Kırkayak abisi ile tehdit etmişti daha 1 ay önce.
Tehdit mi? Adamı zorla ''bak seni kimle konuşturacağım'' diyip video konferansa bağlamışlar, bunu da Hakan bize gelmeyi kabul etti, Hakan FB'de diye Serhat üzerinden vs pompaladılar. Sırf GS taraftarı adama küfretsin, aramız bozulsun diye. Hala böyle kara propagandalara inanabilmen beni şaşırtıyor. Fenere gidecek olan adam şimdiye 150 defa giderdi.
Ha velev ki, Hakan kendisini aldırmak için Hakan Fener'in teklifini kabul etti diye haber yaptırdıysa da adamın dibidir. Gördük çünkü, herifi almak için resmi teklif bile yapmamışlar. 3 ay öncesinden bizimkilerin ne olduğunu biliyormuş demek ki.

Emre B saha içinde toksikti ama Galatasaray a karşı saygısızca kelimeler kullandığını hatırlamıyorum. Sevmem kendisini ancak Kerem'i gördükten sonra Emre'ye saygı duydum. Mehmet Topal Tanju zaten bunun yanında Melek kalır

Fenerbahçe ile aramızdaki temel fark şu bence:
Fener başında hoca olmasa bile en alternatifli kadroyu kurmaya yönelik transferler yapıyor. İyi olan kimse o oynar, kötü olan da gönderilir kafasındalar.
Biz ise başta Okan hoca kaynaklı, hep bi oyuncu memnun etme odaklıyız. Böyle olunca da, şunu alırsak bunu nasıl oynatacağız gibi çekinceleri oluyor. Halbuki bunu alsak, hangisi iyiyse o oynar gibi düşüncesi de diğer yandan rekabeti artırabilirdi.

Elde imkan varken Abdülkerim e alternatif düşünülmemesi, orta sahaya Hakan ın zorlanmaması vs hepsi bunu gösteriyor.
Umarım sakatlık vs çok yaşamayız, yoksa hoca Icardi vs gibi oyunculara güvenmesinin hata olduğunu özellikle Avrupa da alınabilecek skorlarda yaşayarak görebilir.

Sadece sosyal medyaya göre transfer mi yapılır? Aynı sosyal medya daha 1 ay önce Hakan'ı alan yönetimin diye küfür ediyordu mesela. Sosyal medyada algılar değişir parayı veren düdüğü çalar.
Sosyal medya ile alakası yok, kulübü biz yönetiyoruz, taraftar da ......... yiyebilir zihniyetinde insanlar tarafından yönetildiğimiz için, zaten kendi kişisel çatışmaları sebepli yapmak istemedikleri bir işi taraftar istiyor diye hiç yapmak istemiyorlar. Durum bu şu an.

Tehdit mi? Adamı zorla ''bak seni kimle konuşturacağım'' diyip video konferansa bağlamışlar, bunu da Hakan bize gelmeyi kabul etti, Hakan FB'de diye Serhat üzerinden vs pompaladılar. Sırf GS taraftarı adama küfretsin, aramız bozulsun diye. Hala böyle kara propagandalara inanabilmen beni şaşırtıyor. Fenere gidecek olan adam şimdiye 150 defa giderdi.
Ha velev ki, Hakan kendisini aldırmak için Hakan Fener'in teklifini kabul etti diye haber yaptırdıysa da adamın dibidir. Gördük çünkü, herifi almak için resmi teklif bile yapmamışlar. 3 ay öncesinden bizimkilerin ne olduğunu biliyormuş demek ki.
Kırkayak'ın paylaşımını diyorum Fb medyasının haberlerini değil. Hakan karakteri sağlam biri değil. Sorunlu biri. Her takımında sorunlu ayrılan birinde sorun vardır.

Sosyal medya ile alakası yok, kulübü biz yönetiyoruz, taraftar da ......... yiyebilir zihniyetinde insanlar tarafından yönetildiğimiz için, zaten kendi kişisel çatışmaları sebepli yapmak istemedikleri bir işi taraftar istiyor diye hiç yapmak istemiyorlar. Durum bu şu an.
Hiç katılmıyorum. O dediğin zihniyette olsa daha farklı olurdu bazı transferlerde kararlar. Beceriksizler, adam akıllı SD olmadığı için saçmalıyorlar bilmiyorlar hiç bir şey çünkü.

