayarak kiralayabilirler.

Zidane çok kapalı kutu. Başarılı mı? Evet ama Real Madrid ile. Mourinho'da başarılıydı ama Real, Chelsea vs ile.

Kontenjan müsaitken sol stoper, orta saha ve kanat bölgesine transfer yapmamak neyin nesi acaba?

Zidane inş gelir bok gibi hoca olduğunu bildiği için başka hiçbir yere gitmiyor
çok kapalı kutu, çok başarılıda olabilir veya kariyerinide berbat edebilir Real dışında takım çalıştırmadı ama Real de gayet başarılı dönem geçirdi, CL yi 3 sene üst üste kazandı adam.

Şu olay adım adım felakete götürür. Bir sezon CL dışında kalırsan tesislerde kuru ekmek soğan kemirirsin. Ayaklarımız yere sağlam basmalı.

Tedesco veya terzic disinda bir yabanci’yi ikna edemezler cünkü gelecek olan yabanci da biliyor secim var veya ligde basarisiz oldugunda sezon sonu kovulacagini

Diger ikisi bostalar ve kulup bulamiyorlar ondan dolayi kabul ederler

Bu yüzden yerli getirirler diye tahmin ediyorum

Umarim yabanci getirirler,yabanci ile daha erken havlu atarlar

Şu olay adım adım felakete götürür. Bir sezon CL dışında kalırsan tesislerde kuru ekmek soğan kemirirsin. Ayaklarımız yere sağlam basmalı.

Mevcut gelirlerin ŞL ile alakası yok

300 m euro gelirin var ŞL 30-35 kazandırıyor

Oradaki rakamların doğruluğu da tartışılır

Suudi Arabistan Ligi'nde 3 fırsat transferi ihtimali var:

Aymeric Laporte (Maaş 24M Euro)
Otavio Monteiro (Maaş 13M Euro)
Marcos Leonardo (Maaş 5M Euro)

Marcos Leonardo, sözleşmesini feshetmeye çalışıyormuş. Genç yetenek sayılır, 2003'lü.

Diğer iki oyuncunun %80-90 maaşını karşılayarak kiralayabilirler.
Baya fırsatmis hocam

UEFA listesinden bahsediyor. Ligden bahsetmiyor. Örneğin İlkay lig için yerli sayılırken UEFA listesinde yabancı. Ancak bahsettiği listede Yusuf, Berkan gibi isimler de var. Gelecek yabancı bu isimlerden kötü olmayacaksa saçma bir yorum oluyor.
Gelecek herhangi bir iki ayaklı canlının yusuftan daha verimli olacağı aşikar. Berkan konusunda tereddütlerim var kullanmasını bilene ciddi anlamda iyi oyuncu.
Senede 15 maç oynayamayan fenerli ismail şoparına erir bizim taraftar ama berkan ondan daha kabiliyetli ve çok yönlü oyuncu. Rotasyonu iyi ayarladığında gelecek oyuncunun Berkan kadar olabileceğini düşünmüyorum.

Avrupa için kapattığımızı zaten 2 yerli alınca konuşmuştuk.
Lig için kanat ve forvet bölgesini zenginleştirmek gerekiyor.

Hadi ahmeti rotasyona sokup bir katkı alırız son 2 senesi ortada çocuğun biraz sabır lazım ama yusufa ben katlanamıyorum maalesef tamamen atıl durum.

4 yabancıyı sırf zar atmak için genç alırım bazı absürt maçlarda sadece koşması için oyuna sokulması gereken adamlar lazım. Yönetim de okan da bu konuda malca davranıyor. 18 yaşında 2 tane Scout keşfi herifi al gel bunun sana zararı yok.

Geri
Üst Alt