Tescilliler kesin Lookman'a sulanacak

Hatta belki Laporte'ye bile sulanabilirler

Şöyle fırsatlar gelmiş ayağına halen lay lay lom takılan bir yönetime sahibiz

Lookman

Laporte

Hakan

Al üçünü 2 sene daha başkanlığını ilan et işte

Ama nerede o vizyon

Bunlar ancak son gün gidip Uğurcan'a 30 milyon para bayılsınlar

Kısacası bu kadro ile CL'de başarı filan hikaye

Ve yarın itibariyle bu yönetim derhal istifa etmeli

Yeter artık Bıktık GS'ın hakkını savunamayan acizlerden

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lookman işine fenerliler osimhende yaptigimiz hatayi yapmayalim kafasiyla bakiyor. Dunden beri GS ye kaptirmayin kafasinda kulubu satar yine teklif atarlar bizim alacagimizi duyarlarsa.

Göreceksiniz şimdi

laporte lookman
2 tanede genç indirecekler!

bakın görün!

olay evlatların clde oynamasıydı sadece

aman apo icardi barış yunus torreira sallai oynasındı olay

herkesle iddaaya girerim

olay tamamen buydu!

Bunlar gelsin keske ellerinden operim baskanin sig dusunuyorsunuz kadro genis olsun SL- lig rahat rotasyon yapalim..
Bildiremedik diye karalar baglayip bos bos oturmasinlar

Lookman işine fenerliler osimhende yaptigimiz hatayi yapmayalim kafasiyla bakiyor. Dunden beri GS ye kaptirmayin kafasinda kulubu satar yine teklif atarlar bizim alacagimizi duyarlarsa.
Yüzde yüz sulanacaklar

Paralı muhabirleri ilgi yok diyor ama ben inanmıyorum

Barış ın menajerinin değil de Barış ın kendisinin ve bir yöneticinin çıkıp barış hakkında açıklama yapmaları gerekiyor artık… bu olaya bir son verilmeli… taraftarı da sakinleştirmeliler…

Yöneticileri de anlıyorum aslında… Barış seni biz bir noktaya getirdik ve ederin şu kadar onu getir ve git diyordur. Ama başkan da hoca da takım arkadaşları da barış ı bizden daha iyi tanıyor. İcardi torreira gibi liderlerin barış ile görüşmesi gerek… mertens olsaydı keşke diyorum şu aşamada…

Lig icin daha net bir iki oyuncu alinir, nerde görülmüs yabanci hakkimizi doldurmadimiz?

Bay dan medet umanlar görüyorum. Cidden vallahi diyecek söz bulamıyorum. Bu hain benim gözümde bitmiştir. Yarın sizlere acı bir şekilde öğretir. Benden söylemesi

Barış'ın olayının senin dediğinle alakası yok Okan

Barış parayı görünce direk teslim bayrağını açtı

barış olayı
osimhen olayıyla birebir aynı

de laurentis gibi yapmaya çalışıyor ne kadar koparırsam kardır diye

ben 50 ye inanmıyorum

muhtemelen 60-70 gibi birşey bekliyor dursun

11 ağustosda satacak o paralara

Ben fazla kaçırdım kafam acayip güzel, kusura bakmayın, ne oldu şimdi yokmu başka transfer?

Ulan UCL maclari bedava diye mutlu olduk. Önce y. boys kepazeligi sonra eksik kadro! Kahrolsun ya!

Barış ın menajerinin değil de Barış ın kendisinin ve bir yöneticinin çıkıp barış hakkında açıklama yapmaları gerekiyor artık… bu olaya bir son verilmeli… taraftarı da sakinleştirmeliler…

Yöneticileri de anlıyorum aslında… Barış seni biz bir noktaya getirdik ve ederin şu kadar onu getir ve git diyordur. Ama başkan da hoca da takım arkadaşları da barış ı bizden daha iyi tanıyor. İcardi torreira gibi liderlerin barış ile görüşmesi gerek… mertens olsaydı keşke diyorum şu aşamada…
Parmağı takar Barışa ayarı verirdi

Keza Muslera'da çok önemli bir mihenk taşıydı

Allahtan İlkay geldi bir nebze bu durumu kotarabilir

Geri
Üst Alt