- 3 Haziran 2015
- 54.449
- 62.689
- 3.963
Bu doğru mu vay anasını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 yaşında ilkay bu sara'dan daha çabuk ve hızlı görünürse sahada fena komik olurSaraya 6 ay daha veriyorum. İlkay abisine rağmen futbolu öğrenmezse acilen şut
Erinc Bilican (elim alisti oyle yazmaya okuya okuya)Pirinç kim rtş?
O kontenjanlar dolacak
İşin kötüsü Zaniolo’yu seneye Udinese almayınca yine tüm yaz Okan takımda tutmaya çalışacak denilerek kontenjan yenecekYusuf’u adamdan saymıyorum, muhtemelen CL listesine de yazılmaz.
Şaka gibi ama kontejyanda dört boşluk bırakarak, on yabancı ile kapatıyoruz transfer dönemini.
Hiçbir mantığı, açıklaması yok.
Zaniolo’yu niye gönderdik, en azından o adamı tutsaydık bari.
ilkay çevik bir topçu zaten35 yaşında ilkay bu sara'dan daha çabuk ve hızlı görünürse sahada fena komik olur
Hic sanmiyorumO kontenjanlar dolacak
Davinsonun en beğendigi stopermiş ligdela bari üstüne biraz para ve topçu verip bu herifi de alsaydınız
![]()
Arseniy Batagov - Oyuncu profili 25/26
Arseniy Batagov, 23, Ukrayna ➤ Trabzonspor, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 4.50 mil. € ➤ * 5 Mar 2002, Berezivka, Kharkiv Oblast, Ukraynawww.transfermarkt.com.tr
Ilk 24'e kalırsak kadroya takviye yapmak icin oyuncu göndermemize gerek olmayacak, 10 yabancı olması bu yonden avantaj.Yusuf’u adamdan saymıyorum, muhtemelen CL listesine de yazılmaz.
Şaka gibi ama kontejyanda dört boşluk bırakarak, on yabancı ile kapatıyoruz transfer dönemini.
Hiçbir mantığı, açıklaması yok.
Zaniolo’yu niye gönderdik, en azından o adamı tutsaydık bari.
Bende begendimrizenin sag beki iyi cocuk iki senedir , yedege çekelim