EN ÇOK HARCAYANLAR İNGİLİZLER​

Futbolda transfer sezonu Avrupa için resmen geride kaldı; Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 ve La Liga gibi büyük liglerde takımlar 1 Eylül itibariyle son transferlerini gerçekleştirip sezon hazırlıklarını tamamladılar. Önemli oyuncuların takım değiştirdiği transfer sezonunda en çok harcama yapan 10 takım da belli oldu. En dikkat çeken detay, bu 10 takımın 9'unun İngiliz takımları olması. Yine paraları saçtılar..

Galatasaray taraftarı ilginç :) Kadroda alternatif eksikliği var buna katılmamak aptallık olur ancak. Şampiyonlar liginde en kaliteli ilk 10 a girebilecek alternatifi az bir as kadroya sahipken niye bukadar endişeli herkes anlamıyorum. Henüz takım hazır değil. Bunu zaten kimse konuşmuyo bile. Lookman gibi birini almak önemli. Olabilitesi varsa baya baya iddalı oluruz gruptan çıkmanın daha ötesi için. birde sol stopere bir isim alabilirsek Abdülle rekabete girsin güven vermiyor Abdül. Gerisi rotasyon. Benim tek çekincem teknik ekip. Umarım mundar etmezler bu kadroyu yanlış oyun planları ile. Yoksa bu kadro katıldığı her turnuvada ciddi şansa sahip olmalı normal şartlarda

Adsız.webp

Orta sahada kesilen isim Lemina mı olur?
Yani erken konuşmayayım diyorum ama Lemina 90 dk çıkaracak bir oyuncu gibi gelmiyor. Lig başlar başlamaz maç kaçırdı. Geçen yıl da ha sakatlandı ha sakatlanacak diye hop oturup hop kalkıyorduk. Hocanın da ben pek tuttuğunu sanmıyorum zaten, sakatlığa meyilli olmasından bağımsız. Eskisi gibi dribbling de yapamıyor maalesef.

ilkay geldikten sonra hakan'in gelme ihtimali yok. gelmesi de hata olur zaten. bos muhabbet su hakan muhabbeti.

Top bizdeyken 4 lü top rakipteyken 5 lı savunma Lemina stoperlerin arasına girip Abdül ü kurtaracak. Bide en geride Apo kalıp bire birde bize kalp krizi geçirteceğine Apo ileri çıkıp orta kessin içeri Lemina geride kalsın. Tmm işte
Pardon bu arada kalede Uğurcan :)
Screenshot_2025-09-03-01-57-15-417_com.android.chrome-edit.webp

Geri
Üst Alt