Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi herif baptista diyor...sapıtmış lan bu...

''Julio Baptista geliyorrrrrrrrr!!!!!! 5 Milyon Eur'ya %99 bizde, son anda kendisi gelmek istemiş, Prekazi'nin elemanından o yüzden geçilmiş.''

renktaşlar siz sormadan söyliyim baptistayla alakalı son birhaftaya kadar bilgiler almıştım ama 1 haftadır hiç adı geçmemişti bana gelen haberlerde şuan saat geç olduğundan kaynağımı arayıp soramıyoruum ama öğrenince aldığım bilgiyi paylaşıcam

Neredeeennn nereyee !!!

2 hafta once orta sahamiz ayhan, mustafa sarp, baris, Arda, Cana

2 hafta sonra orta sahamiz Baptista, Misimovic, Elano, Pino, Arda, Cana

baptistaya burun kıvıranları mustafa sarp a havale ettim rabbim sen cezalarını ver:D

baptista iyi olabilr aslında ön libero,box to box,amc,forvet her mevkide oynamış ve oynayabilecek bir adam ve bizim ligde cüssesiyle bile iş yapar..

ftw1905

1. Vallahi 10 gün önce Misimoviç dedim olmadı mı ? İnsua dedim olmadı mı ? eee Baptista olmazsa küfür etmeyin ama kesin dendi ben %99 yaptım. less than 5 seconds ago via web

[video]https://www.ntvspor.net/videogaleri/futbol/6900/misimovic-istanbula-geldi/1[/video]

hayirli olsun

-------Cana-------Elano-------

--Baptista-------Misimovic---------Arda--

----------------Baros-----------------

Bu mudur yani?

arkadaş dedi bende katılıyorum baptista kanatta oynadı forvette ön liberoda oynadı.Bence süper transfer.Baros sakatlansa nolcak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt