Erden gidince soygun başladı. İçerdeki hainlerin neden onu göndermek için çabaladığı belli oldu. Arazilerimizi talan ettiler, parayı da böyle yediler. Elimizde ne kaldı? Arazi yok. Hayvan gibi borç. Para babamız da yok Fb gibi. İlk sportif başarısızlıkta ekonomik olarak param parça olacağız.
Orta doğu tarzı yönetim işte hesap verilebilirlik yok.Olmayınca ahlaki değeri düşük insanlar kendi parası gibi harcayıp batırıyorlar kendi koltukları için:D

50 taksitle ödenecek yav bunu avrupalı hiç bir oyuncuya yapamazdık peşin verebileğimiz 20-30 milyonumuz yokmuş demek ki. Akıllıca iş de değil böyle peşin vermek zaten buldukları için domaltmak istiyor avrupalı bizi. Singoda gördük işte, osimhende gördük.
Bugün vereceğin peşin 30 milyonu elde tutsan faiz geliri 13 milyon falan olur. Zaten türkiyede yapılan ödemeler tiye çevrilip o şekilde sabitleniyor. Artık 4-5 seeye yaydığında ne olur bilemem ama sadece rakamsal olarak bakınca insan singo ve uğurcan maliyetine 11 kişilik takım kurasın dedirtiyor.

Bu paraların da embesiller yüzünden bu hale geldiğini de unutmamak lazım. Sidik yarıştırma, şov transferi yapılacak diye yerlileri başımıza ilah ettiler. Az kıpırdayan yine 10 milyonlara çıkacak bu zehirli dönemi zamanında da yaşamıştık sonrası acı bitiyor.

Acil yabancı serbestliği gelmeli ki tüm bu girenleri çıkartabilsin kulüpler.
1 sene içinde odeyecekmisiz rts

barış mevzusu çözüldüyse lookman falan gelmez gelmemeli de zaten

Yani Lookmann saçma tabi de...

Barış'ın mental durumu belli olmaz. TAraftar ollmadık bir tepki verir, bunun kafa bi gider... Bence yabancı olayı da hallolmuşken sol kanat başta çok yönlü bir u23 genç kanat alınabilir. Yerli varsa yerli de kabulum (gurbetçi değil)

Fener'e rica edellim artık Oğuz biraz zor forma bulur gibi... Bize versinler mesela.. Bir 8+2 öderiz ona da... :D

Şu Tolga mıdır nedir hiç haz etmedim. Sami yen de birşeyleri açıklıyordu ama bu kadar teferruatlı değildi. Meblağ yüksek olabilir ama herşeyi de açıklayamassın. B*konu çıkarmamak lazım. Ki ben kulübün yerinde olsam dava ederdim.

Yav Fb Ederson transferiyle kıyaslayıp durmayın aklamak için bu soygunu. Kiralık adama 25 milyon euro vermiş adam bunlar. Hiçbir transferimizde referans olamazlar. Biz Fb değiliz.

İşte doğru hesap
Kotarski 5 yıllık maliyet 12.5m
Uğurcan 5 yıllık maliyet 55m

Ekli dosyayı görüntüle 301689

200 milyon euro harcadığımızın ertesi haftası rams park zemininin tepeden drone kamerasına yansıyan görüntüsü
Buna da bassınlar para 6 ayda bir çim değiştirelim :asd:

İngiltereden bir firma getirip analiz yaptırmak çok zor olmamalı ya. Şuan mevcutta üstlenen firmadan maksimum %50 fazla para çıkarırlar ama çözüm üretirler. Üstü kapalı bizimki gibi olan çok stad var ya da önümüzdeki sezon sonu çatıyı açıp 3 ayda bitirmeye çalışacaklar şeffaf kaplama ile.

Geri
Üst Alt