Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir yöneticiden bilgi aldım :)

"TK5244" bunu aklınızda tutun .(Bu bir oyuncunun gelişi )

Birtane daha futbolcu geliyor bu yukarda verdiğim kodun dışında onuda şifreli olarak veriyorum " Kelepir" bunu bir site başlık atmıştı bu oyuncu için.

Hadi çözün bakalım :)

Bilgiler gerçektir sallama değil .

Hocam naptın sen yaa.

Kalp dayanır mı buna.Bu gece uyku yok

misi gibi adam kiralık olarak gitmeyi bile kabul etmez. bana mantıksız geliyor. hem yeni heyecan faln diyodu kesin satın aldık ya

Baptista falan gelmesin :( Hiç istemiyorum... Faydalı olur olmaz tartışılır ama tam bir kumardır bu oyuncuyu almak. Annan gelseydi keşke. Emana'da aynı, o da kumar olur... :(

Arkadaşlar bu sezon Misimovic Galatasaray forması giyecek. Bugün banka teminatı sağlanırsa bonservisi alınacak. Olmadı kiralanacak.

Bir yöneticiden bilgi aldım

"TK5244" bunu aklınızda tutun .(Bu bir oyuncunun gelişi )

Birtane daha futbolcu geliyor bu yukarda verdiğim kodun dışında onuda şifreli olarak veriyorum " Kelepir" bunu bir site başlık atmıştı bu oyuncu için.

Hadi çözün bakalım

Bilgiler gerçektir sallama değil .

Başarfi B Mİ :S

Ne tarihi? En iyi ihtimal ligi ve kupayı alacağız. Buna da tarih yazmak denmez heralde Galatasaray için. Misimovic harika bir adam, Insua geliyor. Bir transferden dha söz ediliyor. Bunlar harika ve heyecan verici fakat herşey toz pembe değiil. Çok geç kalındı. Avrupadan elendik. Ligde 2 mağlubiyet aldık. Yönetime olan öfkemiz dinmemeli.
Seneye cl,de yazarız bizde renkdaş.

Ya beyler baptista işi nerden çıktı bi söylem sadece bu adamı tanımıoruz eetmeyin bakıorum herkes konuşmaya başladı...kesin gibi..

alman basını 4 yıllık satıldı dedi bosna basını 4 yıllık satıldı dedi misimoviçin kendisi 4 yıl anlaştım dedi hepsi satıldı dediyse satılmıştır yani

yaptınızmı bakıyım GS Emiliano Insua transferini:) avrupadan elendiniz bravo ama wallahi:)

Demet Akalının son tweeti :D

o bile yazıyor yaw.

hala uyumamış zilli :D

İsmi geçen oyuncu İnsua'dır Baptista nerden çıktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt