Yapılan transferler ve mevcut kadro kalitesini nasıl buluyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    225
  • Anket kapatılmış .
Linc etmeyin öncelikle. Yunus başlığına da yazdım. Galatasaray yönetimi(olmayan yönetim) rest çekmesi lazım. Gerekirse milli takıma oyuncu gondermeyiz diye. Her dönemde milli takımın ana parçası Galatasaray olmuştur. İşler bu raddeye gelirse çıksınlar oynasınlar. Hepimiz milli takım başarılı olsun isteriz ama bugün jkli tinerci yalamalar, tescillilerin trolleri hepsi yunusu hedef almış. Yeter artık vallahi yeter
Kafası karışık diye ligde oynatmadigimiz topçuyu hangi mantıkla milli takıma gönderdiler. Açıklama bekliyoruz

Kafası karışık diye ligde oynatmadigimiz topçuyu hangi mantıkla milli takıma gönderdiler. Açıklama bekliyoruz
Rengim barışın kalması hakkında nedense içimde kötü bir his var. Fena cuvalliyagcaz. Kulübü kişilerden küçük gösterdiler. Artık kendini maça falan verir mi barış bence vermez. Ucl için büyük kumar

Şu an en iyi milli oyuncular

Uğurcan
Kaan
Bardakçı
Eren
Barış
Yunus

Bu 6’lı 11’e yazılır geri kalan 5 isim de diğerlerinden seçilir.

Onlar içinde

Hakan
Orkun
Kenan

Garanti 11 olacak isimler olarak öne çıkar.

Kalan ikiyi de kim oynarsa oynasın artık sağ bek ve kanat ya da forvet bölgesinde.
Serdalsus.mp4

Ilkayin taktik bilgisinden faydalanirmiyiz acaba? Teknik heyet bazinda. Adam clde herseyi yasadi.
İlkay muhtemelen önümüzdeki 10 seneye damga vuran bir teknik direktör olacak.

Guardiola, klopp, flick, tuchel ile senelerce çalışmak herkese nasip olmaz

#aneliz

1756959679905.webp

Hocanin en hosuna gidecek sey kadroda cok adam yok, idare edecek yabanci yok, kukubeye gomulecek oynatmayacagi oyuncu sayisiz az.

Fakat eminim ki yonetim ile kendi transfer politikasi farkliydi.

Tam son gunlere dogru bir basin toplantisi yapilir(artik gelen giden olmaz kismina gelince)

2003-2008 arası Galatasaraylı taraftarlar içinde çok zordu.

Marek heinz geldi diye tura çıkıyorduk o dönem :asd:
Futbolun hala ruh ile oynandigi son yillar. Ardindan endustriyel futbol ile takim ruhunun bitisi + sosyal medya maymunlugu ile futbolcularin cogunun instagram gibi platformlari futbolun onune koyusu. Tam cokus

Geri
Üst Alt