Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 20.249
- 11.368
- 2.533
Kafaya koydu, kepenki indirtcek kuslara sonunda.Zidane ikna etmeye çalışıyormuş yalı çocuğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafaya koydu, kepenki indirtcek kuslara sonunda.Zidane ikna etmeye çalışıyormuş yalı çocuğu
İyi TD neden olsun? Ciddi olduğunu da sanmam o kadar takım reddetti FB'ye neden gelsin?zidane işi ciddi galiba hadi inşallah olur bu iş
çok kapalı kutu, çok başarılıda olabilir veya kariyerinide berbat edebilir Real dışında takım çalıştırmadı ama Real de gayet başarılı dönem geçirdi, CL yi 3 sene üst üste kazandı adam.Zidane inş gelir bok gibi hoca olduğunu bildiği için başka hiçbir yere gitmiyor
Şu olay adım adım felakete götürür. Bir sezon CL dışında kalırsan tesislerde kuru ekmek soğan kemirirsin. Ayaklarımız yere sağlam basmalı.
Şu olay adım adım felakete götürür. Bir sezon CL dışında kalırsan tesislerde kuru ekmek soğan kemirirsin. Ayaklarımız yere sağlam basmalı.
Ugur tutuneker cok cocuk peydahladi bu frankfurttan. Ondan acilaribu ne lan
niye küfür ediyolar bize
eintrachtla ne problemimiz oldu ki tarihte
Baya fırsatmis hocamSuudi Arabistan Ligi'nde 3 fırsat transferi ihtimali var:
Aymeric Laporte (Maaş 24M Euro)
Otavio Monteiro (Maaş 13M Euro)
Marcos Leonardo (Maaş 5M Euro)
Marcos Leonardo, sözleşmesini feshetmeye çalışıyormuş. Genç yetenek sayılır, 2003'lü.
Diğer iki oyuncunun %80-90 maaşını karşılayarak kiralayabilirler.
Gelecek herhangi bir iki ayaklı canlının yusuftan daha verimli olacağı aşikar. Berkan konusunda tereddütlerim var kullanmasını bilene ciddi anlamda iyi oyuncu.UEFA listesinden bahsediyor. Ligden bahsetmiyor. Örneğin İlkay lig için yerli sayılırken UEFA listesinde yabancı. Ancak bahsettiği listede Yusuf, Berkan gibi isimler de var. Gelecek yabancı bu isimlerden kötü olmayacaksa saçma bir yorum oluyor.
Hoca değil.Şampiyonlar liginde tek bir galibiyet bile alamayacağımızı düşünüyorum, gayet mantıklı bir sebebim de var. Okan Buruk hocam.