Hakan son sözleşmesini bizimle yapmasın gitsin bizi reddettiği dönemlerde onu isteyenlerle yapsın.

Hani büyük topçu ya mesela Tugay gibi, İlkay gibi büyük liglerde en az 35 yaşına kadar oynasın.

Bir de bunun ağzı acayip gevşek orası net belli. İçerde olan her olayı dışarı abilerine (Kırkayak), gazetecilere anlatacağını da şimdiden anlamışsınızdır umarım.

Sırf bu yüzden bile içeri asla girmemesi lazım. Milli Takımda yaşananları vs. unutanlar olmuştur.

Bakmayın buna şimdi kaptanım falan diye gezdiğine o dönemler tesislerde yaşananlardan sonra korkudan yatakların altına giriyordu.

Bu üste yazdıklarım karakter kısımları bir de sportif tarafı var. Geçen sene sakatlık yüzünden 22 maç civarı kaçırmış.

Ligde oynadığı toplam süreyi 90 dakikaya bölünce 21 maç falan yapıyor. Sezonun yarısında forma giymemiş.

Üst baldır sakatlığı kronikleşmeye dönüyor. Son sezonların hepsinde o bölgeden sakatlık yaşamış.

Tüm bunlara okey desek bile hocanın oyun tarzı ile birebir zıt bir profil Hakan'ın oyun tarzı.

Ondan kat be kat daha büyük, daha skorer, oyun zekası daha gelişmiş, son 3-4 sezonda sakatlıktan 1 maç bile kaçırmamış İlkay'ı bonservissiz indirdik.

İnter'e ayrı, Kırkayak abisinin çakma Metin Oktay'ına ayrı domalmaktansa her türlü İlkay'ı alıp 2 yıl ondan max. katkıyı almak bence çok daha mantıklı.

Hakanı almak aldırmak bastakilere bu kulübün taraftarlara ait olduğunun ispatı olacak. Mesele Hakan da değil. Mesele taraftarların istediğini almamak için çabalayan yonetime karşı bir baş kaldiri. Bizim urfaluya prciya trollere verecek kulübümüz yok. Bu konuda net olalım
sakin ol spartakus

Daha saçma çok az şey duydum. Sosyal medyada sadece taraftara göre transfer yapılırsa yandık zaten.
Mesele o değil renktaş. Hakan alınsın alınmasın derdi değil. Mesele transfer konusunda ekstra bir şey yapmadan ilk söylenen paralara transferleri bitirmek. Eksik bölgelere transfer yapmamak. Milleti donnarumma hayali ile kandırıp bütün potansiyelli kalecileri kaçırmak. Kulübe rest çekenlere bir de öbür yanağını dönmek. Ben ağır Sara hayranıyım. Hakan konusunda da takımı yavaslatacagini da belirttim. Mesele Hakan ile bir baş kaldiri

Daha saçma çok az şey duydum. Sosyal medyada sadece taraftara göre transfer yapılırsa yandık zaten.
Mesele o değil renktaş. Hakan alınsın alınmasın derdi değil. Mesele transfer konusunda ekstra bir şey yapmadan ilk söylenen paralara transferleri bitirmek. Eksik bölgelere transfer yapmamak. Milleti donnarumma hayali ile kandırıp bütün potansiyelli kalecileri kaçırmak. Kulübe rest çekenlere bir de öbür yanağını dönmek. Ben ağır Sara hayranıyım. Hakan konusunda da takımı yavaslatacagini da belirttim. Mesele Hakan ile bir baş kaldiri

Hakan son sözleşmesini bizimle yapmasın gitsin bizi reddettiği dönemlerde onu isteyenlerle yapsın.

Hani büyük topçu ya mesela Tugay gibi İlkay gibi büyük liglerde en az 35 yaşına kadar oynasın.

Bir de bunun ağzı acayip gevşek orası net belli. İçerde olan her olayı dışarı abilerine (Kırkayak), gazetecilere anlatacağını da şimdiden anlamışsınızdır umarım.

Sırf bu yüzden bile içeri asla girmemesi lazım. Milli Takımda yaşananları vs. unutanlar olmuştur.

Bakmayın buna şimdi kaptanım falan diye gezdiğine o dönemler tesislerde yaşananlardan sonra korkudan yatakların altına giriyordu.

Bu üste yazdıklarım karakter kısımları bir de sportif tarafı var. Geçen sene sakatlık yüzünden 22 maç civarı kaçırmış.

Ligde oynadığı toplam süreyi 90 dakikaya bölünce 21 maç falan yapıyor. Sezonun yarısında forma giymemiş.

Üst baldır sakatlığı kronikleşmeye dönüyor. Son sezonların hepsinde o bölgeden sakatlık yaşamış.

Tüm bunlara okey desek bile hocanın oyun tarzı ile birebir zıt bir profil Hakan'ın oyun tarzı.

Ondan kat be kat daha büyük, daha skorer, oyun zekası daha gelişmiş, son 3-4 sezonda sakatlıktan 1 maç bile kaçırmamış İlkay'ı bonservissiz indirdik.

İnter'e ayrı, Kırkayak abisinin çakma Metin Oktay'ına ayrı domalmaktansa her türlü İlkay'ı alıp 2 yıl ondan max. katkıyı almak bence çok daha mantıklı.
Hakan'ı almak demek soyunma odasını karıştırabilecek biri demek. Gazetecilerle bu kadar yakın ve gazetecilere sürekli bir ilişkisi olan bir futbolcu görmedim ben.

milli takım karışır mı sizce
Kerem'in gtü yemez bişey yapmaya milli takımda onu koruyacak pek kimse yok. Bizimkiler de eskilerin hatrına ellemezler ona. Asıl sorun derbide olur. Bunun gtü başı oynar fener taraftarına yaranmak için. Yanında da takım arkadaşları olacağından daha cesaretli olur. Asıl karışıklık istiyosan ama bekle fb içini karıştırınca ortalık şenlenecek. Bizim tribünlerden sağlam küfür yer. Bide ilerleyen haftalarda kendi taraftarıda sövünce bizde mısır eşliğinde güzelce izleriz :)

Çok yanlış bir başkaldırı o zaman. Kerem'e verilen izin konusundan sonra o konuda mesajlarım belli yönetim o izni vermekle benim için bitmiştir. Bu konularda verilen her türlü tepkiye katılırım.

Kadro yeterince heyecan verici bir kaç eksik ve rotasyon hariç. Ama oynadığımız oyun yapısı. Düzgün atak. Paslaşmak. Şu topu biraz yere indirmek bunlar ne zaman olup bana heyecan verecek ben bunu düşünüyorum. Dünyanın en kaliteli eti bile iyi bir aşçı olmadan lezettli olmuyo. Okan hocam yap artık bişeyler

Kırkayak'ın paylaşımını diyorum Fb medyasının haberlerini değil. Hakan karakteri sağlam biri değil. Sorunlu biri. Her takımında sorunlu ayrılan birinde sorun vardır.
Hakan Milan'dan istediği parayı alamadığı için ayrıldı.
Inter'de ise misyonunu tamamladığı için ayrılıp çocukluk hayalini yaşamak için ayrılmak istiyor. Adam Inter'de de Milan'da da takım arkadaşları tarafından her daim saygı gören, çalıştığı her teknik adamın vazgeçilmezi olmuş birisi. Böyle birisi sorunlu olabilir mi yahu. Ayrılmak isteyince sorunlu mu oluyor yani. Kırkayak ne paylaşmış?
Hiç katılmıyorum. O dediğin zihniyette olsa daha farklı olurdu bazı transferlerde kararlar. Beceriksizler, adam akıllı SD olmadığı için saçmalıyorlar bilmiyorlar hiç bir şey çünkü.
Yok valla ben bunlarda iyi niyet aramıyorum Hakan konusunda. Birilerinin bir karın ağrısı var, çok belli ve bu yüzden taş koyup duruyorlar.

Geri
Üst Alt